Goede uitleg bij aanvraag offerte over keuzes, aanleg etc.

Alles verliep soepel, installatie verliep snel.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Goed.

Vriendelijk en goed

Bijna niets op aan te merken

Ben tot zover prima geholpen, de adviseur Jurrien Mulder was duidelijk en correct. Het opruimen van de verpakkingen had iets beter gekund (is wat blijven liggen) maar verder prima.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Snel. Beleefd. Conform afspraak.

De monteurs waren op tijd, ze waren beleefd. Ze informeerden goed wat ze gingen doen en hoever ze waren. En ze waren boven verwachting snel klaar.

zeer tevreden

informatief gesprek was zeer duidelijk en er werd goede tips over de financiering gegeven. offerte en verdere omschrijving was zeer duidelijk. Toen er een installatiedatum gepland was die toevallig in onze vakantie viel werd deze zonder probleem een week opgeschoven. Installatie werd door zeer professioneel personeel erg snel en zeer ordelijk uitgevoerd. kleine probleempjes werden snel en zonder problemen opgelost. de app. betreffende de stroom omvormer werd aan mij (digibeet) zeer duidelijk uitgelegd.. Kortom : ik ben heel tevreden.

heel correct en netjes

zeer netjes en correct

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? N.v.t.

Van begin tot eind een erg goed verlopen traject

Van het maken van de 1e afspraak , opnamen ter plaatsen tot plaatsen van de panelen is alles perfect verlopen. Erg goed te zien dat Energie wonen het gehele proces perfect onder de knie heeft

prima service

Na uitgebreide informatie heb ik gekozen voor deze zonnepanelen. Snel en betrouwbaar geleverd.

Super goed en eenvoudig geregeld

Zeer prettig eerste contact met Kees de accountmanager en daarna duidelijke bevestigingen en overige info via email. Gisteren alles geïnstalleerd en super netjes en goed verzorgd door de monteurs Het hele proces krijgt van mij een 9! Er moet tenslotte altijd ruimte zijn voor verbetering. :-)

Goede vakmensen

Vakmensen

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Goede service, klantvriendelijk

Ze hebben het netjes gemaakt, duidelijke uitleg wat ze hebben gedaan, en zeer klantvriendelijk.

Zeer snel en vakkundig gelegd en aangesloten

Zeer correct, na een kleine ronde waar de omvormer zou kunnen hangen en de kabel zou kunnen lopen alles zonder problemen verlopen. Ben bij EnergieWonen trecht gekomen door een aanvraag via Essent. Er van uitgaande dat ze een goede partner voor installatie hebben. Hierdoor hieronder zeer weinig moeite om ze besteld en geinstalleerd te krijgen ingevuld en aanbevelen Ja omdat het geheel uitstekend is verlopen en uitgevoerd. Ook een duidelijke communicatie.

weten waar ze mee bezig zijn

kreeg goede informatie om keuze te maken

Naar alle tevredenheid uitgevoerd

Duidelijke uitleg en goed advies. Goede installatie en vriendelijke kundige monteurs. Overleggen steeds met de klant en gaan pas weg als alles werkt en alles is opgeruimd.

Prima geregeld alles.

Alles is goed geregeld vanaf dat de eerste stap.

Alles volgens afspraak en sneller geplaatst als afgesproken,ben super tevreden

Top geregeld!

Prima!

Installatie verliep netjes en vlot ,mensen erg vriendelijk ,beleefd en legden alles prima uit .

Prima service en meedenkend installatieteam

Prima service en meedenkend installatieteam

Keurig

Nette werknemers met verstand van het profijt. Keurig afgeleverd

Drama

Wordt gezegd dat er eigen monteurs in dienst zijn, maar zijn zzp-erg die eigen agenda hebben. Panelen worden op eigen initiatief anders gelegd, want dat is sneller en goedkoper dan originele legplan, klantwensen worden gemakshalve niet meegenomen want dat kost geld. Directeur probeert het te sussen, maar doet dat met leugens want directeur wordt op alle fronten tegengesproken door zijn “eigen”zzp-ets. Vervolgens wordt er schade gemaakt aan veluxraam zonder dat even te melden. Kortom de klant staat niet centraal, maar energiewonen. Echt heel slecht en we praten niet over een offerte voor een kauwgombal, maar serieus geld. Heel erg smakeloos allemaal en spijt tot over mijn oren. Ben benieuwd of deze recensie wel geplaatst wordt, want er wordt gefilterd op tevredenheid.

Alles wordt geregeld. Goede monteurs Bereid om je vragen te beantwoorden In over leg alles geplaatst.

Fluitje van een cent!

Solide advies, heldere communicatie, efficiente werkwijze en goede service.

Goed gedaan. Lekker snel.

Goed samenwerkend team.

super!!!!

Helder en duidelijk. Vakmanschap bij de monteurs volkomen tevreden

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede