Van voorlichting tot aansluiting probleemloos !

De voorlichting wat we nodig hadden was erg duidelijk, een specifiek advies was onmiddellijk beschikbaar en de de levering en installatie verliepen snel en probleemloos, super vriendelijke medewerkers die alles snel en keurig verzorgd hebben gedaan. Ik kan EnergieWonen aanraden !

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Perfect geregeld en geplaatst

Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering is alles perfect en dus geheel naar wens verlopen!

Top bedrijf voor zonnepanelen

Ik heb een doe het zelf pakket gekochte

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Van A tot Z goed geregeld

Na een duidelijk en niet opdringerig gesprek hebben wij ja gezegd op 11 zonnepanelen. Na ondertekening van de opdracht volgde een snelle en duidelijk uitleg over hoe e.e.a. verder zou gaan. Op 3 augustus zijn in de stromende regen en met onweer de zonnepanelen door 2 hele vriendelijke en hard werkende mannen toch nog heel snel geplaatst. Daarna werd er goed uitgelegd hoe de omvormer werkte en waar we op moesten letten. Omdat we zo tevreden waren over de communicatie en het aanbod van EnergieWonen hebben wij (tot nu toe) 2 klanten aangebracht. En ook daar kwam EnergieWonen zijn belofte na want we kregen netjes bericht dat wij voor onze tussenkomst € 50 aanbrengbonus kregen. Deze bedragen stonden ook snel op onze rekening. Hartelijk dank voor deze positieve ervaring en we hopen lang plezier te hebben van de zonnepanelen.

prima werk geleverd ten lange leste

Installatie verliep vlotjes, echter bleek dat de solar tubes niet meer konden werken omdat de panelen erover stonden, gevolg± donkere kamer. Na overleg met adviseur en technische mensen is er een goede oplossing bedacht die ter plekke nóg beter werd uitgevoerd!

Alles tot in de puntjes geregeld

Diudelijke uitleg, snel en correct geplaatst.

goed werk, goede service en meedenken

Alles is soepel verlopen. Eén heel klein minpuntje: op mijn oprit 10 snelbindertjes en 3 sigarettenpeuken achtergelaten

Zeer tevteden

Goede informatie, begeleiding en advies. Keurig geplaatst door vriendelijk personeel. Heel prettig de terugkoppeling per mail van alle handelingen. Zeer tevreden.

Oplossingsgericht en zeer tevreden over de installatie.

Het begon met een bezoek van een hele aardige en kundige adviseur. Van hem uitleg gekregen en mijn wensen besproken. Nog geen dag later had ik de offerte al in mijn mailbox. Gekozen voor de 360wp panelen. De installatie was niet de eenvoudigste omdat de panelen op 2 verschillende daken geplaatst moesten worden. Kabels onder de vloer door gingen niet zo makkelijk als verwacht. De installateurs waren echter erg oplossingsgericht en uiteindelijk via een kleine omweg is het gelukt. Panelen draaien als een zonnetje!

Goed geregeld, duidelijke communicatie

Van advisering tot plaatsing zeer correcte en duidelijke communicatie! Wij zijn zeer tevreden over Energiewonen.

De enige die voor advies langs wil komen

Na meerdere offertes, was energiewonen de enige die persoonlijk wilde langskomen voor een goed advies. De adviseur was eerlijk en het gesprek was eenvoudig te volgen. Dit allemaal zonder dat ik het gevoel kreeg dat het een verkoopverhaal was.

Afspraken worden nagekomen - Monteurs zijn beleefd en leveren goed werk.

Via een kennis uw adres etc. doorgekregen. Er werd correct en accuraat gereageerd op afspraken. Monteurs hebben netjes werk afgeleverd en waren zeer snel klaar. Of alles werkt zoals het hoort moeten we natuurlijk nog even afwachten, maar de eerste klap is een daalder waard.

Super bedrijf met uitstekend personeel!!

Van oriëntatie, offerte tot en met installeren van de zonnepanelen, elke stap is goed uitgelegd en gedaan. Top! Extra compliment aan mijn adviseur Tjicco, zijn zorg en geduld aan mijn alle vragen en twijfels, super!

Komen afspraken na

Goede voorlichting en duidelijke afspraken. Geen onverwachte verrassingen

Snel en probleemloos opgeleverd naar wens

Tevreden met installatie van de zonnepanelen hoop er nog lang plezier van te hebben.

Gewoon top geregeld.

geleverd zoals beschreven, goede communicatie tussentijds. Heldere betaalafspraken. Eigenlijk zoals het hoort. Afspraak = Afspraak

Advies oke , installatie goed

Vakmannen die de installatie deden

Vanaf de aanvraag tot aan het plaatsen is alles zeer keurig en goed uitgelegd en verlopen Niets wordt je opgedrongen door Dhr. vd Slikke. Hij heeft alles goed en duidelijk uitgelegd. Naderhand toch nog wat vragen die ook keurig werden beantwoord. Zeer snelle levering zodat je gelijk deze zomer er nog profijt van hebt. De drie heren Hans, Mo en Jeffrey kwamen het installeren. Ook alle drie keurig netjes in gedrag maar ook tijdens het installeren en uitleg van alles. Chapeau!

Correct en vriendelijk personeel

Volgens afspraak geleverd en gemonteerd. In 2 uur was alles klaar met 12 panelen.

Vakwerk!

Wat een vakwerk hebben de installateurs afgeleverd. Op deze bloedhete dag, bovenop het dak; denkend in oplossingen en enorme energie en inzet, hebben zij prachtwerk afgeleverd! Dank daarvoor’

Goede service en een snelle levering

Goede tekst en uitleg met de aanvraag en ook een snelle en goede montage van de zonnepanelen.

Prima afspraken en service

Goed geregeld allemaal

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? N.v.t.

echt een hele fijne samenwerkin

vanaf het eerste moment van prijsaavraag tot aan het instaleren een fijne samenwerking..

Goede ervaring van begin tot eind

Vanaf offerte tot oplevering is prima gegaan. Duidelijke communicatie. Afspraken nagekomen en professionele installatie

onze ervaring is zeer positief. Netjes gewerkt. duidelijk uitgelegd.

onze ervaring is zeer positief, vriendelijke monteurs, werken door, waren binnen de aangegeven tijd aanwezig op lokatie. mocht ik iemand weten die ook panelen zou willen zou ik zeker EnergieWonen aanbevelen.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede