Aardige mannen die meedenken

De tekening is altijd iets anders dan de werkelijkheid maar de heren wisten met goede oplossingen en goed overleg tot een uitstekend resultaat te komen!

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Ze hebben het snel en vakkundig aangelegd super blij mee

Ze hebben het allemaal top geregeld

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Goed en snel

Goed snel, Alleen het schoonmaken achteraf was klein beetje slordig.

Zorgeloos

Vanaf het begin een prettig contact gehad met adviseur Kristian die persoonlijk de situatie is komen bekijken en duidelijke uitleg gaf. Vervolgens steeds netjes mail ontvangen over de verschillende stappen. Na de beoordeling volgde snel een afspraak voor de schouw en werden alle vragen duidelijk beantwoord. Na de schouw zijn de zonnepanelen binnen 3 weken geïnstalleerd. Op die dag hebben Maarten en Brian de uitvoering gedaan. Twee nette hardwerkende mannen die top werk hebben geleverd. Kortom, een tevreden mens die nu geniet van de opbrengst van zijn zonnepanelen.

Perfect gedaan in samenspraak,top!

Snel en vakkundig geplaatst, geen enkel klacht te uiten, leuke mannen!

Van advies tot installatie perfect

Alles is vlekkeloos verlopen.

Duidelijk, flexibel en goed.

Een 10 kan niet. De eerste uitleg was duidelijk, en eventuele vragen / wijzigingen achteraf zijn flexibel / snel opgevolgd en uitgevoerd.

Goede service, prima vakmensen en vriendelijk.

Goede service, prima vakmensen werken goed door beantwoorden correct alle vragen en zijn vriendelijk.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Zeer tevreden met levering en installatie

De ministersploeg en vertegenwoordiger hebben netjes gehandeld en sfgeleverd

Goed en snel door prettige mensen

Makkelijk contact gemaakt via Essent, goed advies en duidelijke offerte. Binnen redelijke termijn uitgevoerd door professionele mensen. Relevante stukken snel ontvangen en nazorg ook goed geregeld.

Duidelijk en goed product.

Vanaf het moment dat we thuis bezoek kregen tot aan het plaatsen van de zonnepanelen verliep top. Duidelijke uitleg en vriendelijke en nette monteurs.

Wij zijn zeer tevreden vanaf de advies afspraak to aan het plaatsen van de panelen.

Advies gesprek was zeer prettig en de informatieverstrekking zeer compleet en duidelijk. Het plaatsen van de zonnepanelen gebeurde vakkundig en het aanleggen van de apparatuur was in prettig overleg en werd vakkundig, netjes en precies uitgevoerd.

Idem

zeer tevreden

Prettige monteurs. Ze hebben netjes en snel gewerkt.

Helemaal top

Zonnepanelen zijn snel geplaatst en door vriendelijke en nette werknemers.

Vakbekwame medewerkers die weten wat ze moeten doen. Alleen jammer dat er verkeerde panelen in de auto lagen en pas de volgende dag de panelen op het dak geplaatst konden worden. Alleen nu wachten op activatie van de app. Dit zou volgens mij al van te voren geregeld kunnen worden. Nu kan ik niet zien wat een paneel oplevert.

Prima team vakmensen

Zowel panelen als omvormer alsmede werkzaamheden in de meterkast keurig uitgevoerd. Goede uitleg gehad van adviseur. Met name waardevolle uitleg van TD medewerker tijdens verkennend gesprek. Een aandachtspunt is de gebrekkige communicatie tussen verkoop en installatieploeg. Op de werkbon stond slechts vermeld; Plaatsing panelen zo hoog mogelijk en "Pittige leidingroute". Ik moest aan het installatieteam vragen beantwoorden, die tijdens het verkoopgesprek reeds aan de orde waren geweest. Tijdens verkoop gesprek overeengekomen dat bij de positionering van de panelen de bovenste rij dakpannen in het zicht zouden blijven. Door de onduidelijke instructie op de werkbon zijn de panelen tegen de nokpannen geplaatst. Bij de doorvoer in de gevel naar de omvormer is een gevelsteen beschadigd. Handig is de boor op tijd van de klopstand te halen. met uitzondering van deze aandachtpunten zijn we tevreden over het eindresultaat.

professioneel geplaatst, keurig op tijd

nette offerte, welke goed onderbouwd was. De verkoper was eerlijk en had verstand van zaken. Hij was niet opdringerig, maar behulpzaam bij de uitleg en het kiezen. De plaatsing was prima, nette mensen met oog voor de wensen vd klant. Communicatie was ook OK. Wat beter zou kunnen is de aanmelding bij de diverse instanties. Nu moesten we dit zelf doen, kostte veel tijd en wat zoekwerk. Het was beter geweest als EnergieWonen dit gedaan had. In het geheel, zeer tevreden.

heel goed

Alles prima geregeld

Goede en bekwame mensen. Zonder te veel moeite alles geregeld en keurig geïnstalleerd.

Snelle komst van de adviseur na eerste contact. Daarna de schouwing geweest, en enkele weken later alles vakkundig geïnstalleerd.

deskundige levering en prima communicatie

Uitstekend, niets op aan te merken. Vriendelijk en professioneel personeel heeft de installatie verzorgd. Duidelijke en complete uitleg van de verkoper heeft onze keuze bepaald.

Uitstekend vanaf bezoek voor offerte t/m installatie

Ik heb veel bedrijven benaderd voor offertes, en de meerderheid deed dit zonder bezoek aan huis. Het was erg fijn om dit met de goede adviseur van EnergieWonen wel te kunnen doen, en gelijk even de installatie van omvormer naar meterkast te bespreken. Offerte was prima in lijn met wat ik wilde en ook de wachttijd tot oplevering was zoals beloofd. Installatie erg professioneel, met 3 personen en met steigers. Het weer zat erg tegen (veel regen) maar ondanks dat waren ze snel klaar.

Goed advies, heldere informatie en snelle levering

Ik heb goed advies gekregen, informatie is duidelijk en de installatie kon op redelijk korte termijn.

Volgens afspraak is alles goed geregeld en vakwerk geleverd

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede