De heren waren vakkundig, beleefd en hebben goed werk geleverd.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Betrouwbare leverancier en prima installatie

Ik heb EnergieWonen gekozen uit een 6-tal aanbieders. De reden dat ik heb gekozen voor EnergieWonen is dat de leverancier Geen onzin verkoopt en waarmaakt wat is afgesproken. Tevens is de installatie naar volle tevredenheid verlopen.

Deskundig

Goede service.. installateurs erg deskundig en klantvriendelijk

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Goede communicatie en keurige installatie en oplevering

Goede communicatie en keurige installatie en oplevering

Duidelijk. To the point.

Van begin tot einde goed geregeld.

Goed geregeld, betrouwbaar en weten waar het over gaat.

Het is misschien wel slim om de extra kosten te benoemen die de mensen moeten maken om anti vogel bescherming te laten aanbrengen. Dit was min of meer een must vertelde de monteur en kostte wel weer een paar honderd euro extra. Voor ons wel een verrassing de dag van de plaatsing.

Goede service, vriendelijke mensen en alle afspraken met dezelfde adviseur.

Via Essent bij EnergieWonen terecht gekomen. Geen spijt van. Alles geregeld via direct contact met de adviseur. De panelen liggen keurig op het dak. Een tevreden klant.

vakbekwaan montuurs.

deze keer is het in tegenstelling tot de vorige plaatsing echt super gelopen. jammer dat een randpan defect is geraakt en in twee delen was gebarsten maar deze delen konden ook weer met kit in elkaar worden gezet.

Uitstekende service en top monteurs!

Na een informatief gesprek met de adviseur, besloten de opdracht te verstrekken1 Installatie is daarna snel en correct uitgevoerd.

Klantvriendelijke harde werkers. Top team!

Van A tot Z hebben we contact gehad met deskundige vakmensen. Zowel het voortraject (offerte) als het monteren van de installatie.

Alles is perfect verlopen!

Vanaf advies tot en met plaatsing is alles perfect verlopen.

Deskundige partij die goed advies geeft

We hebben een goed en volledig advies gekregen. Installatie is zonder problemen verlopen en communicatie verliep snel en goed.

Goed bedrijf

Ze doen wat ze bevoken

Vanaf het eerste gesprek, een goed gevoel, kwaliteit!

Tijdens het eerste gesprek kwam Chris van Lint met een duidelijk verhaal, dat volledig bij onze ideeën aansloot. Hij was de enige aanbieder die de situatie serieus en rustig in zich opnam. De uitvoering was precies zoals ik verwacht had, serieuze, deskundige en aardige technici die de klus klaarden in een ochtend. Gereedschap en materialen van hoge kwaliteit.

Snel en accuraat

Een prima onderneming die doen wat ze beloven.

Professioneel en goede service

Vriendelijke, bekwame mederwerkers die uitstekend en nuttig advies geven. Ze raden ook gelijk duurdere opties af als die niet bij jouw situatie passen. Alles werd duidelijk en geduldig uitgelegd (en ik ben een kritische klant met veel vragen). Ook de installatie verliep vlekkeloos en is (voor zover ik kan beoordelen als leek) zeer netjes en kwalitatief hoogwaardig uitgevoerd. Daarnaast is de service ook uitstekend van EnergieWonen. Mijn omvormer begaf het al de eerste dag. Ik heb dat via e-mail gemeld en binnen een uur had ik reactie dat ze de melding hadden belegd bij de leverancier van de omvormer. Een dag later kreeg ik de bevestiging dat een electronisch onderdeel in de omvormer het had begeven en enkele dagen later was de omvormer al weer vervangen. En de nieuwe werkt als een zonnetje.

Goed advies en degelijke installatie.

Goed advies en degelijke installatie.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Gedegen aanpak.

Op zich een goede en gedegen service en informatieverstrekking, maar wat onhandig dat bij de schouw door de installateur een ander advies wordt gegeven dan in het eerste gesprek door de contactpersoon/accountmanager, hetgeen tot onnodig administratief gedoe heeft geleid.

Gewoon hardstikke goed

Hele goede service. Veel sneller geleverd dan gehoopt. kwalitatief (zeer) goede panelen en bijbehorend advies.

Slechte service

De installatie ging perfect en waren we zeer tevreden, totdat er optimizers kapot begonnen te gaan. Je hoort na je melding weken niets meer en moet je er weer achteraan. In de eerste paar jaar was de service afdeling nog telefonisch bereikbaar en waren de optimizers binnen 2 à 3 weken vervangen, maar sinds een paar jaar worden ze door een servicepartner van solar edge vervangen en kan het EnergieWonen kennelijk niets meer schelen. Je krijgt niemand meer aan de telefoon. Alles is per email en van de servicepartner van solar hoor je helemaal niets. Nu wachten wij al 4 weken op een vervanging en hebben nog niets gehoord. Schandalig gewoon! Een uitermate slechte service en wij zouden EnergieWonen dan ook niet aanbevelen! Sinds Sept 2015 is dit al de 7de optimizer die vervangen moet worden tot onze grote ergenis.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? N.v.t.

Levering en installatie zonnepanelen geheel volgens plan en correct

Een plezierige firma met goede adviseur ook bij onverwachte leveringsproblemen wordt alles netjes geregeld. De panelen werken prima en wekken veel energie op Personeel dat de installatie deed was zeer voorkomend

netjes

probleemloos en netjes gewerkt met plaatsen zonnepanelen en aansluiting

overweldigend snel had meer info van installateur verwacht

Goede service en prijs/kwaliteit verhouding.

Goede service en prijs/kwaliteit verhouding.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede