Top geregeld

Keurige montage met prettige mensen. Goed werk geleverd!!

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

keurig geïnstalleerd

goed geïnformeerd tijdens de installatie, de heren vertelden hoe ze het leidingwerk aan wilden leggen, vroegen ook of ik daar mee akkoord ging, werkten netjes en in alle rust. Geen enkel minpuntje

Niks op aan te merken

Alles soepel verlopen, niks op aan te merken

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

In 4 werkuren is de gehele installatie daadwerkelijk voltooid.

De eerste ervaringen na de plaatsing zijn erg bemoedigend. Het terugvragen van de betaalde BTW vergt nog enige tijd.

oke

oke

Veel automatische processen die goed op elkaar afgestemd waren

Snel, makkelijk en overzichtelijk. Stap voor stap werd ik door alles meegenomen.

Everything went totally smooth.

I had no problems at all. Everything was done as expected. In fact, the installation was faster than I expected.

• Would you recommend us? Yes
  • N/A

perfecte ervaring !!!

profesionals tot in het kleinste detail !

Topservice

Duidelijke en eerlijke voorlichting waardoor correcte en individuele offerte. Zeer snelle plaatsing. Duidelijke communicatie. Ervaren ploeg monteurs met een correcte houding. Al met al een zeer goede keuze dit bedrijf!

De mannen hebben goed werk afgeleverd en netjes.

Goede samenwerking en op elkaar ingespeeld alles netjes afgewerkt.

prima service vakmannen

x

snelle levering

De zonnepanelen waren bijzonder snel geplaats

Vlekkeloos, klantvriendelijk en duidelijk

Vanaf het begin goede ervaring. Met persoonlijk en uitgebreid advies aan huis. Duidelijke info mbt het proces en installatie liep ook goed met vriendelijke installateurs. Kan het iedereen aanraden

Alles prima verlopen

De drie werkers kwamen precies op tijd, waren vriendelijk, werkten goed door en zorgden ervoor dat alles snel klaar was en goed functioneerde. Zij hebben ook alles netjes opgeruimd.

Netjes , vakkundig en ook nog snel geplaatst.

Op tijd aanwezig en zeer netjes gewerkt. Binnen 3,5 uur 12 panelen geinstalleerd. En de boel ook weer netjes opgeruimd !

Ervaren team!

Wat een prettig team om in, op en rond het huis te hebben! De elektricien en monteurs waren erg op elkaar ingespeeld en hun ervaring zichtbaar en tastbaar. Met verbazing staan kijken hoe efficiënt en effectief deze mannen tewerk gingen. Het project met 21 panelen is exact zo uitgevoerd zoals wij het voor ogen hadden. Aan de buitenzijde van ons huis geen enkele kabel zichtbaar en binnenshuis ongelooflijk netjes weggewerkt via kruipruimte, achter knieschot en tussen plafonds. De kabels waar nodig voorzien van beschermingskokers en kabelhoezen en professioneel aangebracht. Een verademing om deze mannen aan het werk te zien!

Goede techniek met vriendelijke vertegenwoordiger

Ik heb gesproken met Carl van Es, een fijne vertegenwoordiger die veel tijd nam om verschillende mogelijkheden voor te leggen en een duidelijke uitleg te geven. Groot pluspunt is dat er überhaupt iemand langskwam, bij andere offertes werd er op afstand beoordeeld. De monteurs waren allemaal vriendelijk en hebben als team samengewerkt. Persoonlijk vond ik dat er heel veel mails werden gestuurd, natuurlijk is het fijn dat de communicatie goed is maar ik raakte soms het overzicht even kwijt. Wellicht kan dit korter en bondiger qua tekst, duidelijk onderwerp en in minder mails. Hoe ik belasting kon terug terug vragen via een bedrijf, tegen betaling werd duidelijk uitgelegd, echter niet hoe ik het zelf kan regelen.

prima service

Gewoon goed

Keurig offerte alles netjes geregeld en montage conform afspraak.

Professionele organisatie, meedenkend en heldere communicatie

Om te beginnen een vriendelijke - niet opdringerige - adviseur die mij thuis is gekomen om de situatie in kaart te brengen. En meedenkt obv mijn wensen. Schouwing en installatie verliep soepel en door professionals uitgevoerd, de panelen liggen mooi op het dak!

Netjes afgeleverd

Netjes gewerkt en geen omkijken naar gehad

Tot nu toe werkt alles perfect, en de installatie van het systeem zeer deskundig!

Perfect advies van Gert Schaap !! En de mannen die het allemaal geïnstalleerd hebben , deskundig en gezellig !

Mijn verwachtingen zijn overtroffen.

Vanaf 1ste contact tot en met oplevering, zijn vakmanschap, kwaliteit, service, maatwerk en persoonlijke aandacht geleverd. Dit is uitzonderlijk in een markt waar snelheid eerder de toon voert. Installateurs zijn echte professionals. Ik kan energiewonen zonder aarzeling bij iedereen aanbevelen.

Persoonlijk en resultaatgericht

Zowel de voorbereiding als de uitvoering waren heel goed. Het plaatsen heeft 1 uur en 45 minuten geduurd! (inclusief betaling).

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede