Prettige samenwerking en goed oplossend vermogen

Prettig in de communicatie. Enige verbeterpunt zit hem in afstemming 'verkoop' en 'uitvoerders' . Kon me niet aan de indruk onttrekken dat de uitvoerders twijfel hadden bij de reden achter de keuze voor 2 omvormers bijvoorbeeld. Door 'verkoop' werd dit als relatief logisch en normaal vermeld, terwijl het duidelijk in uitvoering 'nooit' voorkwam.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Een puntje en dat is dat de app wat sneller zou kunnen worden gerealiseerd voor de rest is alles goed en duidelijk uitgevoerd/uitgelegd

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Hele goede ervaring

- Op 22 juli 2020 zijn mijn zonnepanelen geïnstalleerd. Vooralsnog werkt alles naar behoren: tot nog toe op de meest bewolkte dagen een opbrengst van 12kWh, dus valt mij allerzins mee. - De verkoopadviseur van Energiewonen kwam erg gedegen over, met voldoende kennis; ik had echter zelf al behoorlijk wat voorwerk gedaan, waardoor ik niet gauw voor verrassingen kwam te staan. - Ik heb zelf een uitgebreide vergelijking gemaakt met andere zonnepanelen. De prijs valt doorgaans wat hoger uit, echter heb je dan (als je de specificaties moet geloven) veel betere zonnepanelen dan gemiddeld met goede garanties - De installateurs kwamen met z'n 4en, startten tussen 8u-9u en waren voor 11u volledig klaar. Met het thuiswerken was dit een enorme meevaller. Ze waren wat luidruchtig, maar verder goed in de omgang en communicatie. Ook hielden ze goed rekening met de Corona maatregelen Na een volledige uitleg over de werking van de panelen, omvormer en de app lieten ze mij als vrij tevreden klant achter. 2 minpunten die ik wil meegeven: 1. Er is door EnergieWonen niet verteld dat de installateurs niet van EnergieWonen zelf zijn, maar 'aannemers'. Dat had qua transparantie wel verteld mogen worden. 2. De omvormer vraagt om het Wifi-wachtwoord om de app op te kunnen laten werken. Deze moest ik op de app van de installateur invoeren, en het met het 'oogje' is hij en wellicht anderen in staat op mijn netwerk van buiten te benaderen. Ik vind dit geen fijne gedachte, aangezien o.a. mijn beveiligingssysteem op het netwerk staat aangesloten. De installateur kon mij het fijne hiervan niet vertellen, dus ik ben benieuwd wie dat wel kan en hoe hier een oplossing/garantie voor kan worden geboden, dat dit niet gebeurt.

Snelle montage en direct rendement.

Prima voorbereidende oriëntatie door verkoper/adviseur. Eerlijke benadering over prijs kwaliteits verschillen tussen energie wonen en de concurrentie. Heb me door meerdere bedrijven laten informeren en offertes uit laten brengen, en heb in energie wonen een ,in mijn ogen, betrouwbare partner in zonne energie gevonden. Zeer snelle en vakkundige installatie door de monteurs, die de hele installatie in 2,5 uur op mijn platte dak van onze patiobungalow hebben geïnstalleerd en aangesloten volgens afspraak. Kortom een tevreden klant.

Prima werk verricht.

Goeie uitleg gehad

Voldoen aan alle afspraken/verwachtingen

Vriendelijke adviseur, voldoen aan alle afspraken/verwachtingen, in een paar uur geinstalleerd.

Buitengewoon goede procesvoering, begeleiding, uitvoering en betrouwbaarheid!

Prima ervaring tijdens offerte- en opdrachtfase. Bij verschillende firma's offerte aangevraagd, maar Energiewonen kwam als enige langs om te overleggen en alles te bespreken. Goede begeleiding bij de stappen die tijdens het proces genomen moeten worden. Prima prijs- kwaliteit. Goede installatieploeg, erg vakkundig en snel.

Denken mee en maken waar wat ze afspreken!

Ondanks de beperkingen in Corona tijd goed geadviseerd en uitgevoerd. Zelfs tijdens de installatie werd nog volop meegedacht in het zo mooi mogelijk monteren van de installatie. Zeer tevreden!

Van begin tot eind prima en vlot geregeld

Ondanks Corona ging alles uitstekend vanaf de eerste afspraak tot en met de installatie van de zonnepanelen.

Ligt er strak op

Netjes geïnstalleerd. Helaas eerste keer te veel wind, waardoor het 3 weken later werd. Ik zou zelf niet alleen met een ladder werken qua veiligheid. Verder had ik het fijn gevonden als je de app meteen op je telefoon had gekregen. Nu moet ik daar nog een link van krijgen. Dat geeft niet het gevoel dat je iets duurs op je dak heb liggen. Of het nog niet klaar is. Verder alles netjes opgeruimd en we wachten nu op wat meer zon.

Vanaf het begin tot aan het einde betrokken bij "mijn project".

Tijdens het bezoek van de adviseur werd ik bevlogen door zijn product. Ik werd door de adviseur goed geïnformeerd over de voor en nadelen van diverse zonnepanelen met of zonder optimizers. Het kostte mij enige bedenktijd om op de offerte te reageren want het is een behoorlijk bedrag welke je uitgeeft. Uiteindelijk werd het een go. Nadien werd ik telkenmale goed op de hoogte gehouden van het vervolg. In 1 woord, perfecte communicatie. Hieraan kunnen velen een voorbeeld nemen. De installateurs kwamen professioneel over. De installatie binnen in huis is secuur en op de juiste plaats geïnstalleerd. Tevens werd een goede uitleg gegeven over de werking. De mannen op het dak, respect op de wijze zoals zij bewegen op het dak. Aandachtspunt, heb iets meer respect voor de planten in de tuinen, dus er niet over heen lopen. En een foto maken van "mijn investering" tijdens het dakwerk, moet toch tot de mogelijkheden behoren, dit werd mij verzocht niet te doen.

Heel tevreden, mooi gemonteerd

goed advies van vertegenwoordiger. Alle administratieve zaken goed en zorgvuldig. Aflevering precies op afgesproken tijd. Snel gemonteerd.

Goede communicatie en afhandeling gedurende hele proces

In mijn zoektocht naar zonnepanelen kwam ik bij EnergieWonen uit. Hun partnerschap met Essent was de trigger om ze uit te nodigen. Verkoper was kundig en samen hebben we de verschillende keuzes doorgenomen. De afhandeling verliep vlot en ook de plaatsing ging soepel. Klein minpuntje was dat het (externe) installatiebedrijf niet op de hoogte was dat er al een aanbetaling was gedaan, maar EnergieWonen loste dat na een telefoontje op. Goede service en vragen worden snel beantwoord.

top werk geleverd

Mijn ervaring was uitstekend. binnen 6 en half uur laggen de zonnepanelen op het de en was alles aangesloten. En was ik enegie aan het opweken.

Toppers aan het werk!

De gemaakte afspraken zijn tot op heden continue keurig nagekomen en de installatie is heel netjes en vriendelijk uitgevoerd. Prima uitgelegd en toegelicht. In één woord "PERFECT"

zeer positief

Het informatieve gesprek was duidelijk, vragen werden snel beantwoord en aanpassingen werden snel verwerkt. De feitelijke installatie ging vlot en de medewerkers werken heel netjes.

snel,correct en netjes gemonteerd

Deze vakmensen werken netjes en leverenj een mooi product af.

Top service en kwaliteit vanaf eerste gesprek tot aan de laatste betaling

Uitstekend geholpen en het proces van begin tot einde is perfect verlopen. Elk stap tijdens het proces werd op tijd aangekondigd inclusief duidelijk uitleg via de e-mail. Hierdoor is er een super goede en fijne begeleiding. Eventuele onzekerheden worden zo weggenomen. Energiewonen was de enige die besloten had om langs te komen voordat er een offerte werd gemaakt. Ter plekke heeft men een offerte gemaakt. Ik wist wat er geplaatst moest worden en Energiewonen is commercieel genoeg om meteen door te pakken. Het verkooptraject was hierdoor snel geregeld. De installatie van 18 panelen was binnen een ochtend geregeld. 07:45 aankomst installateurs en om 12:15 was alles operationeel en alles netjes achtergelaten. Installatie was tijdens de Corona crisis. Installateurs hebben conform de RIVM richtlijnen gewerkt en verliep prima. In ons vorige huis hadden we ook zonnepanelen en hierdoor ervaring met een ander bedrijf en installateurs. EnergieWonen werkt op een professioneler en hoger niveau waar je als koper echt wordt ontzorgd.

snelle en vriendelijke service

N.a.v. een geplaatst verzoek kregen we een zeer nette offerte van Energiewonen. Hier gingen we direct op in en een afspraak met de adviseur was snel gemaakt. Deze kwam bij ons het dak bekijken en de binnenkant waar de omvormer moest komen. Wat prettig hieraan is, is dat je niet zelf hoeft uit te zoeken wat je oppervlakte e.d. is maar dat dit allemaal voor jou wordt gemeten. Vervolgens een afspraak kunnen maken onder voorbehoud van financiën, dit was allemaal geen probleem. Nadat de financiën geregeld waren stond de afspraak voor het plaatsen van de panelen nog binnen een maand. De zonnepanelen waren met 2 uur max geplaatst. Al met al een zeer prettige ervaring en ik zou zeker nog eens de zonnepanelen laten plaatsen door hun als dit aan de orde zou komen.

Goede ervaring.

aanbevelenswaardig

Het duurde nogal lang voordat tot installatie werd overgegaan. Het installeren zelf ging snel,accuraat en de medewerkers waren erg klantvriendelijk

Snel, concurrerend en correcte levering en plaatsing

Er werd erg snel gereageerd op ons offerteverzoek. Het advies ging in goed overleg. De offerte was concurrerend. De monteurs kwamen zelfs nog met andere voorstellen en hebben alles op een nette en correcte manier geinstalleerd.

Snelle, correcte levering, top!

Snelle, correcte professionele levering

Vlot, efficiënt, vriendelijk

Prettig

Snelle en enthousiaste medewerkers.

De afwerking van de elektriciteit, van het dak en garage dak, door een kunststof pijp is niet middels een kunststof bocht naar en door de garage muur, aangebracht. Hierdoor zijn de elektrische draden zicht- baar en worden tijdens de regen nat, waarbij het regenwater ook nog eens door het gat in de muur de garage binnen kan komen. Totaal geen afdichting aangebracht.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede