nette harde werkers zekers met dit weer

zeer prettige mensen duidelijke afspraken zonder gedoe die uitgevoerd worden op tijd

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

uitstekende voorlichting, communicatie en uitvoering

Uitstekende communicatie zowel via de mail als bij fysieke contacten. Deskundige vriendelijke medewerkers. Installatie verliep zeer voorspoedig en was binnen 2 uur gereed.

Prima bedrijf

Na alle tevredenheid opgeleverd en alles netjes weggewerkt.

perfect allesgeregeld

goede uitleg en alles volgens afspraak

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Keurige prijs, snelle afstemming, snel uitgevoerd. Top.

Van begin tot eind een goed georganiseerd proces, van offerte aanvraag tot Oplevering en BTW teruggaaf.

snelle afhandeling

De zonnepanelen zijn, met mijn goedkeuring, anders geplaatst dan in het adviesgesprek was overeengekomen. Jammer dat deze optie in het adviesgesprek niet ter sprake is gekomen. Was dat wel gebeurd, dan hadden er meer zonnepanelen geplaatst kunnen worden.

Snel, duidelijk en correct

Kennis van zaken, snel en correct. Netjes opgeleverd met overleg.

Goede voorlichting en nakomen afspraken

Van moment contact tot oplevering is goede communicatie doorslaggeven geweest

goed product, communicatie soms onduidelijk

goed product, prima monteurs echter de communicatie (offerte, toelichting op aanbetaling, link naar ZonnepanelenBTW, administratie rondom eindafrekening) is niet altijd helder en kloppend

De installatie verliep vlot en et resultaat ziet er zowel buiten als binnen goed uit.

Zie boven

Goede en snelle service, zowel via de mail als tijdens de installatie.

Goed geholpen en prettig persoonlijk gesprek waarbij alles duidelijk werd uitgelegd. Ook op vragen die we daarna hadden kregen we snel antwoord. Al met al dik tevreden over de aanschaf en installatie van onze panelen.

keurige levering en niet duur

keurig en geïnstalleerd en prettig monteurs om mee te werken, en samen werken. alles naar wens gemonteerd . en uit gelegd, begeleid .

Zeer deskundige en servicegerichte monteurs.

Installatie was zo gedaan en er werd goede uitleg en informatie gegeven. Er werd helaas schade gemaakt aan een koof, maar deze werd direct bij EnergieWonen gemeld en ons werd verteld dat we de factuur van de reparatiekosten direct naar EnergieWonen konden laten sturen

Alles zoals afgesproken

Goed advies, levering zoals afgesproken vriendelijke en ervaren installateurs. Als ik dan 1 puntje aan moet merken voor verbetering is het ook de kleine rommetjes van het verpakkingsmateriaal e.d. op te ruimen voor vertrek.

Prima installatie, snel en kundig geplaatst, net personeel.

Goede ervaring bij deze. Prima verkoop. Duidelijke communicatie. snel en net geplaatst. 3 man voor 16 panelen in een goede halve dag. Uiteraard ook credits voor de hijskraan met chauffeur. systeem werkt naar behoren Uitlezing via solar edge als een speer.

Goede ervaring fijn dat er bij je thuis gekeken word naar de situatie dat ia een groot voordeel.

Professionele en uiterst vriendelijke wijze waarop wij zijn geholpen.

Veel informatie en papierwerk dat voor ons leerzaam was.

Professioneel, meedenkend en altijd bereikbaar

Wat ben ik blij met mijn zonnepanelen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht. De adviezen en uitleg zijn zeer professioneel. Bij de eerste afspraak wordt de situatie ter plekke bekeken, zodat je meteen een juiste en volledige offerte ontvangt. (geen bijkomende kosten achteraf) De prijs was zeer goed. Voordeliger dan menige gezamenlijke inkoop acties. Het was meteen duidelijk wat we konden verwachten. Je hoeft alleen maar aan te geven wat je wil en wanneer je kunt en Erergie Wonen regelt het voor je en geeft duidelijk aan wat je zelf moet doen. De installatie is super verlopen. We konden meteen gebruik maken van de panelen.

Snel geleverd en uitstekend gemonteerd.

Vanaf het 1e gesprek hebben we duidelijke informatie gekregen en zijn daarna ook stap voor stap door de gele procedure geleid. Er werd keurig gewerkt door vakmensen. We zijn dan ook heel tevreden.

Binnen zes weken geheel ontzorgd de trotse eigenaar geworden van 8 zonnepanelen

Na een plezierig gesprek met de adviseur gekozen voor een van de modernste systemen op de markt. De installatie werd binnen zes weken geplaatst en werkt naar behoren. De panelen zijn binnen een tijdsbestek van vier uur geplaatst en werkend opgeleverd door een prima op elkaar ingespeeld team. Door het prachtige weer was het direct genieten van de eerste eigen geproduceerde energie.

Snelle plaatsing en goede uitleg

Snelle levering en plaatsing Vriendelijke installateurs

Uitstekende begeleiding en goed uitgevoerde installatie

De contacten met zowel de adviseur, als met de monteurs waren prettig en professioneel. In het keuzetraject heeft de adviseur goed meegedacht en verschillende opties naast elkaar gezet. Altijd met oog voor wat wij wilden. De installatie zelf ging ook prima, de monteurs waren er op het afgesproken tijdstip en hebben de installatie geheel naar onze wens geïnstalleerd. De installatie werkt ook goed. Het enige wat ik jammer vind is de relatief lange periode tussen opdracht geven en uitvoering. Zeker in deze periode met mooi weer.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Goede monteurs netjes gewerkt.

Alles was goed

alles naar tevredenheid uitgevoerd

ondanks dat in de plaatsing papieren van het team waar verwarring is ontstaan doordat mijn wens dat de omvormer in een andere ruimte te plaatsen niet in de opdracht was omschreven.

Van voorlichting tot aansluiting probleemloos !

De voorlichting wat we nodig hadden was erg duidelijk, een specifiek advies was onmiddellijk beschikbaar en de de levering en installatie verliepen snel en probleemloos, super vriendelijke medewerkers die alles snel en keurig verzorgd hebben gedaan. Ik kan EnergieWonen aanraden !

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede