Duidelijke uitleg, snelle levering, zeer vriendelijke en kundige monteurs

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Zeer betrouwbare firma en nette en vriendelijke monteurs

Betrouwbare mensen, overzichtelijke offerte, Denken mee en vakkundige en vriendelijke monteurs

Bijna perfect

Vanaf het moment dat we aangegeven hadden dat we interesse hadden in zonnepanelen liep het als een trein. De adviseur had verstand van zaken, geen flauwe kul verhalen, maar gewoon eerlijk en duidelijk. Een duidelijke offerte hadden we de volgende dag binnen. De montage ploeg, 3 jonge mannen, waren netjes en beleefd. Ze werkten netjes en naar mijn idee behoorlijk door. De dag na de installatie al de inlog code binnen voor de App zodat ik kan zien wat ik opwek.

Super oplevering

Kundige ,uiterst vriendelijke monteurs met oog voor goed werk

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Uitstekende service gezellige en goede monteurs

Goede ervaring. Goede service en leuke en vakkundige monteurs!

duidelijke presentatie en goede afspraken - top!

Na een duidelijke presentatie werd volgens afspraak, en eerder dan verwacht, het plaatsen gerealiseerd. In enkele uren was alles voor elkaar, Volgens sommige aanbieders zou de helling van ons dak ongunstig zijn, maar deze werd door EnergieWonen berekend en gunstig genoeg bevonden om wel rendabel te zijn.

Vaklui en goed geplaatst

Ga zo door

Overzichtelijk en prima service.

Makkelijk te regelen, prima advies, responsieve administratie/klantenservice, keurige installatie. Minpuntje: In het advies/door de adviseur waren twee routes voor binnen elektra installatie opgenomen. Monteur gaf aan dat dit had gemogen en dus helaas niet de voorkeur route geïnstalleerd.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Duidelijk advies

wij waren eigenlijk nog niet van plan om deze aan te schaffen. eerst onderzoek gedaan bij de diverse leveranciers maar het advies thuis gaf bij ons de doorslag om toch de stap te zetten.

Zeer tevreden!!

Na een prima uitleg van een aardige en vakkundige adviseur besloten om zonnepanelen te nemen. Vlotte verwerking van de aanvraag en op vragen daarna direct reactie van de klantenservice of adviseur. Plaatsing werd zeer correct uitgevoerd, vakkundige mensen die na een goede uitleg vlot en schoon hun werk deden. Zeer tevreden over EnergieWonen, ik beveel ze zeker aan bij familie en vrienden!!

Zeer kundig en precies gemonteerd

De installateurs waren kundig en precies. Op de dag zelf hebben ze nog de ligging van de panelen verder geoptimaliseerd.

Werkwijze zoals gepland

Overleg geweest over wijziging leg plan.

Monteurs waren vakbekwaam al met al goede ervaring zal jullie zeker aanbevelen

Helemaal prima

Goed contact met de adviseur, kundige installatie en prima geregeld

Prettig contact

De tijd moet leren wat de kwaliteit van het geleverde is. De contacten zijn prettig en vriendelijk. Het enige wat ik mis is de uitleg na installatie zoals de cijfertjes in de Enphase.

Snel en netjes en vriendelijk

De zonnepanelen zijn snel en netjes geïnstalleerd! Laat de zon maar komen.

Snel geregeld, snel geleverd

Na adviesgesprek met adviseur en goedkeuring offerte lagen de zonnepanelen bineen 2 weken op m'n dak. Laat de zon nu maar schijnen.

Perfect!

Van begin tot eind perfect geholpen, met als einddoel een mooi en duurzaam systeem.

Professionele installatie zonder "mitsen en maren".

Het hele traject vanaf offerte, schouwing en installatie straalt professionaliteit uit. Geen gezeur over problemen, duidelijke en snelle informatieverschaffing. Nu afwachten wat de installatie gaat opleveren en hoe hij gaat functioneren.

Zeer goed bevallen

Mijn ervaring met energiewonen is me zeer goed bevallen. Vanaf het adviesgesprek tot aan het moment dat de monteurs vertrokken. Totaal geen spijt van gehad.

Alles naar tevredenheid uitgevoerd

Alles netjes en correct geplaatst Tip geef de monteurs verschillende bevestigings materialen mee Dan is het niet nodig dat ze weer terug moeten Vanuit financieel oogpunt gezien kost het minder als er wat verdwijnt dan dat er een hele ploeg weer terug moet komen Voor monteurs vervelend en voor de klant De ploeg die bij ons heeft geplaatst heeft keurig z’n werk gedaan ,lag niet aan hen dat ze terug moesten komen Ligt binnen de communicatie van verkoper en wat er op de werkbon voor hen komt te staan

Goede en eerlijke voorlichting. Deskundig advies

Enige waar ik wat spijt van heb is dat ik toegestemd heb met een stuk montage van kabels aan de buitenzijde van de woning. Adviseur had aangeven dat alles binnendoor zou gaan de monteurs ter plekke wilde de solar edge liever in de garage plaatsen. Een koelere plek dan op zolder wat een betere functionaliteit zou geven. Dan moest er wel aan de voorzijde van het huis een kabel getrokken worden. Ik heb daarmee ingestemd. Kon me er niet echt een voorstelling van maken maar toen het klaar was viel het me eigenlijk wel tegen. Monteurs waren hele fijne jongens en goed te spreken. Daar ligt het echt niet aan!

Zeer prettige communicatie

De datum van installeren had iets eerder doorgegeven mogen worden in verband met vrij vragen op het werk Complimenten voor de installateurs werken netjes en zeer goed en continu door en laten alles netjes achter een dikke 10

Top bedrijf

Super vriendelijke, behulpzame mensen die kennis van zaken hebben!! Wij zijn zeer tevreden van begin tot eind!

Prima bedrijf

Deskundig, communicatief sterk, strakke planning en vakkundig montage.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede