Energie Wonen levert prima kwaliteit

Te beginnen bij de verkoper had een goed, eerlijk en duidelijk verhaal. Het email verkeer was prima, je werd tijdig op de hoogte gehouden over de gang van zaken. Installateurs hebben vakkundig werk geleverd, ben er tot nu toe zeer tevreden over. Ik zou Energie Wonen zeker bij andere mensen aanbevelen.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Prima voorlichting en uitstekende montage.

Prima voorlichting en uitstekende montage.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Goed, denkt/helpt mee

Goede voorlichting, installatie en behulpzaam bij vragen.

Opvallend goed van begin tot einde

Diverse partijen hebben aangeboden. EnergieWonen valt op door hun transparante en enorm uitgebreide informatie en advies ter plaatse. Vrijwel alles verliep uitstekend van adviesgesprek t/m plaatsing en service achteraf. Ook het contact met de administratie was super. Snelle reactie en afhandeling. Groot compliment voor alle medewerkers van EnergieWonen. Dat zaken zo strak verlopen maak je vrijwel nooit meer mee.

Correct en netjes uitgevoerd

Na een goede en uitgebreide uitleg van de verkoper akkoord gegaan . Alles is netjes uitgevoerd en afgehandeld. Ook een dakcontrole voor de tijd hierbij hebben we wat zaken aangepast voordat er kon worden geplaatst. Plaatsing goed en correct uitgevoerd dus al met al tot nu toe goed tevreden .

Goede ervaring met Energie wonen

Vriendelijke monteur. Weten wat ze doen. Werken netjes en luisteren naar de klant. Kort om Top

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? N.v.t.

Project perfect verlopen

Na overleg met de h janssen en opdracht voor uitvoering is alles perfect verlopen

Alles prima verlopen, snel klaar

Aanpassing no6sig van factuur, i.v.m. 1 paneel minder plaatsen, dit ging even fout maar uiteindelijk meer dan prima en snel opgelost.

Volledig naar onze zin uitgevoerd

Alle afspreken zijn nagekomen en op de afgesproken tijd uitgevoerd.

Zeer tevreden!

Vriendelijke jongemannen die hard hebben gewerkt. Wij zijn zeer blij met de oplossing om op zolder een verdeler te maken op de plaats van het stopcontact van de wasmachine waardoor er geen kabels door het huis getrokken hoefde te worden. Dus geen geboor door vloeren, maar alleen een kabel van de omvormer naar het stopcontact van de wasmachine waar nu een klein verdeelkastje zit voor de zonnepanelen. Verder is er een kleine aanpassing gedaan in de groepenkast. Alles werkt nu naar behoren. Alleen heeft het twee dagen geduurd voordat wij eindelijk verbinding hadden met de Solar Wifi. De verbinding van de omvormer met de Wifi moesten we zelf uitzoeken, maar het is gelukt. Wij kunnen nu op onze mobiel zien wat wij opwekken en verdienen. Ook is het leuk om zo te zien wat wij besparen aan C02 en steenkool. Voor kennis en advies geef ik vier sterren omdat de adviseur niets heeft gezegd over een verdeelkastje. Hij adviseerde op welke plekken er door de vloer geboord moest worden waardoor wij een kamer voor niets helemaal leeg hadden geruimd zodat de werkmannen daar bij konden. Dit was dus overbodig. Dus is er een stopcontact van een wasmachine op zolder in de buurt van een omvormer en zit dat stopcontact alleen op één groep, dan kan er een verdeelkastje worden geplaatst op dat stopcontact voor de omvormer daardoor loopt er alleen een kabel op zolder en is het werk sneller geklaard.

Van de offerte tot aan de installatie volledig tevreden

Er is iemand langs geweest voor de offerte en dat is in alle vriendelijkheid en professionaliteit opgesteld. Tot de dag van de installatie goed op de hoogte gehouden. Installatie is probleemloos verlopen en supersnel. Na installatie deed alles het gelijk.

volgens afspraak alles afgehandeld

netjes gewerkt kabel mooi weggewerkt ziet er super strak uit

zeer tevreden

alles werd voor mij geregeld

Vriendelijk en duidelijk

Waren keurig op tijd en voor het aanvangen van de werkzaamheden werd eerst alles nog doorgenomen voor wat betreft het werk. Ook tijdens de werkzaamheden werd telkens terug gekoppeld wat er anders geplaatst werd . Ondanks de stevige wind ging het werk gewoon door .

snelle reacties en duidelijke instructies ontvangen

elke keer goed geholpen, duidelijke instructies gekregen, goede voorlichting ontvangen en alle afspraken zijn goed nagekomen.

Fijn en snel geplaatst

Er werd in een prettige sfeer gewerkt.

Heel goed.

Communicatie prima. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Deze 2 jongens zijn uit het goede hout gesneden.

Deze jongens hadden kennis van zaken,beide,Ze werken hard door(klasse)

Kracht door daadkracht.

Op alle fronten duidelijke communicatie. Dit zorgt in de basis voor weinig onduidelijkheden. Snelle en zorgvuldige plaatsing. Complimenten.

Zeer tevreden en keurig gewerkt.

De monteurs waren keurig op tijd en hebben alles zeer vakkundig geïnstalleerd. De gesprekken met Energiewonen waren zeer prettig en deskundig.

perfect

Vanaf de uitleg thuis in de woonkamer tot aan de installatie werd alles duidelijk gecommuniceerd en werden alle afspraken nagekomen. Een aandachtspunt! de reserve pannen werden pas bij bekendmaking plaatsing besproken dit kan beter eerder gedaan worden.

Zeer goed geregeld.

Zeer goede uitleg over de zonnepanelen en het systeem. Installatie is door een goed team snel geplaatst. Vanaf ondertekening tot plaatsing is alles zeer goed geregeld. Doordat je alle documenten krijgt toegestuurd met daarin hoe te handelen hoef je dit niet uit te zoeken.

Prettig contact, deskundige medewerkers

Sales redelijk adequaat, installatie prima, cf afspraken. Wel bleken er nog een aantal zaken in het salestraject niet bedacht en afgesproken te zijn, die de installateurs ter plekke naar vermogen hebben opgelost. Na eerste aanbetaling geen contact meer met adviseur kunnen krijgen. Kennis en kwaliteit van de adviseur en installateurs kan ik niet beoordelen, maar alles ligt prima, op de dag van afspraak, en keurig opgeleverd. Tevens meegedacht in hoe de wifi-verbinding die door de adviseur niet was bedacht, werkend te krijgen.

topproduct

snelle levering en montage, goed en kundig personeel

Een installatie door medewerkers die tijdens en na hun komst de zon in je huis laten schijnen.

Nette en ter zakekundige installateurs die , in overleg , en netjes en verzorgd de plaatsing van de panelen en alles wat daar bij komt , verzorgen. Behalve hun professionaliteit viel mij ook hun beleefdheid en gerichtheid op de wensen van de klant op. Een dikke pluim Hoe de panelen werken kan ik op dit moment na een dag uiteraard nog niet zeggen , maar na zo'n positieve start zal dat ook wel goed komen.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede