Vakkundig advies, snelle levering, super nette installatie

Simpel weg tevreden

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Goede prijs/kwaliteit. Uitstekende uitvoering. Lange levertijd.

Gehele proces van aanvraag, adviesgesprek tot uitvoering zeer positief ervaren. Er was mij alleen een schouw binnen 2 weken en oplevering binnen 6-8 weken beloofd. Dit werd respectievelijk 6 weken en 3 maanden.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

prima bedrijf en goed geregeld

Alles goed geregeld

Snel vakkundig en netjes

Utistekend geholpen en een fraaie installatie aangelegd

Die installatie is aangebracht op de manier zoals ik wilde. De monteurs hebben uitstekend werk geleverd en dat mag ook een keer gezegd worden. Zij waren een goed visitekaartje. Goede en nette opvolging door de adviseur. Al met al een tevreden klant.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Gewoon goed werk geleverd, afspraken nagekomen

Goed vakmanschap

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? N.v.t.

Zeer tevreden over installatie

Netjes te woord gestaan Werkzaamheden doorgelopen voor de start Duidelijk na komen van afspraken Geinstalleerd op plek van afspraak Pannelen liggen netjes (symmetrisch) op het dak Snel geinstalleerd en vakkundig Geen rommel achtergelaten

Geweldige instalateurs.netjes afgeleverd.

Stipt op tijd en ter zake kundig met een goede uitvoering en afwerking en oplevering

Zie boven

Goed en deskundig personeel , dat voor een perfecte aanleg zorgde.

Het personeel ging gezellig met elkaar om, vroegen netjes of ze buiten mochten roken, gebruikten melkkuipje als asbak, desondanks vond ik een peuk op het terras.

Goed geregeld allemaal

Alles goed gegaan netjes afgewerkt paar puntjes wat misschien beter kan maar verder niks op aan te merken.

Snel en efficient werk geleverd.

Afspraken uitstekend nagekomen.

Afspraken worden nagekomen. Keurige installatie.

Proces is volgens afspraken verlopen. Installatie zonder problemen.

Goede informatie en vlotte levering.

Goede voorlichting, snelle antwoorden op vragen. Snelle levering, beloftes worden nagekomen. Supersnelle montage. Beleefde en ter zake kundige medewerkers.

Alle afspraken werden keurig nagekomen

Allrs is tot volle tevredenheid uitgevoerd

Waar voor mijn geld

Het gehele traject is keurig verlopen. Netjes qua communicatie en tijdslijnen waren helder en snel

Goedemorgen voorlichting en uitstekende plaatsing.

Na een goede informatie van de vertegenwoordiger besloten de zonnepanelen te laten plaatsen. Deze werden door 2 uitstekende monteurs vlot en met kennis van zaken gemonteerd. Achteraf is alles nog gecontroleerd of alles naar behoren werkt.

Suboptimale installatie maar goede afhandeling daarvan

Installatie duurde in totaal 4 keer: steeds weer was er iets niet goed, warmte niet, bleek kapot. Dat was balen, want ik moest er voor vrij nemen, etc. Maar de afhandeling van de klachten was steeds correct, en alles werd adequaat opgelost. Eindproduct is goed.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer veel moeite

Snelle en goede service

Eerste gesprek voelde betrouwbaar en goed. Heldere uitleg, kennis van zaken en geen snelle verkoop praat. Installatie is netjes gedaan en alles in overleg. Helemaal tevreden!

Zo wij het hebben besproken en konden verwachten is ook uitgevoerd.

Zo wij het hebben besproken en konden verwachten is ook uitgevoerd.

De installatie van de zonnepanelen is boven verwachting uitgevoerd!!!

De adviseur heeft ons op goede wijze geadviseerd en het vertrouwen gegeven om de opdracht te kunnen accepteren ondanks het feit dat het om het hoogste offerte bedrag ging (appels en peren hebben we natuurlijk vergeleken). De communicatie over het project via de email verliep uitstekend. De paar vragen die we hebben gesteld werden tot volle tevredenheid telefonisch beantwoord. Op de dag van uitvoering kwamen de monteurs ruim op tijd. In goed overleg werd de locatie voor de omvormer en de route van de kabels bepaald zodat je er eigenlijk niets van ziet (dat bleek bij andere leveranciers op voorhand lastiger te zijn). De door ons zelf aangelegde pijp onder de vloer bleek een uitdaging door de reeds daar door heen lopende kabels. Maar de installateurs waren volhoudend en hebben netjes en onzichtbaar de voedingskabel aangelegd. De zon scheen volop zodat we direct konden zien dat de panelen de maximale opbrengst boden. Kortom we zijn zeer tevreden over de gang van zaken én het resultaat.

Super blij met de zonnepanelen.

Er werd meegedacht naar de beste oplossing voor mijn dak, meerdere oplossingen werden besproken, en uiteindelijk een goede installatie.

Snelle afhandeling

X

Deskundig

Drie heren die terzake kundig zijn en meedachten met het plaatsen van de omvormer. Erg mooie oplossing. Kundig en vriendelijk personeel. Fijn dat ze de app installeerde want dat hadden we zelf niet voor elkaar gekregen.

Duidelijk goeie service

Bonnetstraat 53