Vriendelijk, kundig en meedenkend, kortom uitstekend.

Panelen zijn vakkundig geplaatst door vriendelijke medewerkers die meedenken met de situatie ter plekke. Goed werk!

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Zonnepanelen zijn keurig netjes volgens alle afspraken geplaats.

Monteurs aardig, en netjes in de omgang. Voor de installatie alles even samen doorgelopen. Werkzaamheden zijn erg netjes uitgevoerd. Na de installatie is alles netjes opgeruimd en achter gelaten.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Concurrerend, deskundig, zorgvuldig en correct.

Goede info en deskundig advies vooraf, goede en overzichtelijke offerte, prima prijs. Uitstekende informatie tussentijds over levering en plaatsing en over proces van terugvordering BTW. Correcte en nette plaatsing en aansluiting van zonnepanelen en omvormer. Deze klant is zeer tevreden met het proces en het resultaat.

Goede voorlichting van de verkoper en zeer tevreden over de goede en snelle service van de monteurs.

Van begin tot eind naar volle tevredenheid.

Vanaf het eerste gesprek met de adviseur tot aan het moment van opleveren is alles naar volle tevredenheid verlopen. Over alles tot in de puntjes duidelijk advies gekregen en perfect opgeleverd door een top team. Zeer tevreden. Dank jullie wel. En nu wachten op de zon…..

Goed product, doen wat er beloofd wordt.

Alle contacten zijn prettig verlopen, van de accountmanager tot aan de installateurs. Stuk voor stuk vakmensen.

Goed en snelle levering

Snel correcte levering en plaatsing. Goede uitleg

Zeer goed advies en een supersnelle levering

supergoed

Volgen mijn verwachting en afspraak met u vertegenwoordiger.

Installatie netjes en volgens afspraak gemonteerd,kundige en nette monteurs.

Prima afwerking en heldere toelichting

Werkzaamheden van installeren panelen is goed uitgevoerd, omvormer en leidingen binnen zijn prima en netjes afgewerkt. Toelichting en communicatie was goed. Kleine kanttekening die ik maak is dat er geen vermelding op de werkopdracht stond dat alle kantpannen op ons dak verankerd zijn, i.v.m. windrichting bij storm. Dat gegeven heeft ervoor gezorgd dat enkele kantpannen kapot gingen omdat ze, logischerwijs, niet opgetild konden worden. Even iets minder enthousiast starten (cq. beter opletten) bij aanvang had dat kunnen voorkomen. Pannen zijn vervangen, verankering moeten we nog naderhand aanbrengen.

Vakkundig en snel de zonnepanelen geïnstalleerd

Goed en vriendelijk team, bij aankomst netjes overleg wat ze gingen doen. Of ik nog vragen had. Daarna vakkundige installatie van de zonnepanelen en de elektrische installatie. Alles netjes opgeruimd en achtergelaten. Pluim voor deze 3 mannen, zeer vriendelijk en alles goed uitgelegd.

Erg goed

Mijn ervaring is erg goed. Sidney van EnergieWonen is thuis langs geweest voor een schouw en heeft veel uitleg gegeven. Hij is ook erg goed bereikbaar voor vragen. De panelen liggen er mooi op, de monteurs waren ook vriendelijk, kundig en netjes, ze hebben de boel netjes achtergelaten. EnergieWonen is niet goedkoop, maar het lijkt erop dat je wel waar voor je geld krijgt.

Goede informatie en kennis

Zeer snelle afspraak en duidelijke uitleg via de mail, goede service!

Professionele aanpak met een hoge graad van dienstverlening.

Deskundig en zeer vriendelijk personeel

Keurig en deskundig geplaatst

Goede communicatie, aardige mensen Snelle levering.

Alles is heel soepel verlopen.

Plaatsing ging zoals het behoort te zien zijn

Er was mij toegezegd alle bescheiden schriftelijk te ontvangen. Was schriftelijk vastgelegd. Dit gebeurde niet. Zelfs na drie keer bellen waarin men het mij beloofde. Tot op heden is de belofte niet nagekomen. Duidelijk minpunt.

Vlot verlopen.

Netjes en veilig gewerkt vriendelijke medewerkers

dat zeg ik dus hierboven

Snelle plaatsing en duidelijke uitleg.

Zowel in het advies als bij de voortgang werd ik goed op de hoogte gehouden. Alles verliep probleemloos.

Professioneel

Mijn ervaring is zeer positief vanaf de intake tot en met de installatie van zonnepanelen. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en afspraken worden goed nagekomen.

Van A tot Z in één woord geweldig

Graag wil ik Martin Driehuis bedanken, voor de goede en juiste adviezen die hij voor ons in ogen had. Luisterden goed naar onze wensen, en zijn er samen uitgekomen wat voor ons het beste is. Hartelijk dank daarvoor. Janaki en zijn collega's, TOPPERS zijn jullie. Werken als een geoliede machine echt geweldig. Janaki legt goed uit, qua werkwijze van het plaatsen en installeren van de panelen en omvormer. Daarvoor mijn dank na Energie wonen voor het totale plaatje. Met vriendelijke groeten van Rik en Monique uit Hellevoetsluis

overstijgt alle verwachtingen

De monteurs waren zeer correct en hielden zich aan de uitgebrachte offertes

Uitstekend!!

Zoals afgesproken gewerkt. Netjes, beleefd en keurig op tijd. ( zelfs eerder dan afgesproken) Verkoper keurige man en ook de monteurs zijn beleefd en kundig. Ik heb jullie al aanbevolen bij meerdere familie, vrienden en kennissen Ga zo door!

Van A tot Z prima geregeld

Zeer goede ervaring, professionele aanpak van begin tot eind. Complete ontzorging en perfecte installatie.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede