- Alle afspraken zijn nagekomen. - Stipt op tijd - Installatie netjes afgewerkt - Geen verrassingen - Concurrerende prijs

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Prima uitleg en communicatie

Duidelijk advies aan huis Nette en snelle installatie, installatie net paar dagen in bedrijf. Tot op heden werkt alles zoals beloofd en naar tevredenheid

Positief Waardeloos

Ondanks herhaaldelijk bellen wordt er niet gereageerd. Meteen contact opgenomen door Energiewonen,blij mee,hopelijk met 14 dagen worden de zonnepanelen geïnstalleerd. Installatie en kwaliteit n.v.t.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? N.v.t.

Gewoon goed

Goed voorlichtingsgesprek.De offerteprijs was scherp. De installatie werd door een bedrijf gedaan waar de werklui niet op dezelfde lijn zaten. Verschillende inzichten hoe en waar de bekabeling moest lopen. De uiteindelijke oplevering was oké. Over de kwaliteit en werking kan ik nu nog geen oordeel over geven. Wat de BTWteruggave betreft kwam ik vooreen verrassing te staan. Veel info aanleveren en het btw nummer toekennen duurt wel een maand en dan zijn we niet meer in Nederland. Ik ben in contact met het bedrijf hoe en wat te doen.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Zeer vriendelijk en deskundig personeel

Vriendelijk en deskundige monteur en ook medewerkers aan de telefoon hebben ons goed geholpen bij onze vragen.

Goede voorlichting en nette uitvoering.

De adviseur Fabian gaf goed voorlichting en kon antwoord geven op mijn vragen. Hij komt zijn afspraken na. De montageploeg waren nette beleefde jongens. Ze doen alles goed in samenspraak en werken netjes. Alles ziet er goed uit. Ik ben erg tevreden over de uitvoering en het resultaat.

Volle tevredenheid.

Keurige informatieverstrekking van advis tot plaatsen. Allemaal vlotte en vriendelijke mensen met kennis van zaken. Keurige oplevering.

Zonder last uitgevoerd

Professioneel, netjes en snel

Op zeer korte termijn gesprek gehad. Bezichtiging en plaatsing. Erg tevreden tot nu toe dus.

Het gehele proces en de installatie is prima verlopen.

Het was een vlot proces en de zonnepanelen zijn goed geinstalleerd.

Uitstekend service vanuit kantoor, adviseur en installatie team.

In een professionele manier begeleid door het hele proces en Installatie werkzaamheden. Zeer tevreden met het gehele aanpak. Ons hartelijk dank ervoor.

Vlot, netjes, duidelijk

Van begin tot eind heldere uitleg en duidelijke communicatie. Alles is vlot en netjes verlopen.

Goede ervaring

Fijn gesprek en vakkundige installatie

Geen gedoe, goed gedaan!

Duidelijk verhaal aan de voorkant, adviesgesprek ter plaatse, en dus een persoonlijke, realistische, op maat gemaakte offerte; duidelijke communicatie, geen addertjes, heldere afspraken, die goed worden nagekomen. Eén contactpersoon die goed bereikbaar is en snel reageert. Netjes gewerkt. Hele prettige ervaring.

Alles in één ochtend in goed overleg en netjes geïnstalleerd

In mijn eerste gesprek met Jurjen Mulder kreeg ik meteen de indruk dat ik met iemand sprak die mij goed kon adviseren en dat ik met een vakkundig bedrijf te maken had. De keus was dan ook gauw gemaakt. Ook het leggen en installeren van zonnepanelen is goed uitgevoerd. Ze waren woensdagochtend mooi op tijd aanwezig. Ze werkten in twee ploegen, één man met een stagiaire deed al het binnenwerk en de andere twee alles buiten. In goed overleg hebben we besproken waar de leidingen gelegd moesten worden. Dat is allemaal netjes aangelegd en in de meterkast aangesloten. De twee mannen buiten hebben de zonnepanelen op het dak gelegd. Het was goed te zien aan het gemak waarmee ze zich op het dak begaven en hun werk deden, dat ze daar ervaring in hadden. Veel bewondering voor. Toen alles klaar was kreeg ik binnen nog de nodige uitleg over de werking van de omvormer. Binnen 24 uur had ik de app en kan ik nu zien welk rendement mijn zonnepanelen geven. Ik ben blij dat ik door EnergieWonen mijn zonnepanelen heb laten plaatsen.

Du8delijk en komt afspraken na. Top

De monteurs waren keurig op tijd, alles ging zo snel dat zij na 2 uur al weer weg konden en dat alles geinstalleerd was. Er werd netjes gewerkt, mijn complimenten

Mijn ervaring is zonnig

Energiewonen heeft vanaf dag 1 duidelijk en snel gehandeld en ook gecommuniceerd. De panelen werden ook snel geleverd, 5 weken vanaf ondertekening offerte. Degene die het oriëntatie gesprek komt doen, blijft tot dag van levering jouw aanspreekpunt. Dat is wel heel fijn.

Eenvoudig, duidelijk en snel zeer tevreden.

Prettige communicatie, vooral heel duidelijk. Zeer snelle correcte afhandeling en montage. Prima vakmannen die hun vak verstaan en meedenken. Zeer tevreden. Kan anderen dit zeker aanbevelen.

Heldere afspraken die nagekomen worden

Gewoon heel tevreden.

Deskundig en compleet

De adviseur is deskundig en kan onze vragen snel en volledig beantwoorden. Afspraken worden correct nagekomen en totale installatie is gereed

Goede info en naar wens geïnstalleerd

Het gesprek met de adviseur was duidelijk en doorslaggevend. De installateurs hebben goed overlegd voor de mogelijkheden, gezien de adviseur een verkeerde berekening had gedaan waardoor de zonnepanelen niet geplaatst konden worden volgens het legplan. Installateurs hebben goede ideeën geopperd en we konden samen overeenkomen wat het beste was. Vlot gelegd en naar volle tevredenheid.

Professioneel vriendelijke service

Ook de adviseur was gemotiveerd kundig en heel belangstellend en wist op elke vraag goed antwoord, we hadden binnen 3 weken de zonnepanelen op het dak liggen. Nu afwachten wat het ons oplevert

Vakkundig en professioneel

Vakkundig en professioneel

Zeer tevreden, super snelle levering en montage.

De monteurs hebben zeer goed gewerkt.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede