Top, vriendelijke installateurs

Duidelijke communicatie Vriendelijke installateurs Vakkundig

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Professioneel bedrijf in voorbereiding en uitvoering

Deskundig bedrijf , professioneel / goed uitvoerend personeel.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Prima en soepel verlopen.

Keurige monteurs. Netjes aangemeld en hun werk gedaan. Niets op aan te merken. Alleen is het misschien handig om de benodigde dakpannen in de mail los te benoemen. De kleine lettertjes worden niet goed gelezen. Ik had het gemist. En misschien een meer accuraat tijdstip wanneer de monteurs er zijn. Ik stond om 8 uur al klaar maar ze kwamen rond 9.30 uur.

Mooi werk geleverd

Zeer correct behandeld, goed werk geleverd.

Alles naar wens verlopen

Vakkundig personeel en snel geplaats zonder al te veel problemen. Afspraken van het begin waar gemaakt .Veel informatie op tijd ontvangen.

zeer goed

Het hele proces is goed verlopen. Alles is in de puntjes geregeld. De communicatie is zeer goed van eerste gesprek tot installatie gewoon top. Het uitbesteden van BTW teruggave is ook goed verlopen en als laatste wil ik de mensen van de installatie bedanken. Zijn vriendelijk en alle vragen worden netjes beantwoord en uitgelegd van hoe en wat. Dus hierbij wil ik de hele organisatie een groot compliment geven.

installatie zeer goed verlopen

heb weinig of geen probleem ondervonden bij de installatie

Een duidelijk verkoopverhaal en installatie door vakmensen.

Het verkoopverhaal was duidelijk en er werd goed meegedacht om tot de beste samenstelling te komen. De installateurs waren vriendelijk en vakkundig. Er werd netjes gewerkt en na afloop goed opgeruimd. Bij het terugvragen van de BTW wordt je goed geholpen.

Heel fijn bedrijf wat top werk heeft geleverd

We zijn in het voortraject heel goed begeleid, goede adviezen gekregen en er is ook goed geluisterd naar onze wensen. Tevens is de installatie heel goed verlopen. Hardwerkende en kwalitatief goede installateurs hebben een mooi stukje werk afgeleverd, waar wij erg blij mee zijn. En van onze milieu-bewuste dochter van 12 krijgen jullie een dikke 10. zij vindt de hele installatie supercool en vertelt vol trots aan iedereen die het maar wil horen dat wij zonnepanelen hebben.

Goed advies en professionele installatie met 1 minpuntje

Ik heb het advies en vereder voortrajekt als zeer positief en professioneel ervaren. Goede voortgang updates tijdens het gehele proces. Het geheel komt over als een goed ge-oliede machine met kennis van zaken. Minpuntje; ondanks dat de adviseur aan alle details gedacht heeft is er tijdens de installatie toch wat fout gegaan. Pas recentelijk gemeld dus ben nu in afwachting of dit op een goede manier door Energiewonen wordt opgepakt en opgelost.

Goed advies en snel geplaatst

Prima geholpen

snel en correcte handelen en afhandelen

prettig om zo samen te werken hun de kennis en wij een bijdrage aan een betere wereld

ondanks een montage fout zijn wij tevreden

gemaakte foutje is keurig en adequaat hersteld

Vakkundige en fijne installateurs

Ik heb ruim een maand gewacht om een review te schrijven om even te kijken of er geen problemen kwamen maar nee. Dus bij deze. Vriendelijke en nette mensen. Vanaf intake gesprek tot oplevering prima in orde. Ook de prijs viel reuze mee. Niet zo goedkoop als een collectieve inkoop, maar daarvoor krijg je ook veel betere kwaliteit en wordt het geïnstalleerd door vaklui en niet door prutsers. Ik ben in ieder geval super tevreden.

Op tijd, perfecte installatie, goede montage en snelle afwikkeling

Over het algemeen goede informatie door de vertegenwoordiger, werken met heel goed technisch personeel. De levering: ze kwamen op tijd, legde de panelen en sloten ze snel en adequaat aan in de meterkast.

Topkwaliteit en snel

Perfecte communicatie en eerder geplaatst dan verwacht.

Een fantastisch snelle installatie

Meedenken, oplossingsgericht, snel en vakkundig. Vier termen die aangeven hoe tevreden we zijn vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van het systeem. En het werkte direct. Goede en heldere communicatie per mail. Vriendelijke Zeeuwse installateurs. Alleen maar lof!

De installatie is zeer professioneel geplaatst.

Wat ons opviel was dat het team dat de panelen heeft geplaatst zeer goed samenwerkte en goed op elkaar was ingespeeld. De situatie in onze woning is vrij complex. Ze hebben goed meegedacht in het vinden van de juiste oplossing voor het plaatsen van de installatie. Netjes binnendoor zonder leidingen langs de gevel. Complimenten voor het team en de adviseur van energiewonen :-) Gr. van een zeer kritische woningeigenaar

Goede vakmannen, die oplossingsgericht werken. Adviseur had aangeven dat het via de leiding via een gat van het balkon zou kunnen. Installateurs gaven gelijk aan dat dat nadelig kon zijn ivm lekkage die later zou kunnen ontstaan. Dit hebben zij in goed overleg en met vakkundig advies opgelost

Van A tot Z uitstekend geholpen

Van gesprek naar offerte, acceptatie en aanbetaling, alles stap voor stap te volgen tot installatie. Gewoon top en zekers aan te bevelen. Laatste stap nog te doen, btw teruggaaf maar ook dat gaat goed komen :-)

Snelle service, vaardig gedaan

De aanvraag, offerte en anders administratieve handelingen zijn zeer snel gedaan. De oplevering was ook heel vlot binnen 2,5 uur waren ze klaar. Het enige waar de mannen op hadden kunnen letten is het netjes achter laten van de woning. De trappen, zolder en gang beneden waren erg rommelig. Als ze even overlegd hadden om dit aan te vegen dan had dat zeer netjes en professioneel geweest.

Goede informatie vooraf, duidelijke correspondentie en nette installatie!

Ben erg tevreden over de wijze alles is geinstalleerd

Na de aanvraag, is er snel met ons contact opgenomen en is een collega bij ons thuis geweest. Nadat alles doorgesproken, kregen wij netjes een offerte binnen. Nadat we deze hadden geaccepteerd werd al vrij snel een planning afgegeven. Op de dag van installatie waren degene die het kwamen monteren exact op tijd aanwezig. Het installeren ging super vlot en binnen 3 uur was alles klaar. Nadat alles geinstalleerd was, kregen we netjes een uitleg over de werking. Binnen 5 dagen zouden we toegang krijgen tot onze eigen app. Dit is nu al binnen een dag geregeld. Alle met al was de service tot nu toe top. Kan niet anders zeggen.

Zeer goed uitvoeringsteam

Team zeer goede oplossings gezinde uitvoeringen,voor de plaatsing van de panelenen en zeker voor de plaats van de bekabeling.

Positief en duidelijk

Ter plaatse uitleggen en bespreken is het beste voor een goed resultaat.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede