uitstekend

Goed op elkaar ingespeelde monteurs. snelle montage. goede service

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Kennis van zaken en goede voorlichting.

Alles volgens afspraak verlopen. Goede informatie verstrekking. Betrouwbaar.

Duidelijk gesprek en ze doen wat ze beloven.

Het verkoopgesprek was duidelijk maar ook eerlijk. Het wordt niet mooier gemaakt dan het is. Het vervolg wordt duidelijk gecommuncieerd en de procedure is ook voor een leek, goed te volgen. De installatie verliep vlot en netjes. Achteraf had ik wel wat mooiere bevestigingsmaterialen gewild want het is van buitenaf nog wel te zien.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Afspraken nagekomen, vlotte afwikkeling!

Duidelijk verhaal van adviseur Theun Klein , gaf goed gehoor aan onze wensen. Hij kwam ook met de beste optie nl. 6 panelen op het zuiddak waar andere offertes op 4 bleven steken ( die dan weer 2 op het minder gunstige westelijk dak erbij plaatsten). Duidelijke en vlotte communicatie met de administratie. Prettig dat ze je laten weten dat jou betaling bij hun binnen is gekomen. Het installatie team was zeer ervaren en bekwaam. Er werd in overleg met ons plaats bepaald van bekabeling en deze werd mooi weggewerkt. Sympathieke gasten! Kortom , niks dan lof !

Goede, duidelijke, vriendelijke service

Duidelijk, goede service, op tijd

Goed, Deskundig en alles volgens afspraak, helemaal Top!!!

Geweldig, meteen resultaat! Ben er blij mee! Vakwerk en netjes opgeleverd.

gedegen advies en in 2e instantie perfecte installatie

Energie Wonen stuurt een adviseur voordat een offerte gemaakt word. In mijn geval maakte dit het verschil omdat de adviseur met een opstelling kwam waar ik zelf en andere aanbieders niet aan gedacht hadden. Hierdoor konden 12 panelen geplaatst worden. De schouw door Team 1 was een fiasco omdat de teamleider een foutieve meting verrichtte en weigerde de geplande opstelling goed te keuren. Dit team kon vertrekken en werd na overleg en met behulp van mijn eigen meting door een ander team de geplande installatie verricht. Het geheel is volledig naar wens. Wel moet nog duidelijk worden of het voorspelde rendement gehaald gaat worden. Één van de panelen heeft dagelijks een lager rendement (ca. 20-30%).

Goede communicatie en snelle plaatsing

De uitleg vooraf was helder en er werd goed meegedacht over de planning aangezien wij voor het bouwdepot vooraf al de offertes moesten hebben, maar niet precies wisten wanneer we beschikking zouden krijgen over het bouwdepot. De installatie zelf ging vlot en de installateurs waren vriendelijk en beleefd.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Alles oké

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? N.v.t.

Alles volgens afspraak geweldigv

De eerste kennismaking voelde goed aan daarna ging alles precies volgens afspraak ook de monteurs goed werk verricht

nvt

nvt

Prima werk verricht.

Het werk is keurig en netjes gedaan.

Geweldig gewerkt naar volle tevrefenheid

Vriendelijk kundige instaleurs. Super tevreden

Organisatie als een geoliede machine

Vanaf het eerste contact tot aan de uiteindelijke oplevering zijn, ondanks de vele schijven, mutaties en personen, geen problemen ontstaan. Alles loopt als een geoliede machine waar menig bedrijf of overheidsinstantie jaloers op kan zijn. Daarnaast werken ze uitsluitend met kwaliteitsproducten. Qua prijs niet de goedkoopste, echter wel concurrerend en in vergelijking met andere zeker wel de beste in prijs en kwaliteit verhouding. Chapeau.

Alles naar Tevredenheid uitgevoerd

Installatie in twee fasen uit gevoerd inverband met het weer maar in volle tevredenheid. Uitleg van de omvormer kan beter ik wist bijvoorbeeld niet dat als het systeem geen zonlicht krijgt de hele omvormer uit gaat en er geen stand-by lampje brand. Maar dat lost zichzelf op als het systeem de volgende dag weer aangaat.

Goed werk geleverd

Nu jan ik een lang verhaal gaan schrijven, maar dat zou misschien verwarrend zijn. Wat ik wil vermelden is dat de monteurs goed werk afgeleverd hebben. Correcte communicatie, afspraken zijn nagekomen, werkhouding en werksnelheid prima. Een klein nadeeltje was dat mijn dakgoot stuk is gegaan en nu lekt. Daar moet ik iemand voor zien te vinden. Echt tevreden tot zover.

prima advies en perfecte installatie door vriendelijke monteurs!

prima advies en perfecte installatie door vriendelijke monteurs!

Fijn contact nette werklui

SUPER Tevreden

Vanaf het eerste contact ben ik zeer tevreden over de dienstverlening van EnergieWonen. Alle afspraken zijn keurig bevestigd en nagekomen. De installatie en prima verlopen en uitleg was prima. Een tot nu ZEER tevreden gebruiker van de zonnepanelen

Netjes, ordelijk en zeer correct!

We zaten netjes om 8 uur klaar, om kwart voor 9 nog niemand die iets zou komen installeren, even gebeld naar kantoor want er zou toch vandaag geïnstalleerd worden, of zou er iemand ziek zijn? Niet ondenkbaar in deze Corona tijd... Kantoor pas om 9 uur bereikbaar, hm. Leg ik de telefoon neer en zie ik een bus met aanhanger komen, ja hoor, dat zijn ze. De zeer beleefde monteur Ali verontschuldigde zich direct dat hij zich had verslapen, nou eerst koffie voor jullie aan herverkiezing gaan. Voor wat betreft de werkzaamheden en de gehele communicatie rondom dit project kan ik alleen maar lovend zijn. Monteurs: (Ali & Ryan) Nette mensen die ook direct afval opruimen, zeer netjes en beleefd waren en verstand van zaken hebben, werken snel en zeer accuraat. Adviseur: (Ger) Zeer deskundig en ons van gedegen advies voorzien, verder gesprekken met hem als zeer prettig ervaren en hij kwam gemaakte afspraken snel na. Planning: (Benny) netjes, vriendelijk en snel van info voorzien. App werd snel (na 1 dag) doorgestuurd waar vooraf 2-5 dagen voor werd gerekend. Samenvattend; wij zijn erg blij en op alle fronten zeer deskundig geholpen, bedankt! Dikke duim omhoog voor jullie.

Van begin tot het einde goede contacten

Vanaf het begin dat de adviseur langs is geweest voor informatie en opname, tot het einde van de levering en plaatsing steeds goed contact gehouden met de adviseur. De plaatsing en installatie was ook in een ochtend gebeurd en de 12 panelen liggen er netjes bij. Al met al zeer tevreden over EnergieWonen.

Netjes, snel zajelijk

Snel kontakt, snelle antwoorden, duidelijk. Ook de montage, fijn, snel, duidelijk, vriendelijk.

Offerte op maat en keurige en snelle plaatsing.

De offerte werd pas opgemaakt nadat de situatie ter plaatse bekeken was. Hierdoor waren er geen verrassingen. Van een paar andere aanbieders ook een offerte gehad waarvan sommigen van geen kant klopten! Na drie weken werden de zonnepanelen al geplaatst. Binnen drie uur zaten ze op het dak en was alles geregeld! Let the sun shine!

Bijna perfect

Alles was perfect alleen heeft niemand mij verteld dat de omvormer lawaai maakt . Deze zit daarom nu eigenlijk op de verkeerde plaats want mijn dochter heeft er last van.

Correct geleverd.

Zowel het voorgesprek als de levering was netjes geregeld en nu wachten op de app zodat we kunnen zien wat het opbrengt.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede