plaatsing en afwerking goed

communicatie tussen alle betrokkenen van het bedrijf kan een stuk beter

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Uitstekend van begin tot eind !

Vanaf het allereerste kennismakingsgesprek tot de instructie na plaatsing van mijn zonnepanelensysteem, zéér tevreden !

Naar volle tevredenheid

Keurig op tijd. Stelden zich voor en de werkwijze was zeer efficiënt. Verder in goed overleg de bekabeling besproken en de plaats van de omvormer. Niets anders dan lof.

Fantastisch

Goede, duidelijke en snelle communicatie. Flexibel, en een team van super op elkaar ingespeelde mannen. Snel, netjes en goed.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Goede en snelle levering

Zonder problemen zijn de panelen gelegd en dit ging heel snel. Helaas werden er zon 35 pannen stukgetrapt maar daar kan niemand wat aan doen.

Netjes, professioneel en overzichtelijk zaken gedaan

Bij uitvoering opdracht, werd de ruimte genomen om de spanningskabel anders te plaatsen. Daar werd niet moeilijk over gedaan. De kabel werd niet via de buitengevel geleid, maar volgens verzoek binnen het huis naar de meterkast.

Prima service. Goed gestructureerd en duidelijk proces. Vriendelijke monteurs. De leveringstermijn was wel een stuk langer dan bij het eerste gesprek aangegeven.

Snel en meedenkende partij

De adviseur was open om vragen te beantwoorden, die ons in staat stelde om een goede afweging tussen de keuzes te maken. Installatie ging veel sneller dan wij dachten en het team heeft keurig werk opgeleverd.

fijn en prettige medewerkers ,die hun werk prima verrichten

Wij zijn goed geholpen met de keuze van de zonnepanelen over de plaatsing en installatie zijn erg te Vreden FIJNE MEDEWEKERS

Zeer goede service!

Vriendelijke en deskundige medewerkers. Installatie van de zonnepanelen was goed voorbereid en ging probleemloos.

Goede uitleg en verkoop en de montage ging ook erg vlot door deskundige monteurs!

Prettige gesprekken met vertegenwoordiger en montage ploeg,dit was voor mij een uitbreiding van mijn panelen maar net als 6 jaar geleden ging dit ook naar volle tevredenheid.

Goede voorbereiding, begeleiding en vakkundige afwerking

Prima informatie tijdens het bestel proces en vakkundige aanpak. Bovendien snelle leverantie.

Nette installatie

De installatie verliep vlekkeloos en er is netjes gewerkt. Elektricien had een kabelpijp gelegd van dak naar kruipruimte waar gebruik van is gemaakt. De doorlooptijd werd vooral bepaald door de trage aansluiting van 3-fasen stroom door de netbeheerder (dit is dus buiten energiewonen om maar belangrijk om rekening mee te houden). Aanmelding van de panelen op de enphase app en levering garantiecertificaat binnen 2 dagen na oplevering was ook goed. Alleen de betaling (via pin) had beter in overleg door overschrijving plaats kunnen vinden (zoals de aanbetaling).

No nonsense, scherpe aanbieding, uitstekende installatie.

Alle contacten met vertegenwoordigers van EnergieWonen verliepen uitstekend. Open en eerlijke adviseren, waarbij gezamenlijk het beste voorstel uit de bus kwam. De realisatie ging super snel en uitermate deskundig.

Van A(aanbieding) tot Z(etten) helemaal goed begeleid

Offerte-fase ging heel soepel en van eerlijk advies voorzien. De daadwerkelijke plaatsing ging ook prima, fijne monteurs!

Geleverd wat de bedoeling was

Alles was in orde, maar ik was negatief verrast door het feit dat ik voor de BTW teruggave extra moest betalen. Dit was niet eerder aangegeven. De stelling was dat dit door Energiewonen uitgevoerd zou worden. En er werd nergens over bijkomende kosten gesproken.

EnergieWonen staat voor kwaliteit, service en heldere communicatie.

Het proces van plaatsing van de zonnepanelen verliep erg prettig. Heldere informatie vooraf, goede communicatie over de vervolgstappen en uiteindelijk kwalitatief erg goede zonnepanelen op het dak met een uitgebreide garantie. Voor vragen tussendoor is EnergieWonen goed bereikbaar met vriendelijk en behulpzaam personeel.De slotfase van de plaatsing verliep niet helemaal vlekkeloos. Na plaatsing kwam er na enkele dagen een inlogcode voor een app om het systeem te monitoren. Daar is verder geen handleiding bij waardoor de data lastig zijn te interpreteren voor een leek. Voorts lukte de koppeling met een QR code niet. Na contact hierover werd dit meteen opgepikt en bleek een optimizer niet te werken. Binnen een week werd een servicemonteur gestuurd op het op te lossen.

Perfect gelopen het hele project

Ik heb er een goed gevoel bij over gehouden en niet wat wel eens gebeurd dat je er naderhand niet lekker bij voelt. Ook correcte monteurs die snel en kundig hun werkzaamheden uitvoerden.

Jongens werken snel netjes en waren beleefd

Zeer tevreden ,communicatie was zeer goed.

Alles vanaf de aankoop t/m de indienststelling perfect geregeld volgens afspraak

het begon naar aanleiding van een kennis die mij EnergieWonen aanraadde. En eerlijk is eerlijk, alles is perfect velopen, een goed gesprek bij aankoop van het systeem, maar ook vakkundige en aardige monteurs die snel en vakkundig alles hebben geinstalleerd en in werking gesteld. De zon begon ook direct te schijnen, dus laat de panelen maar hun werk doen.

Installatie prima verlopen.

Ik ben tevreden over de installatie. De zonnepanelen doen het prima.

Vakkundig gedaan

Mooi en netjes geïnstalleerd Het hele traject is super goed verlopen

Alleen maar positief

Vanaf het eerste gesprek alleen maar goede ervaringen! Duidelijke offerte en later orderbevestiging. Vriendelijk, deskundig personeel! Zeer tevreden

Er is bij de aanleg gekozen voor de oplossing die ik zelf voorstond en waar ik heel blij mee ben.

Deze oplossing is heel netjes uitgewerkt, waardoor de bedrading en de apparatuur optimaal is weggewerkt en ik er de minst mogelijke last van heb.

Uitmuntend!

Prima informatie, de afspraken worden onmiddellijk nagekomen. Tussen eerste gesprek en het plaatsen zat maar enkele weken. Onder de indruk van de efficiëntie en zorgvuldigheid.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede