helemaal prima gegaan!

Vanaf de voorbereiding tot het plaatsen en in bedrijfstellen is het geheel naar tevredenheid verlopen!

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Deskundig bedrijf

Zeer deskundig advies. Van alles een foto gemaakt tijdens schouw. Installatie was daardoor appeltje eitje. Nu genieten.

Goed gegaan

Correcte medewerkers. Wel jammer dat het systeem niet in een keer werkte. Maar dit is de maandag allemaal keurig opgelost.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? N.v.t.

prima in orde

alles was perfect geregeld.

goed en correct en na tevredenheid hebben we alles ontvangen

Ondanks moeizaam traject met asbest en dus lange tijd dat hele project duurde alles keurig geregeld

Prettige gesprekken met adviseur, eerste installatie ging niet door door terechte verdenking van asbest, na renovatie dak is installatie daarna voltooid. Enige minpuntje is dat omvormer locatie van adviseur achteraf niet handig was maar gelukkig hadden monteurs dat in de gaten en hangt deze nu op betere locatie

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Ik ben erg tevreden.

Alles is naar volle tevredenheid gegaan: - contact met de verkoper - contact met Energiewonen - plaatsing - administratieve processen. Kortom, u hebt e reen tevreden klant bij.

Alle service in één totaalpakket.

Keurige mails en uitleg over zonnepanelen en installatie.

Erg tevreden

Snelle levering en plaatsing

professioneel en deskundig

Plezierig vanaf het eerste contact. Niet opdringerig. Duidelijk en snel reageren op gestelde vragen.

Zeer tevreden met de panelen en het systeem.

We hebben gekozen voor EnergieWonen in combinatie met Essent. Duidelijk verhaal, goede service, prettig contact met zowel de binnen als buitendienst. Puntjes van kritiek, als kritische klant, zijn zeer effectief opgepakt en hebben een goed vervolg gevonden. Al met al een partij die zeer aan te raden is als je zonder gedoe zonnepanelen geinstalleerd wil hebben.

zeer goed

Arjen heeft de panelen geplaats. Fijn met hem samen gewerkt en goede uitleg

goed werk

- duidelijk 1e gesprek met heldere offerte. - snel een afspraak gemaakt voor het plaatsen van 14 panelen. - het plaatsen werd professioneel gedaan door medewerkers van energie wonen. - de panelen werken zoals beloofd en leveren elke dag stroom

Super snel en super vriendelijke mannen

Alles snel en netjes verlopen Ik raad jullie aan bij andere klanten Wij zijn super tevreden

Heel tevreden

Per mail over elke stap in het proces van opdracht tot oplevering goede info per mail en netjes opgeleverd.

Heldere communicatie, meedenkend, vlot en netjes

Met Martin een fijne kennismaking gehad waarin hij de tijd nam om alles rustig uit te leggen. Vlotte en heldere offerteverstrekking en complete informatie naleesbaar. Het fijne van een huisbezoek is dat meteen alles nagelopen kan worden, gericht op jouw situatie. Zo weet je dat alles wat in de offerte komt te staan al direct op jouw situatie is toegespitst. De dag van het plaatsen verliep alles netjes en vlot. De mannen waren in mum van tijd klaar, en zeer correct in oplevering.

Niet doen!!

Als je een bedrijf zoekt die ook service verleent en reageert op je berichten dan moet je zeer zeker niet bij dit bedrijf zijn

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer veel moeite

Snel en netjes

Zeer tevreden. Snel en vakkundig geplaatst

Prima hardware en juiste installatie

Na een offerte ronde met zes potentiele leveranciers heb ik uiteindelijk gekozen voor EnergieWonen omdat zij de volgens testen de beste hardware leverden met lange garantie priodes op zowel de produkten en hun eigen installatiewerk. Prijs-technische zijn ze duurder maar ik vond dat dat de te leveren produkten en dienst waard is. Kleine tegenvaller was dat niet alles na afloop schoongemaakt bleek te zijn.

Een professioneel bedrijf.

EnergieWonen is een professioneel bedrijf. T.o.v. de prijsvechters komt de adviseur thuis om de situatie te boordelen en later wordt zelfs een vakkundige schouwing gehouden waar nog een paar verbeterpuntjes zijn uitgekomen welk verwerkt zijn. Ze zijn niet de goedkoopste maar leveren wel goed materiaal en duurzaam materiaal. T.o.v. de prijsvechters word de installatie inclusief PV optimizers geleverd welk de totale opbrengst van de installatie doet verbeteren, vooral bij schaduwen en bij onbalans van de zonnepanelen en daardoor de relatieve geringe meerprijs snel zal terugverdienen. Kortom een bedrijf uiteindelijk relatief gezien maar weinig duurder is maar wel de aandacht en een goed advies geeft, goede duurzame materialen gebruikt, de afspraken na komt en redelijk snel levert.

Goede kwaliteit en uitstekende levering

De gehele installatie is van uitstekende kwaliteit alsook de installatie. Prima, zeer tevreden. Wat ik minder klantvriendelijk vond was de forse aanbetaling van 30% (ik ben akkoord gegaan met 10%) en het feit dat er direct bij aflevering het complete restbedrag gepind moest worden. Ik vind het vriendelijker als je dergelijke grote bedragen binnen een bepaalde tijd mag overmaken.

Prima ervaring

Goede intake vooraf en snelle vakkundige installatie

Alles top van begin tot einde!

Professioneel en vriendelijk

EnergieWonen heeft de plaatsing van onze zonnepanelen naar grote tevredenheid verzorgd. Alles ging in goed overleg. Binnen een dag was ook de app geactiveerd en was alles rond.

Uitstekende service en installatie

Alles zeer professioneel