Van offerte t/m installatie ontzettend goed geregeld

Vanaf het offertestadium tot en met installatie zijn wij ontzettend tevreden. Kundige en vriendelijke mensen. Duidelijk wat kan en niet kan. Volgens afspraak alles geïnstalleerd. Kortom : zeer tevreden

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Super service

Heel erg klantvriendelijk en top service. Zeer tevreden tot nu toe

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

goede ervaring

goed, duideijk gesprek met de adviseur, monteurs hebben installatie netjes geinstalleerd.

nog geen ervaring opgedaan

- goed advies aan huis gehad - stallatie naar tevredenheid verlopen - goede garantievoorwaarden, alleen vreemd dat op de omvormer en installatie maar 10 jaar garantie is en op de panelen 25 jaar ! - nog geen ervaring met after sale zaken, pas dan weet je wat je in huis hebt gehaald, daarom zou ik het prettig vinden als na een aantal jaren een beoordeling wordt opgemaakt i.p.v. zo kort na installatie

zoals afgesproken

heel prettig

Alles keurig geregeld zoals afgesproken

Alles is keurig geregeld zoals het afgesproken is. Ik raad het andere mensen aan om panelen van energie wonen tenemen.

Goede service en advies + heldere uitleg

Zeer tevreden over zowel de backoffice als de frontoffice. Goede communicatie en alles te verlopen zoals verwacht.

Heel tevreden

Fijn gesprek met "verkoper". Daarna begrip mbt opschuiven montage wegens overlijden in familie. En hele aardige en vakkundige monteurs.

In een woord; betrouwbaar

Alles is volgens planning verlopen. Onze complimenten daarvoor.

Goede uitleg en service, vlotte installatie.

Mijn contactpersoon gaf heldere uitleg. De offertes voor de verschillende opties kwamen vlot. Ik vond de informatievoorziening voorafgaande aan de installatie erg prettig. Overal was aan gedacht en ik kreeg op handige tijdstippen reminders voor de acties van mijn kant. De installateurs waren netjes en beleefd en hebben alles vlot geïnstalleerd. Ook hebben ze al het afval afgevoerd en binnen mijn woning gestofzuigd en buiten geveegd. De garantietermijnen zijn gunstig en omdat ze onder Essent vallen, ben ik ook gerust op de betrouwbaarheid van het bedrijf.

Vriendelijk en deskundig

We hadden fabian van steen als adviseur. Geweldige uitleg over alles wat we wilde weten. Dat heeft zeker de doorslag gegeven. Alles heeft wel langer geduurd als dat er eerst gezegt werdt, maar mede door de corona crisis. Uiteindelijk paste 1 paneel toch niet, maar dat kon gelukkig snel opgelost worden omdat we een afvoer op het dank niet gebruikte. Daar ook het enigte min punt, de afvoerpijk is verwijderd en de panelen zijn geplaatst. Ik zat alleen hierdoor met een gat in me dak onder de panelen waar ze niet mee gedaan hebben. Dat zelf maar uiteindelijk opgelost.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

De installatie is tot onze volle tevredenheid geplaatst

De gehele procedure van aanvraag tot plaatsing is probleemloos gegaan.

Zeer tevreden over het totaalpakket

De adviseur had verstand van zaken en deed ons een prima aanbod. Daarna verliep de installatie goed en vlot, met vriendelijke en professionele installateurs.

prima op klein dingetje na

goed uitleg gekregen, uitstekend en netjes gemonteerd door kundige en aardige monteurs.enige opmerking die ik toch wil maken is, dat er door Essent geadverteerd wordt dat zij alles uit handen nemen. Helaas werd mij door de vertegenwoordiger voorgehouden dat ik mijn btw perikelen zelf moest regelen ivm. de wet op de privacy. Daar heb ik wel een vergoeding voor gekregen in de vorm van een korting op de offerte.Dit vond ik wel een dingetje. Verder absoluut niet te klagen en is het toch goed gekomen.

Komen afspraken goed na

Heldere informatie, afspraken, begeleidende mails die duidelijk maken wat de klant kan verwachten en zelf moet doen. Installatie conform planning en snel gedaan, goed en netjes afgemonteerd.

Duidelijk, snel en goed.

Hele proces is super verlopen. Duidelijk toegelicht en begelid door het geheel met een positief resultaat.

perfect

Op 22 juli kwamen de heren ruimschoots op tijd de zonnepanelen instaleren. Toen ze echter de beugels op het dak gingen monteren, bleek er een wespennest te zitten on de pannen. Een van hen werd onmiddellijk gestoken. Ze konden toen niet verder vanwege de agressie van de wespen. Men heeft toen de rest ( het plaatsen van de binnen kast e.d.) afgemaakt. Gelukkig had ik zelf op dezelfde dag nog een verdelger gevonden, die 3 nesten vond. De monteurs hebben met mij, een nieuwe datum afgesproken, omdat zij op vakantie zouden. Vanwege de drukte van de plaatsingen kon ik nog net ergens tussengeplaatst worden. Dat is onlangs gebeurd. Netjes en snel zijn de panelen geplaatst voor dat ze op vakantie gingen.

Snelle installatie aardige mensen

Een goede installatie door beleefde en hardwerkende mensen. Enig minpuntje de grote hoeveelheid tie wraps die met de installatie tevoorschijn komen en op de grond blijven liggen.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? N.v.t.

mijn klacht/reparatie is goed opgelost.

De zonnepanelen zijn vakkundig gelegd en de meterkast is buitenom en door de kruipruimte aangesloten. Dus geen zichtbare kabels door het huis. Tijdens het plaatsen van de zonnepanelen heeft men in de dakgoot gestaan en is deze gaan lekken (zinken dakgoot / huis 30jaar oud). Mijn melding van deze klacht-reparatie is binnen een week opgelost. Met dank aan de heren die de zonnepanelen hebben geplaatst, zij hebben een bevriende loodgieter de reparatie laten doen. Contact met de adviseur en jullie support afdeling ging eerst wat stroef. Voelde me van het kastje naar de muur gestuurd. De echte vakmensen hebben de klus geklaard en naar mijn volle tevredenheid.

Prima informatievoorziening, panelen goed geinstalleerd, prettige en professionele monteurs!

Het hele traject van communicatie met de adviseur, het overeenkomen van het contract en het installeren van de panelen is prima verlopen. Als ik dan toch 1 aandachtspunt zou moeten aangeven dan was het de lange wachttijd tussen het afsluiten van het contract en het daadwerkelijk plaatsen van de installatie. Dat gezegd hebbende realiseer ik me dat het extreem druk is momenteel - dus het is geen groot aandachtspunt.

Werd snel en netjes geinstalleerd. Goede en duidelijke terugkoppeling via email. Instructies zijn duidelijk. Adviseur was bereikbaar.

Perfect uitgevoerd binnen een dag

Volgens afspraak keurig netjes uitgevoerd, vriendelijk personeel. Systeem werkt perfect.

Zonnige ervaring

De mensen hebben snel en netjes gewerkt, en goede uitleg

Nette en snelle deskundige installatie.

Keurig netjes en sneller dan gepland onze zonnepanelen gelegd. Zeer tevreden.

Goed en snel

Vriendelijk en goed