Prima afhandeling en netjes gemonteerd

De plaatsing moest een keer van onze zijde uitgesteld worden, geen enkel probleem en later alsnog vlot geïnstalleerd.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Heel erg tevreden

Leuke ploeg mensen, duidelijke communicatie en erg netjes gewerkt.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Deskundig advies, snelle levering en netjes geplaatst

Deskundig advies, kregen direct een volledige offerte zonder dat er een na schouw noodzakelijk is. Dat is echt een groot voordeel ten opzichte van andere bedrijven. Montage keurig verricht.

Ontzettend bedankt

Nette monteurs en ze leggen alles duidelijk uit, werken netjes en ruimen alles weer op Top geregeld zo

top

monteurs hadden wel haast omweg te komen.

Goede totaalervaring

Van het informatief gesprek, plaatsen panelen tot het oplossen door de helpdesk verliep snel, georganiseerd en netjes. Informatief gesprek: Eerlijke, volledige informatie en na een en ander aanpassen ook steeds snel een nieuwe offerte. Snel bereikbaar bij vragen. Plaatsen panelen: Geplaatst door 2 nette jongens, de panelen werden vlot en netjes geplaatst, alle uitdagingen werden netjes opgelost. Na het plaatsen van de 19 panelen (6 uur werk) was het net of er niemand geweest was. Alles werd ook netjes opgeruimd en afval werd meegenomen. Later bleek de koppeling met de App niet werken, iemand kwam snel na melden langs en er bleek een schakelaar niet omgezet waarna alles werkte naar behoren. Inmiddels nu 1 maand plezier van de panelen en alles werkt naar behoren!

professionaliteit en bereidheid

Ik raad ten zeerste aan

Superbedrijf voor uw panelen

Keurig bedrijf topmonteurs 1000 punten

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? N.v.t.

Goed gedaan

Ze hebben het netjes gedaan. Bij het plaatsen hebben het in overleg de zonnepanelen geplaatst

Is perfect verlopen.

Het aanmelden en het installeren van de zonnenpanelen is goed verlopen , Monteurs gaven tekst en uitleg en waren correct.

Prima materiaal, dito personeel

Vriendelijk, kundig en objectief advies en snelle service

Van 1e oriënterend gesprek tot plaatsing slechts 7 weken. Duidelijk advies, snelle levering en kundige installatie. Aanrader!!

TOP

Niet over 1 nacht ijs gegaan met besluit tot aanschaf zonnepanelen. Prima geholpen bij het maken van de juiste keuze. Er zijn veel cowboys op de markt, dus goed om je er in te verdiepen. Installatie prima verlopen, ook binnen omvormer super netjes geplaatst. Vakmannen!

Netjes en goede service.

Op de aangegeven tijd aan gekomen. Alles uitgelegd wat ze gingen doen. Alles netjes voorbereid en aan gesloten. De gemaakt rommel op geruimd. Daar naar uitleg gekeken en als werkend opgeleverd. Prima ervaring.

Goed en deskundig gemonteerd volgens ons.

Volgens mij deskundige en ook voor het ook een keurige montage. We hadden alleen koffie met wat erbij geserveerd en vonden een beschadigd theeblad en een kapot kopje terug in de garage. Er kan altijd een ongelukje gebeuren, maar de monteurs hadden ons dat wel even kunnen vertellen.

van begin tot eind geweldig

eerste afspraak maken geen probleem keurig op tijd en een deskundig advies, zeer betrokken in het meedenken voor de beste oplossing. Na akkoord geven werd alles pijlsnel geregeld van het schouwen en de meterkast aanpassen en plaatsen binnen 5 weken. Tijdens de montage de route van de bekabeling ten gunste van het zicht op de kabels op advies van de monteur nog bijgesteld. heel tevreden over de werkzaamheden en afwerking alles werd keurig schoon achtergelaten. De monteurs hebben na het activeren van het systeem alvast wat uitleg gegeven over de werking van het systeem. en wat we konden verwachten. met de brochure erbij om te kunnen naslaan. een heel fijn team die de installatie vlekkeloos hebben laten verlopen. Toppers zijn het! een echte aanrader.

Zowel het bezoek aan huis door de adviseur als de installatie zijn uiterst plezierig verlopen.

De panelen zijn vier dagen geleden geïnstalleerd en liggen vooralsnog nog niet op een hoopje in de tuin dus ik denk dat ik wel tevreden ben :-)

Goed werk geleverd en open communicatie , werken als een team samen.TOP

Alles is goed geleverd, er was een open communicatie en ze werkten als een team .

Snelle scherpe aanbieiding

Snelle aanbieding van een scherpe prijs welke snel geleverd is. met installatie super mee gedacht voor de juiste plaatsing.

Snel en professioneel geregeld

Van advies tot uitvoering was perfect. Zou dit bedrijf aan iedereen die zonnepanelen wil aanraden.

Goede communicatie

Vriendelijke en kundige instalateurs

positieve ervaring qua advisering en installatie

Zowel door adviseur en installateurs werd met kennis geantwoord op vragen

fijne ervaring

goed geregeld, alles volgens afspraak en goed bereikbaar bij vragen/ opmerkingen.

deskundige en vlotte montage 7 zonnepanelen

Goed. Sympathieke ploeg van 4 personen. 1 techneut voor binnenwerk met omvormer. 3 monteurs voor dak- en montagewerk.

Gewoon goed

Gesprek vooraf was goed en duidelijk. Regelmatig updates gehad in verband met planning plaatsing panelen. Het team wat de panelen kwam plaatsen, hebben keurig gewerkt, en alles netjes achtergelaten.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede