Zowel het intakegesprek als de verdere afhandeling, de offerte en het plaatsen is uitstekend verlopen.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Prima, geen opmerkingen.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Naar tevredenheid geinstalleerd

Medewerkers kwamen in de middag en gingen om 19:00 weg. Alles was toen netjes afgemaakt en schoongemaakt

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

In alle opzichten perfect verlopen

Het hele proces is vlot en zonder problemen verlopen. Goede tussentijdse info over het verloop van het proces en de volgende stap. De installatie was heel prettig met een installateur die meedacht me de klant en alles op alles zette om een goed maar ook esthetisch verantwoord resultaat neer te zetten. En het functioneert nu perfect. Alleen de app SEMS portal lijkt veel kuren te hebben. Daar moet wel wat aan gedaan worden. Maar daar kan de installateur weer niks aan doen.

goed en netjes

Tijdens de installatie bleek dat onze meterkast toch enige 'ouderdoms' issues had. U hebt daar aan aantal zaken keurig aangepast, ook al had het niet direct met de installatie van de zonnepanelen te maken. Chapeau!

Prima levering en installatie

De installateurs waren netjes en vriendelijk de panelen lagen snel

Duidelijkheid van begin tot eind.

Wij hebben zonnepanelen via EnergieWonen aangeschaft. Vanaf het eerste moment was het duidelijk wat we konden verwachten. De verkoper was duidelijk met de mogelijkheden die er zijn. Het vervolg traject was eveneens duidelijk. We zijn blij met de keuze(s).

Fijne communicatie en makkelijke afstemming.

Fijn contact zowel met installateur als bedrijf als administratie medewerkers. Doen wat je verwacht en denkt mee.

De geboden service lijkt onwaarschijnlijk maar was werkelijk waar

Ik leerde vroeger dat een 10 alleen voor “ Onze Lieve Heer” is. Toch kan ik niet anders dan een 10 geven.

Vlotte installatie.

Geweldige vaklieden, goed werk.

Alles waargemaakt wat afgesproken werd bij het intake-gesprek

de Ploeg (3 mannen) stelden zich voor en na enkele vragen over de meterkast en de plaats waar ik de omvormer wilde hebben gingen ze aan de slag. Goede samenwerking, ze wisten waar ze mee bezig waren, ieder had zijn taak. Na de installatie kreeg ik nog uitleg en kon ik vragen stellen. Alles werd keurig opgeruimd, zowel binnen als buiten. Dankjewel !

Fijne communicatie

Contact met energie wonen hebben wij als erg prettig ervaren. Ook de mailtjes waren erg duidelijk. Het plaatsen ging sneller dan verwacht, monteurs hebben netjes gewerkt. Enige kleine kanttekening vinden wij dat je wat langer moet wachten op de app. Net na het plaatsen van de zonnepanelen ben je enorm enthousiast en nieuwsgierig. Wij hadden graag eerder inzicht willen hebben.

Professioneel en vakwerk.

Strak geleide organisatie met betrokken medewerkers.

Vlekkeloos verlopen

Vanaf de intake tot en met de plaatsing professioneel en vlot verlopen!

Perfecte service

Niets aan te merken op de levering en de service.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? N.v.t.

Prima advies en uitstekende kwaliteit van installatie.

Installatie goed en snel aangelegd.

Duidelijke communicatie, oplossingsgericht.

Positieve ervaringen obv begeleiding in traject van keuze, aanschaf, plaatsing van de panelen.

Keurig

Keurig en vakkundig geplaatst

Goeie uitleg Installateurs waren vriendelijk en deden niet moeilijk

Klantvriendelijk, Duidelijk uitleg, Nette afwerking

Het visite kaart is vooral te danken aan Tjicco Uilkema. Hij heeft in het kort alles netjes verwoord en heel goede indruk achtergelaten. Verder heeft PV-Noord de installatie netjes gemonteerd. Her en der kon het wat beter opgeruimd worden, maar kwa installatie tot op heden zeer tevreden.

Snelle levering en installatie

Van begin tot eind zeer goede communicatie en afspraken werden nagekomen. Installateurs werken snel en vakkundig en geven goede uitleg.

Duidelijke afspraken en uitvoeri

Tevreden over voorbereiding, planning en uitvoering. Leuke ,vlotte jongens die de montage deden.

Super service en montage

Energiewonen doet wat ze zeggen. super goede service panelen lagen sneller op het dak dan ik verwacht had (3 wkn tussen opdracht en montage). alles netjes en snel gemonteerd op de montage dag.

snel en soepel verlopen

Na advies en akkoord van de offerte is de installatie snel en vakkundig geplaatst, na 2weken!!! Nu alleen nog maar hopen op veel zonnige uren.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede