Dik tevreden

Duidelijke stappen in de voorbereiding. Alles klopt. Halve dag bezig geweest met 4 personen en alles werkt. Compliment voor Energie wonen. Goed op elkaar ingespeeld. Acquisitie, administratie, werkapparaat.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Helemaal TOP

Wat een goede service en wat een vriendelijkheid bij dit bedrijf. Ik zou jullie aan iedereen aanbevelen en na mijn eerste gesprek met Lennard heb ik gelijk mijn buren geïnformeerd over jullie en hebben jullie 2 woningen voorzien van zonnepanelen. Ik en mijn buren zijn super tevreden geweest. Hartstikke bedankt voor de goeie service.

Vriendelijke, netjes werkende en vlotte collega’s

Alles tiptop in orde. Besproken route van de bekabeling werd anders voorgesteld door installateurs. Volledig met hun voorstel akkoord, netjes gewerkt

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Prettig om mee samen te werken

Ze komen alle afspraken goed na

Keurig aangelegd

Zie de pieken oplopen. Maar tekort om te zien hoe of wat. Mijn nieuwe meter moet nog geplaatst worden. Maar ben heel tevreden over het verloop en plaatsen

Uitvoering conform afspraak

Behoudens kleine omissie in doorgeven verplaatsopdracht alles in goede orde opgeleverd.

alle afspraken op een correcte manier nagekomen

Alles liep zeer gesmeerd

Kwaliteit panelen met een vakkundige installatie

Mooie montage en een goede afhandeling. Kwaliteit

Perfecte samenwerking tussen contactpersoon, als ook met monteurs.

Duidelijk uiteenzetting gekregen van de contactpersoon. Als perfect uitgelegd. Monteurs stonden ook open voor wijzigingen in legplan van de collectoren.

Deskundige voorlichting, efficiente afhandeling

Service op maat door deskundig persoonlijk advies. Een efficiente backup administratie voor de afhandeling van de order. Goed op elkaar ingewerkt team dat de panelen optimaal installeert.

professionele organisatie die transparant en met kennis van zaken werkt

keurige en voorkomende werknemers die doelgericht en vlot hun werkzaamheden verrichten;bovendien vriendelijk

waar voor mijn geld

De heren belden netjes dat het iets later zou worden. Verder netjes gewerkt en alles mooi snel op het dak geïnstalleerd. Duidelijke uitleg hoe en wat. En alles weer netjes opgeruimd. Ruim binnen de tijd waren ze ook nog eens klaar.

Mooi product, goede voorlichting en uitstekende montage!

Goede voorlichting, één contactpersoon en een prima product. Ik heb gekozen voor REC zonnepanelen, in vele (Duitse) technische vakbladen als zeer goed beoordeeld. De zonnepanelen zijn binnen 1 maand geleverd en geplaatst. Monteurs werkten zeer netjes, vakkundig en snel.

Snel vakkundig en proffesioneel

Alles word goed gecommuniceerd en per e-mail toegezonden. Ook de adviseur kundig en het plaatsingsteam netjes en attent goede samenwerking onderling. Keurige jongens. !!!en kundig.

Snelle, professionele service!

Goed advies gekregen van een meedenkend adviseur. De adviseur heeft verstand van zaken en de installatie is precies geworden zoals samen vastgesteld tijdens het bezoek. De installatie verliep zeer spoedig. Met 3.5 uur waren de 8 panelen geïnstalleerd en functioneel. Ik zal EnergieWonen aanraden bij familie en vrienden.

Klantvriendelijk

Wordt netjes gedaan allemaal ook de afwerking etc

Goede en eerlijke service

Fijn contact met onze adviseur, die de tijd neemt om onze vragen te beantwoorden (ook via de mail) Wat voor ons ook belangrijk was, is dat ze aangesloten zijn bij het garantiefonds

Goed gedaan, jongens!

Degenen die het bij ons hebben geïnstalleerd hebben het tot onze volle tevredenheid gedaan.

uitstekend

uitstekend

ruim voldoende/goed

Wat ik heb gemist is een betere/duidelijker uitleg qua voorbereiden voordat de monteurs kwamen. Ondanks dat ik de ruimte bloot gelegd had waar ze bij moesten, was dit niet voldoende. Ik moest de gehele meterkast uitruimen en in de garage moesten ook nog een aantal zaken verplaatst worden. Een tip; om mensen die hier niet mee bekend zijn, iets concreter te vertellen hoe ze moeten voorbereiden voordat de monteurs komen, zodat zij meteen aan de slag kunnen. verder goede ervaringen gehad met de monteurs/ bevestigen.

klasse

vertrouws en netjes voldoening

prettige vertegenwoordiger - transparant - goede kwaliteit

prettig gesprek montage vlot en netjes

vlotte en in het algemeen goede afwerking

De hele procedure verliep vrij vlot, in goede sfeer, en de plaatsing verliep naar wens. Drie kleine minpuntjes: 1) de verkoper reageerde niet op mijn e-mail 5 dagen voor plaatsing, zodat ik niet goed voorbereid was op de aansluiting netwerk. 2) de verwachting was gewekt dat de BTW teruggave door de firma geregeld zou worden. Die regeling bestond uit een korting op de rekening en een doorverwijzing naar een firma die de afhandeling deed. Ik ervaar dat als net iets anders. 3) de plaatsing is binnen de mondeling beloofde termijn van 8 weken gebeurd; prima. Maar het contract dat mij gevraagd werd te ondertekenen sprak van een hele lange termijn (ik dacht een half jaar).

Prima werk geleverd, wel veel rommel

De medewerkers waren aardig, leverde mooi werk, en waren snel klaar. Wel lag er overal gruis, geen probleem, maar meld het even als je weg gaat. De medewerker vroeg of hij het electriciteitskastje overal kon plaatsen. Hem benoemd dat dit niet op onze tussen wand kon. Alleen op de buiten muren. Aangezien wij volgende week een dakkapel krijgen. Toen ze weg waren bleek dat ze dit wel op de tussen muur geplaatst hebben. Nu moet mijn man dit weer weg halen.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede