Prima service!

Fijn en kundig advies. Snel handelen en korte wachttijd tot de levering. Installatie ook kundig en netjes uitgevoerd

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

gedegen advies

Adviseur kwam rustig en met gedegen vakkennis over daarom hebben wij voor energie wonen gekozen. Monteurs hadden een leg plan van de panelen wat niet geheel overheen kwam met het geen was afgesproken. probleem werd door deze ploeg snel opgelost. De gekozen plek van de omvormer achter het knieschot in de slaapkamer welke met de adviseur was afgesproken. was volgens de Electro monteur niet goed. de ruimte was te klein om te werken en de omvormer te plaatsen. de omvormer had ruimte nodig om te kunnen ventileren en ook maakt deze tijdens het opstarten geluid. Dit zou de nachtrust niet ten goede komen. Uitgaande van de vakkennis van de monteur is de omvormer in de garage geplaatst. Daar was net een nieuwe groep geplaatst voor onze wasmachine waarop na een aanpassing de omvormer is geplaatst. Volgens de monteurs is dat wel vaker een probleem dat de adviseur zaken afspreken welke dus niet toepasbaar zijn. Bij controle van het werk zag ik dat de kabel naar de Omvormer schuin over het platte dak in een buis was gelegd. Ik was daar niet tevreden over en vond het een slechte afwerking. volgens de monteurs was dat gedaan om de kabel zo kort mogelijk te houden. toen ik volharde dat ik wou dat ze de buis haaks over het platte dak moesten leggen en dan haaks onder de goot naar de omvormer. werd mij dat niet in dank afgenomen. na wat gevloek (waarvan ik vind dat je dat bij een klant niet kan maken) Hebben ze de kabel netjes via het pannendak van de garage weggewerkt. Ik vond dat de monteurs een gehaaste indruk maakte. Het afwerken van kabels kan netter via een kabelgoot zodat je geen draden ziet lopen. Het wachten is nu op een link waarmee we het systeem kunnen monitoren via een app dit zou max 5 dagen na het opleveren van het systeem werk via de e-mail binnen moeten komen. We wachten dus af hoeveel de panelen al hebben opgebracht. Adviseur 9 communicatie 8 Montage 8 (houding personeel) Aftersale 9

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Prima service van advies tot afronding!!

Goed advies van Kees en prima plaatsing door de montageploeg. Ook de communicatie via mail verloopt vloeiend! Zeker een aanrader!!

Top.

Vanaf het 1e gesprek tot aan het installeren van de panelen word je stapsgewijs meegenomen. De benodigde informatie wordt tijdig verstrekt en is duidelijk omschreven. Bij vragen van mij kant werd er steeds snel en kundig op geantwoord. Ook werd er goed meegedacht met eventuele toekomstige ontwikkelingen en hierop ook geanticipeerd.

Helemaal goed.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

profesioneel bedrijf, met vriendelijk personeel.

Heb een zeer goede indruk van het gehele produkt, vakbekwame en vriendelijk monteurs. Ook over de electricien ben ik zeer tevreden.

Niets op aan te merken

Heel vriendelijk geholpen, alles is keurig uitgelegd door de adviseur. De installateurs waren ook vriendelijk en duidelijk. Tijdens het installeren is er helaas één paneel kapot gevallen, maar dat is keurig opgelost. Hier kunnen veel bedrijven in vergelijkbare sectoren nog van leren! Zeker op het gebied van klantvriendelijkheid en meedenken/overleggen, steekt EnergieWonen met kop en schouders boven hun concurrenten uit!

zeer goed verlopen

prettig

Bijzonder tevreden

Heldere en duidelijke uitleg bij opstellen van offerte en slimme koppeling naar meterkast via wasmachine voeding. Snelle en vlotte levering met aanleg door vaklieden. Goed op elkaar ingespeeld team. Binnen 2 uur aangelegd en in werking gesteld.

Buitengewoon prettig bedrijf.

Communicatief zeer sterk. Levering zeer professioneel. Topbedrijf.

Afspraken zeer goed nagekomen

Snelle installatie en alles werkt perfect.

Een bedrijf dat afspraken goed nakomt en goede service biedt

Vanaf de opname van de situatie voor het maken van een offerte tot en met de montage worden duidelijke afspraken gemaakt en ook nagekomen. Tussentijds is de informatievoorziening heel goed, zowel over de planning als over andere zaken, zoals bijvoorbeeld de terugvordering van de btw.

Er was een misverstand tov plaatsen van de maar uiteindelijk toch goed gekomen

Advies goed, uitvoering keurig en prima in orde!

Ervaring is prima, aardige hardwerkende monteurs. Na afloop ook alles netjes achtergelaten.

Zie hieronder

Zoals op 4 december, direct na het plaatsen van het volledige systeem die dag, reeds gemaild kunnen wij alleen onze lof maar uitspreken over de hele werkwijze van Energie Wonen. Dit zowel vanaf het moment van de informatie bij ons thuis tot en met de installatie.

Goed voorbereid en een goede uitvoering.

Goed voorbereid en een goede uitvoering.

Vlot en vakkundig

De sales heeft in mijn optiek te weinig kennis van de praktijk waardoor je als koper toch op het verkeerde been gezet wordt. Luister meer naar de praktijkman en richt daar je verkoopargumenten op

Zeer correct bedrijf, met goede afspraken

De adviseur weet waar hij over praat , en denkt met u mee. Zeer bekwamen monteurs , werken zeer netjes. Bij de oplevering goede uitleg. Alle afspraken worden netjes op papier gezet en nagekomen

Goed werk afgeleverd

Keurig op tijd aanwezig, monteur was niet te beroerd om een paar extra stukken pijp erbij te trekken en ook ipv wifi een bekabeld internetverbinding aangelegd.

Goede voorlichting en uitstekende installatie door bekwame vaklui.

Er kwam iemand langs om de situatie op te nemen. Dat vind ik al heel erg fijn. De keuze was dus snel gemaakt. De installateurs waren professioneel met hart en passie voor hun vak. Namen de tijd om dingen uit te leggen en waren zeer netjes in de omgang.

Vriendelijk en ervaren

Vanaf het eerste moment al soepel contact. De verkoper die langs kwam was eerlijk en vriendelijk. Bood ook aan om niet teveel panelen te nemen en dacht mee. De zonnepanelen waren binnen 3 uur gemonteerd en aangesloten.

Goede afspraken, informatie en uitvoering.

Zowel de informatie als afspraken bij de verkoop van de zonnepanelen verliepen prettig en goed. De uitvoerders die de zonnepanelen hebben geplaatst werkten netjes en vakkundig.

prima bedrijf en nette medewerkers met goed advies

van informatie en controle tot installatie een prima bedrijf. Een verrassing was alleen een rol kabel die verkeerd bezorgd werd maar gelukkig dat diegene me belde dat er een pakket voor mij bij hun was binnengekomen. Was trouwens echt net genoeg kabel om de meterkast te bereiken. Nog even geappt met de tussenpersoon voor de eindfactuur en kreeg deze factuur dan ook netjes in de mail. Wacht nu alleen nog op de app voor op de telefoon, dit zou in vijf werkdagen geregeld worden maar installatie was al op 25/11. Zal mijn tussenpersoon zo nog even appen. Tip stel een mail op met bulletpoints met dingen die een klant moet regelen en waar te vinden. Korte en overzichtelijke mails. Bijvoorbeeld meldt je zonnepanelen aan bij de energieleverancier en bel je woonhuisverzekering, dit moest ik vernemen van een collega die ze bij een ander bedrijf heeft gekocht. echt even puntsgewijs neerzetten wat er moet gebeuren, voor jullie is dit gesneden koek maar voor mij een nieuwe wereld en ik weet niet wat er allemaal geregeld zou moeten worden om alles netjes e goed af te werken voor jarenlang optimaal gebruik. Verder geen kritiek alleen info om het wellicht naar de consument toe te vergemakkelijken.

met het instaleren ben ik zeer tevreden

mijn vragen werden na mijn tevredenheid beantwoord de installateurs waren vriendelijk

zeer tevreden

top bedrijf