Goede communicatie betreft afspraak

We zijn tevreden over het gehele proces van informatie tot installatie van onze zonnepanelen. Nu nog afwachten wat ze gaan opleveren, laat de zon maar schijnen.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

kennis en kunde zie je, op de manier van monteren.

De monteurs waren zeer kundig in de manier van het monteren van de zonnepanelen. Duidelijke uitleg en nazorg voor de klant, met een duidelijke uitleg over de werking van de installatie. Ik ben zeer tevreden.

Over het algemeen goed

Uitstekend vakmanschap. Maar de communicatie tussen adviseur en installateurs was slecht. De installateurs gingen hun eigen gang, zonder overleg met ons. Ze bleken niet op de hoogte van enkele zaken die we hadden doorgegeven aan de adviseur: legplan, plaats omvormer en leidingen enz. De panelen bleken volgens de installateurs ook anders te kunnen liggen dan de adviseur had aangegeven. In dat geval had de schakeling serieel kunnen zijn, wat aanzienlijk goedkoper was. Dit gaf de nodige stress. We hebben later wel wat terug gekregen als compensatie.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Goede service en mensen doen hun werk met passie en humor

De adviseur, gaf me duidelijk advies. De installateurs hebben hun werk netjes afgeleverd en tevens de app voor uitlezing van de omvormer werd verzorgd.

Goed helder advies, professionele en prettige installateurs

Na planningsmisser op beoogde installatiedag, binnen drie dagen alsnog goed herstelt en installatie tot volle tevredenheid verlopen.

Alles prettig geregeld

Alles prettig geregeld

Maakt afspraken waar, snelle levering!

Energie wonen is absoluut een aanrader. Verkoper was duidelijk en niet opdringerig. Snel geleverd en op vragen kregen we snel antwoord.

Klantgericht, competitieve prijs en een goede kwaliteit (dienstverlening en product)

Goede en snelle service

Prima voorgelicht en uit gelegd. Snelle levering !

Bij ons zijn 26 panelen geïnstalleerd door 3 monteurs. een heeft alles binnen gedaan en de andere zijn op het dak bezig geweest. Jammer dat de panelen door een pijpje niet helemaal volgens het legplan gelegd konden worden maar na goed overleg zijn ze toch naar onze wens op het dak gelegd. Ze waren er om 9.30 uur en om 15.30 uur was alles klaar. Ik ben zeer tevreden over alles zowel binnen als op het dak, ziet er allemaal keurig netjes uit.

Informatie, ondersteuning en adviezen, in drie woorden, meer dan geweldig.

Zelfs na de installatie nog een goed advies gekregen, "zet de oude panelen met omvormers op Marktplaats i.p.v. naar de Milieustraat te brengen". Dezelfde avond waren ze al verkocht. Een klein puntje van aandacht. Na de installatie zal direct stroom geleverd worden. Op de meter blijkt dat (nog) niet.

Alles Perfect verlopen

Alles vn Offerte en installatie perfect verlopen. Geen op / aan merkingen

Professionele aanpak schept vertrouwen bij de klant

Snel een afspraak geregeld, deskundig advies gekregen en de verdere afwikkeling verliep vlot en heel professioneel. Ik ben dik tevreden.

Heel goede afhandeling

Mannen waren snel en kundig

Steeds snelle adequate reacties.

Alles verliep volgens afspraak. De werktekening bleek voor de monteurs niet helemaal duidelijk te zijn, maar dat was snel verholpen. De monteurs hebben alles netjes geïnstalleerd, maar wel wat rotzooi achtergelaten in dakgoten, op het platte dak en in de meterkast, tiewraps, plastic dopjes, schroeven, stukjes stroomdraad, boorstof. Geen ramp. Helaas is bij de installatie een tang door de buitenste schaal van een lichtkoepel gevallen. Vanzelfsprekend kan ik de schade declareren, ook dat werd snel per mail toegezegd. Volgens de monteurs was het gat in de buitenste schaal geen probleem, omdat de binnenste schaal nog heel was en er dus geen lekkage kon optreden. Mijn loodgieter dacht daar anders over: het gat moest gedicht worden met dukttape en plastic, omdat de binnenste schaal na regen met een laag water belast wordt en er dan alsnog lekkage of zelfs breuk kan ontstaan. Ik moest zelf - na vertrek van de monteurs - het platte dak op om een noodreparatie uit te voeren. Het was eleganter geweest als zij dat hadden afgehandeld.

erg goed

Wat er wordt afgesproken wordt waargemaakt.

ik ben tot dusver zeer tevreden

De adviseur Kees vd Slikke verstaat zijn vak goed, hij geeft het gevoel je van A tot Z te begeleiden en legt alles heel goed uit. Het installatieteam was netjes en deed zijn werk vlot, daarbij speelde vooral de elektriciën een belangrijke rol; ook hij legde alles goed uit aan mijn man en heeft heel netjes de bedrading weg gewerkt. Ik ben benieuwd of het bureau voor BTW teruggave ook naar tevredenheid werkt. Moet toch best veel zelf uitzoeken en dat valt een beetje tegen omdat je wel ervoor betaalt, maar i.v.m. privacywet veel handelingen met de Belastingdienst zelf moet doen.

Wij zijn zeer tevreden over de informatie vooraf gaande aan de levering . Ook de plaatsing en uitleg verliep prima.

No nonsens keurig geïnstalleerd netjes opgeruimd.

Gewoon goed, ik heb deze aangeraden bij mijn familie en ben niet teleurgesteld in de uitvoering.

Wij wilden al langere tijd zonnepanelen aanschaffen maar omdat ons dak niet gunstig ligt twijfelden we. Na een goed gesprek met een van de medewerkers/verkopers van EnergieWonen, met goede uitleg van e.a. toch tot aanschaf overgegaan. Zeer tevreden over het hele traject t/m de installatie.

Prima advies en mooi werk geleverd.

Na stroeve start, er was bijna geen aannemer te vinden die mijn dak wilde renoveren, is het offreren, bestellen en uiteindelijk plaatsen van de zonnepanelen zeer vlot verlopen. Tegen de verwachting in zijn ze al geplaatst terwijl ik was uitgegaan van 1ste kwartaal 2021.

degelijk, betrouwbaar

Goed advies, duidelijke offerte, strakke planning, correcte uitvoering

goed overleg met de zonnepaneel leggers

werk sfeer met de twee jongens perfect vind de uitleg van de vertegenwoordiger goed maar alles gaat niet zo als hij het bracht

Snelle levering en installatie van de zonnepanelen

Uitstekend!

Het is altijd afwachten of het zo smooth gaat als dat vooraf wordt beloofd. Aan de hand van andere reviews heb ik een goed beeld gekregen en ook de commerciele ervaring was prettig en overtuigend. Tot aan de installatie wordt er uitstekend gecommuniceerd met updates, welke voorbereidingen er eventueel nodig zijn maar ook bijvoorbeeld de afhandeling voor BTW aftrek etc wordt uitstekend begeleidt. De dag van installatie was ook uitmuntend. 3 aardige medewerkers die keurig het werk hebben verricht en het resultaat is er naar. Complimenten hoe EnergieWonen het voor elkaar heeft en haar belofte waarmaakt.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede