Zie onder

Prima - goede en volledige info Fabian de salesman en vriendelijke en kundige monteurs. Weet nog niet 100% zeker of alles als besproken werkt qua opbrengst - heb de app nog niet en dasrvoor is het nog te vroeg. Maar zeer goede indruk!

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Goede service, goed verhaal, goede kwaliteit

Hele prettige ervaring, van begin tot en met installatie. Direct antwoord op vragen, een enkele contactpersoon, kundige mensen, duidelijk verhaal, goede prijs. Ze hebben alles gedaan wat ik van een dergelijke partij verwacht. In 1 woord top!

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Alles goed en snel geregeld.

Van te voren was alles duidelijk geregeld. De plaatsing is netjes en snel gebeurd.

SUPER

Het verliep allemaal gesmeerd. Goed , netjes en samenwerkend team!!

Een geweldige ervaring

Zowel de adviseur als de installatie monteurs hebben zeer goed werk verricht. De installatie verliep zeer vlot, netjes en tot volle tevredenheid. Binnen 15 dagen was alles geregeld en geïnstalleerd.

Snel correct en vriendelijk

snelle installatie, zeer correcte en vriendelijke installateurs

Super.

Aanvraag, advies en uitleg, communicatie en mailing, snelheid van handelen en het plaatsen zelf ging als een geoliede machine. Wij zijn zeer tevreden en als dit jullie vaste werkwijze is komt het helemaal goed, zowel met ons als met jullie bedrijf. Ga zo door.

deskundig team snel en vakkundig geinstaleerd

panelen snel op het dak geplaatst zeer kundige en geduldige electricien, er moest een andere oplossing gevonden worden voor kabel van omvormer naar meterkast dan in eerste instantie bedacht was dit was snel en vakkundig opgelost. Alleen jammer dat er hand en vingerafdrukken op de panelen staan die ze er niet af wilden halen volgens hen na 1 regenbui weg helaas zitten ze er nog op

Zeer tevreden, ze doen wat ze zeggen.

Het begon met een zeer fijn gesprek met Rick Arkink. Hij geeft het juiste advies en was goed bereikbaar voor aanvullende vragen van mijn kant. (zelfs in zijn vakantie). Daarna is alles via de mail verlopen, ook dit was een helder verhaal. Je wordt stap voor stap meegenomen tot het moment van installeren. De installatie is vakkundig en netjes gedaan, ze waren er op de afgesproken datum en alles is binnen de tijd opgeleverd.

goed geregeld

dik tevreden

Zeer prettig en professioneel

Contact met zowel adviseur als installatie team was erg prettig. Installatie was vlot en netjes. Uitleg ook duidelijk. Erg tevreden.

Razendsnel traject: binnen 2 weken onze zonnepanelen op het dak!

We hebben een gedegen advies gekregen en de zonnepanelen zijn binnen 2 weken al geplaatst. De communicatie is goed. De installatie zelf verliep soepel en duurde maar een halve dag.

Alles zoals afgesproken.

Prima service in het gehele traject

Duidelijk verhaal en goede begeleiding gedurende het traject met mails van handelingen die ik moest doen, oa het aanmelden van stroom levering en terugvorderen van de btw. Installatie ook netjes.

Kwalitiet

Goed en deskundig

Het installeren is prima verlopen

Mijn ervaring is goed

Een echte aanrader voor je zonnepanelen

We zijn Superrrrrrr blij met de installeren van de zonnepanelen en dat we voor dit bedrijf hebben gekozen. Vanaf het eerste contact tot aan het plaatsen hebben we een goed/fijn gevoel ondervonden. Correct netjes verzorgd

goed ervaring

Geen

Alles perfect geregeld.

Alles volgens afspraak, zeker aan te bevelen!!!!

Waren ruim op tijd, stelden zich netjes en correct voor. Overlegden ook hoe ik het wilde hebben, dus onderling overleg was heel helder en goed. Werkten heel goed en netjes. Toen het werk klaar was is alles netjes en zonder troep opgeleverd. Waren echt toffe gasten om mee te werken, de gebroeders v.d. Slikke uit St. Maartensdijk.

Goede uitleg, communicatie en service

De adviseur is thuis geweest om uit te leggen welke panelen het beste passen. Ter plaatste is ook direct een offerte gemaakt . Na een goede pijs zijn wij akkoord gegaan. Binnen 4 weken zijn de panelen geplaatst. De monteurs hebben goed werk geleverd en hebben ook een goede uitleg gegeven wat ze precies gedaan hebben. Binnen 2 uur waren ze klaar met plaatsen.

Zeer tevreden!

Van de adviseur Fabian tot en met de oplevering verliep alles professioneel en helemaal naar wens. Geen onvoorziene zaken oid. Absoluut een aanrader!

super geholpen

fijn geholpen, super vriendelijke mensen

Prijswaardig!

Van A tot Z een goed onderbouwd advies, begeleiding en meedenkende installateurs.

Zeer snelle en uitstekende service!

Goed advies, prima installatie en goede en snelle service!

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede