Snel en correct geplaatst!

De tijd tussen de aanvraag en plaatsing was kort. Hebben niet lang hoeven wachten

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Perfect geregeld allemaal

Het kon eigenlijk niet. Binnen 2 weken na eerste gesprek waren de panelen geïnstalleerd.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Perfecte installatie Goede service

Gedurende het hele proces zeer goed geïnformeerd en de installatie verliep vlekkeloos! Complimenten !

geheel naar verwachting geplaatst.

Zeer goed advies en perfecte installatie.

keurig alles op tijd en volgens afspraak

alles in korte tijd geregeld en geïnstalleerd en netjes afgewerkt. Ik zal jullie bij vrienden aanbevelen.

Goed advies!! Top monteurs, snelle montage en installatie!!

Prettig gesprek met vertegenwoordiger Sidney en heeft zeer snel diverse optie pakketten aangeboden. Na opdrachtverstrekking konden zij al snel een montagedatum geven. Op de montage dag kwamen de monteurs ruim op tijd en gingen zij direct aan de slag, 2 man buiten en 1 man aan de binnen installatie. Er werd snel en vooral netjes gewerkt!! Systeem is netjes,met een korte duidelijke uitleg, opgeleverd. Goede communicatie en informatieverstrekking na oplevering door EnergieWonen!!

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden over het traject. Het enige minpunt was dat ik er zeg achteraan moest bellen dat de montage werd ingepland.

Goede firma.snelle reactie

EnergieWonen prima..installateur op eigen houtje panelen anders gelegd....EnergieWonen heeft dat prima opgepakt

Alles prima en netjes afgeleverd en snel gemonteerd

Offerte traject: prima Communicatie: prima Installatie: prima After sales: prima Geen 10 omdat: Na installatie er nog een beetje boorgruis op de grond lag. (monteur maakte gebruik van boormachine met afzuiging) Nadat de monteurs waren vertrokken bleek nog een dakpan opgeschoven te zijn. Deze zelf weer goed gelegd.

Snel en volgens afspraak geleverd

Alles werd volgens de afspraak geleverd. Snelle montage, monteurs waren na 2,5 uur al weer weg. Afwerking in de meterkast had netter gekund. Ik twijfel of de aansluiting in de meterkast helemaal volgens de voorschriften is maar ik ben geen deskundige.

Snel vakkundig en netjes.

Alles volgens afspraak verlopen, goed voorbereid vakkundig personeel.

Kwaliteit met een prima service en vakkundig personeel.

Vanaf het begin van het project (Michel) tot het einde Chris en zijn fantastische team, alleen maar lof. Meedenkend en vakkundig. Tevens verliep de communicatie met kantoor ook uitstekend. Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

zeer goed

Ik heb een goede aanbieding gekregen en na het tekenen van de offerte zijn de zonnepanelen snel en professioneel geplaatst.

Goed en vakkundig, vriendelijk en hulpvaardige monteurs

UIterst positief, goed en vakkundig gedaan, netjes werken, toen men klaar was, was alles opgeruimd en werkte e.e.a perfect ( voorzover ik kon zien. De ligging van de panelen iets aangepast op advies van de voorman. Goed mee denken! Kan niet anders zeggen. Snel en efficient gewerkt. Prima! Grote pluim voor het installatie team en de backup van Energiewonen.

Netjes alle afspraken nagekomen

Alles netjes geplaatst zoals afgesproken.

Compleet ontzorgd

Vanaf het eerste contact tot de oplevering is alles prima verlopen. Overall gewoon erg tevreden!

Vakbekwaamheid met oog voor de klant

Van offerte tot oplevering wordt je meegenomen in het verhaal en uitvoering. Correct personeel en oog voor de klantwens. Complimenten

Alles soepel verlopen

Denken mee in mogelijkheden.

Vanaf het eerste bezoek een goed gevoel bij energiewonen. Bekijken alle mogelijkheden, denken mee en komen tegemoet in de wensen van de klant. Prima producten en vakbekwaam personeel. Zeer tevreden.

Alles prima en netjes afgeleverd en snel gemonteerd

Had niet gedacht dat alles zo vlot geplaatst kon worden, de monteurs waren netjes en correct.

Eerlijke voorlichting

Vlotte en een goede (vakkundige)installatie van de panelen maar ook het electrische gedeelte.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Goede snelle levering en installatie

Het enige minpunt was dat de installatie ploeg later kwam zonder even een berichtje te sturen

Tevreden met voortraject en uitvoering

Goed dat de adviseur eerst langskomt en dan pas de offerte uitbrengt. Daarmee krijg je het juiste beeld van de kosten en mogelijke opbrengst. Uitvoering ging goed. Door harde wind lukte het niet in 1 dag maar uiteindelijk snel afgemaakt (binnen 2 werkdagen).

Wij zijn prima geholpen in advies en uiteindelijk de plaatsing.

Van begin tot eind deskundig geholpen.

Na een vakkundig en zeer informatief intake gesprek is alles zeer snel en vakkundig geregeld.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede