Super snel en vakkundig en snel geplaatst

Deskundige voorlichting van de adviseur, daarna binnen 3 weken geplaatst. Ondanks de winterse omstandigheden. Super.!!

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Snelle, deskundige, harde werkers

Ondanks het gure weer (sneeuwresten, regen, kou) stonden de drie heren rond 9 uur op de stoep. Een van hen ontfermde zich over de aansluiting van de omvormer; de andere 2 schoten het dak op voor montage van de panelen. Ze gingen als een speer en ondanks meerdere vragen van mijn kant was et slechts 2 keer tijd voor een bak koffie. Super dit soort gasten. Prima werk geleverd en razendsnel gefixt. Toppie!

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Goed advies

Installateurs zijn behulpzaam en professioneel.

Geweldig, alle afspraken nagekomen en erg goed bereikbaar

Vanaf het begin tot het einde alle afspraken prima nagekomen, hele goede adviseur die vooral goed luisterde en meedenkt met degene die de zonnepanelen wil hebben, top!!

Goed werk geleverd, aan de afspraken gehouden

Goede voorlichting, aangesloten bij het garantiefonds, gied werk geleverd.

In alle opzichten heeft de installatie aan de verwachtingen voldaan.

Wij hebben in het voortraject thuis goede informatie gekregen van de adviseur. Hij heeft verschillende mogelijkheden met ons besproken. Daarna hebben we de juiste informatie gehad van de administratie. De planning van de installatie en de installatie zelf zijn ook goed verlopen. Ook de begeleiding bij het aanvragen van de BTW teruggaaf was goed.

netjes ..duidelijk... zeer correct en alles volgens afspraak

als boven

Zeer goede ervaring met zowel advies als het installeren.

Alles was gewoon zorgeloos.

Zeer vakbekwame mensen Alles zeer goed verlopen

vooralsnog goed

Goed ingelicht en gemonteerd. Nu nog de performance afwachten op de zonnige dagen. Wel iets prijziger t.o.v. andere aanbieder, maar gelet op garantie van het product heb ik voor deze gekozen (25 jr)

Duidelijk

Kordate afwikkeling na opdracht.

Correct en snel geleverd,goeie communicatie

Goed overleg/ meedenken i.v.m. plaatsing

Fijn traject van A tot Z

Vanaf het eerste persoonlijke advies van Maarten bij ons thuis, de tussentijdse heldere communicatie en uiteindelijk de installatie hebben wij de samenwerking als zeer prettig ervaren!

GOED WERK GELEVERD.

DAAR KAN IK NOG GEEN ANTWOORD OP GEVEN.

Perfect!

Voortraject, plaatsing alles helemaal naar wens. Het enige waar volgens mij ruimte is voor verbetering is de app of de uitleg hierover.

Deskundig personeel, vlotte installatie, alles netjes opgeruimd. Heel goed gegaan.

...

Prima advisering en projectbegeleiding

Vertegenwoordiger komt afspraak na, luistert naar klant en maakt een gefundeerd advies. Na aankoop wordt er een prima planning gemaakt waarvan je van elke stap op de hoogte gehouden wordt. Planning wordt exact nagekomen. Bij de plaatsing ging iets mis. Communicatie was er toen niet. Het duurde een paar dagen, doch het probleem werd perfect opgelost.

Probleemloos

Er waren 3 vakmensen die een prima taakverdeling hadden. Netjes gewerkt, keurige omgang met de klant! In 4 uur tijd was de klus geklaard. Prima uitleg bij oplevering! Kortom: zeer tevreden!

Geen op en aanmerkingen, geweldig

Geen op en aanmerkingen, geweldig. Perfect geregeld vanaf het eerste contact. Degene die als eerste bij ons geweest is voor de uitleg en het maken van een offerte beviel goed. Het was geen pusherige verkoper, maar een zeer vriendelijke meneer, die alles heel duidelijk heeft uitgelegd!

Keurig bedrijf van begin tot eind

Keurig geregeld van begin tot eind. Duidelijke uitleg en hele snelle plaatsing. Nette werknemers.

Super service Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goede kwaliteit van zonnepanelen. Een goede prijs/kwaliteit verhouding. Super service. Vriendelijke en deskundige monteurs.

Professioneel bedrijf, super geholpen en perfect geïnstalleerd

De heren die het hebben geplaatst leuke vriendelijke gasten binnen 2 uur alles klaar , en alles keurig opgeruimd. Iedereen van EnergieWonen en de installatie BEDANKT . Vr gr Fam. Hennie

Goede installatie door goed advies en voorbereiding

De adviseur heeft de situatie heel goed bekeken en vastgelegd bij het bezoek. Daardoor waren de installateurs goed voorbereid en zonder problemen snel klaar met de installatie.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede