De ervaring vanaf de adviseur tot de monteurs die de installatie kwamen monteren was top. Monteurs werkte netjes en de communicatie was super. Ik zal EnergieWonen zeker aan bevelen. Nu nog even wachten op de app waar ik alles beter kan inzien wat het doet op het dak, maar de monteurs lieten al zien op de slimme meter dat ik al aan het terug leveren was.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

uitstekende en snelle service

goed advies van mijn adviseur erg duidelijk en later bij nog enkele vragen goed geholpen

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Alles goed zoals afgesproken mijn complimenten

Heel goede monteurs die weten wat ze doen

Een uitstekend team die goed met elkaar werken, alle 3 de monteurs hebben hun eigen taak en daardoor werken zij snel en accuraat

Goede snelle strakke afspraken

Goede en strakke afspraken, Netjes en goed afgeleverd, Zowel administratief alsook de montage kant. Voldaan aan de verwachtingen.

Varierend

Het technische gedeelte was prima maar ze laten hun verpakkingsmateriaal en een bende achter op de zolder. Dingen verplaatst en niet terug gezet. Rood stof van boren in de muur slecht weggeveegd, kortom slordig

Onze ervaring met EnergieWonen is prima. Goede voorlichting, correcte levering en goede afhandeling. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering zijn we tevreden Het adviesgesprek was goed, kundig en duidelijk. De verwachte levertijd en schouw was goed gecommuniceerd en helemaal volgens afspraak gegaan. De plaatsing liep op rolletjes en het team waren binnen de tijd klaar. Het uitlezen via de app was wel een dingetje, maar de week erop prima geregeld. De communicatie was prima. Kortom wij zullen EnergieWonen aanbevelen.

Goed en snel gewerkt.

Eerst persoonlijk thuis uitstekend advies gekregen van Dhr. Glerum. Gelijk werd er een offerte gemaakt. Omdat hierdoor alles zo goed verliep hebben wij onze keuze op Energie Wonen gemaakt. De contacten met de administratie verliepen uitstekend en vlot via de mail en telefonisch. De plaatsing door de installateurs verliep ook snel en goed.

netjes gewerkt

Dat ik mij zelf aan moest melden om energie terug te leveren was niet vermeld.

Ervaren mensen dat kun je zo zien

Goed afgeleverd product DE buren vonden het mooi ze zeggen ut liekt mooi

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Veel moeite

uitstekend

prima contact, van het eerste gesprek met de adviseur tot en met het laatste (de oplevering) met de elektrotechnisch monteur. Leuke ploeg monteurs die vakkundig de klus klaarden! Enig minpuntje; het toch deels zelf moeten regelen, weliswaar via de externe accountant, van de BTW-teruggave.

Goede en snelle installatie door kundige installateurs

Zoals afgesproken heb ik niets hoeven voorbereiden of uitvoeren, maar is als uitgevoerd zoals afgesproken. In een ochtend is alles geplaatst een afgerond

Erg goede uitleg van Chris van tevoren, plaatsing goed verlopen en erg aardige installateurs. Duidelijk uitleg ook achteraf. Contact per email ging ook goed. Enige minpuntje is dat het qua planning allemaal iets langer duurde dan van tevoren aangegeven was. Maar desalniettemin zeer tevreden! Ook al aanbevolen bij kennissen.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Klantvriendelijk en snelle service

Ondanks het verschrikkelijke weer is alles vrij vlot gegaan. De monteurs zijn ervaren en hebben prima werk geleverd

Een bedrijf met alle erkenningen voor installatie en garanties

Voor mij zijn de erkenningen vanuit de installatie branch en garantiefonds de belangrijkste reden geweest voor opdracht.

Geweldige

Zeer bekwame mensen

Zeer goede service

Goede eerlijke voorlichting en snelle correcte levering en plaatsing

Prima service en vakwerk

Goed werk, vriendelijk en professioneel

alles keurig geplaatst,en netjes opgeruimd

prima bedrijf,komt alle afspraken na

afspraken snel en kwalitatief uitgevoerd

goede en duidelijke uitleg van adviseur Kristian (ook na offerte steeds bereikbaar voor vragen). Na schouwing zijn de installateurs gekomen en hebben het karwei binnen 3 uur geklaard, met eigen verandering van installatieplan en dat kwalitatief zeer goed hebben uitgevoerd. Nu alles gedaan is kan ik vaststellen dat alles ( qua tijd, afspraken en uitvoering) perfect is gegaan. Daarvoor DANK

Heldere communicatie van het begin van het traject!

Onze adviseur Kristian heeft ons goed voorgelicht met de benodigde informatie over de zonnepanelen. Informatie vooraf, gedurende de levering maar achteraf ook bij een kleine lekkage. Onze melding werd direct opgepakt en zeer kort daarna verholpen. Prima zo allemaal!

prettig

professionele service

Nette service maar veiligheid moet omhoog

Nette hardwerkende medewerkers. Wel kan de veiligheidsbewustzijn omhoog. Maar dit is naar verwachting een bedrijfsissue die aangepakt moet worden. Geen valbeveiliging en materieel om over de daken te lopen.

heldere communicatie maakt het verschil

Vanaf het eerste contact is duidelijk hoe EnergieWonen te werk gaat. De stappen worden helder uitgelegd en de klant wordt keurig op de hoogte gehouden. Telefonisch uitstekend te bereiken en vriendelijk geholpen.

Snel en zeer vakkundig geplaatst

Onze zonnepanelen zijn zeer vakkundig geplaatst en in huis is de installatie van de omvormer en de verdere aansluiting op een zeer professionele wijze gedaan. Wij zijn zeer tevreden over de installatie en kunnen deze mensen ook zeer aanbevelen voor toekomstige installaties.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede