Snel en bekwaam. netjes werk afgeleverd.

Leuke jongens, snel en bekwaam. Komen op tijd. Goede uitleg, vriendelijk. Netjes.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Gewoon goed.

Zeer duidelijke communicatie en professioneel geïnstalleerd.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Goede correcte service en montage en correspondentie

Zie hier boven

Tot 2 keer toe de installatie moeten uitstellen ivm corona besmetting thuis. Werd uitstekend opgevangen en meteen nieuwe afspraak gemaakt. Zeer vriendelijke en kundige monteurs. Installatie verliep vlotjes en netjes. Zeer tevreden tot nu toe!

goed geregeld

alles was top

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Een zeer goed 1e adviesgesprek en een lastiger vervolg

Een zeer goed adviesgesprek met de nodige adviezen aan de hand van onze wensen, had het vervolg wel beter kunnen zijn, dit is later wel verduidelijkt maar heeft het proces zeker vertraagt. Nadat alles eindelijk rond was een vrij snelle plaatsing van het systeem.

Degelijk, meedenkend, snel en nette medewerkers

Een vergissing in de offerte fase werd netjes aangepast met een geringe bijbetaling De zonnepanelen zien er degelijk uit, liggen keurig dicht op het dak. De montage ging echt rap; 16 panelen op verschillende plekken binnen 5 uur, aangesloten en wel! De installatie werd gedaan door mensen die netjes werken en rekening houden met onze wensen (route van kabels door het huis).

Positief tav. het eindresultaat.

Overall een goed gevoel. Eerste kennismakingsbezoek door een medewerker van EnergieWonen verliep soepel, veel kennis van zaken en heldere uitleg op gestelde vragen ontvangen. Opdracht verstrekt middels een aanbetaling op de eindnota. Echter toen stokte, onnodig, de procedure. Er is een zogenaamde werkbrief nodig te leveren door de medewerker van EnergieWonen. Toen dat na vijf weken was opgelost verliep het proces weer conform afspraak. De installatie van de zonnepanelen en aansluiten van de elektra is uitstekend verlopen. Erg goede mensen!

Naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Vakkundige installatie panelen en leggen van de leidingen.

Alles correct en volgens afspraak verlopen.

Prima werk geleverd.

Goed en duidelijk advies en zeer prettige communicatie

Half december 2021 ons advies gesprek gehad met Robin Jansen, de adviseur van EnergieWonen. Het was een zeer duidelijk en prettig gesprek. Daarna nog een mail gestuurd met behoorlijk wat vragen (je bedenkt altijd nog dingen waar je tijdens het gesprek niet aan denkt), en deze werden zeer snel en uitgebreid beantwoord. Na nog wat mailverkeer over en weer en wat wijzigingen in het leg-plan, kon de schouw van ons dak worden ingepland. Ook dit contact verliep zeer fijn. Afgelopen woensdag zijn de panelen uiteindelijk geplaatst. En het bleek dat de mannen ter plaatse, na wat extra meetwerk, de panelen zelfs nog op een andere manier konden plaatsen. Met 3,5 a 4 uur lagen de panelen op het dak en was de omvormer geplaatst. Al met al zéér tevreden over het hele traject. Vooral het persoonlijke contact, het gevoel dat er naar je geluisterd wordt en het feit dat er goed wordt meegedacht door de adviseur, de medewerker van de schouw en de mannen van de installatie voor wat betreft de door ons aangedragen ideeën, maakt dat wij EnergieWonen zeker aanraden.

Naar volle tevredenheid zonnepanelen geïnstalleerd.

Jongens kwamen op afgesproken tijdstip. Wisten wat exact de bedoeling was. Geen vragen. Opdracht was duidelijk. Flexibel in het oplossen van onverwachte problemen dankzij jarenlange ervaring. Geen schade aan het dak en zelfs een reeds kapotte dakpan vervangen. Zeer tevreden. Alleen het betalen deed een beetje pijn:) maar was het waard. Laat de zon maar schijnen!

Fijne party om mee samen te werken, en ze weten waar ze mee bezig zijn

We hebben een goede ervaring met Energie Wonen, met de verkoper maar ook met de montage ploeg, het was jammer dat de zonnepanelen op de eerste afspraak datum niet gelegd konden worden omdat door vorst het dak te glad was, maar bij de tweede afspraak ging het goed. Ook mooi dat een tweede ploeg nog even kwam helpen, zodat de montage vlot verlopen is. De installatie is gebeurd zoals wij dat graag wilden hebben.

Goed werk geleverd

Goeie ervaren vakmanschap en Goed overleg

Prima levering en installatie, communicatie en afspraken kunnen iets scherper

Prima afspraken met een snelle afspraak voor een bezichtiging en daarna levering van een offerte. Hierin prettig geadviseerd over huidige en toekomstige plannen. Het plannen van de installatie verliep wat lastig (puur via email waarbij per telefoon het wellicht handiger was) en ook waren de installatiemonteurs op de dag van installatie veel later dan was bevestigd. Het uiteindelijke werk en systeem is prima gedaan met vriendelijke, hardwerkende en meedenkende monteurs. Binnen een paar uurtjes gepiept en alles werkt prima en ziet er netjes uit. Nu maar zien wat deze panelen opleveren!!!

perfect

De vakkundigheid van de monteurs was heel goed en daarom liep alles soepeltjes en werd snel en goed geplaatst

Super tevreden

Ik ga jullie zeker aanbevelen wij zijn super tevreden nu nog de opbrengst afwachten maar dat zal wel goed komen denk ik. En wat ik ook belangrijk vind is de garantie op de panelen en de omvormer meestal is dat veel korter.

Aanschafproces en installatie netjes uitgevoerd en

Het gehele aankoop- en installatietraject is zorgvuldig en netjes uitgevoerd. Ook het terugvraagtraject m.b.t. de BTW is snel en zonder problemen in gang gezet. Enige puntje van kritiek is dat het trekken van de AC kabel door de kruipruimte onder mijn huis voor wat discussie zorgde. Uiteindelijk werd dit keurig opgelost door de adviseur van Energiewonen, die besloot zelf langs te komen en de kruipruimte in te gaan. Waarvoor onze hulde !

Redelijk goed.

Wij hadden de totaal score willen geven, alles goed geïnstalleerd, goed afgewerkt ( voor zover wij ook kunnen zien) Maar hadden achteraf iets van uitleg verwacht, over hoe de werking ervan nu gaat. Maar geen info en ook geen documentatie gekregen. Anders was het voor ons de volledige score.

Alles zoals afgesproken

Zowel voorbereiding als uitvoering uitstekend.

Voorbereiding in alle opzichten uitstekend. Goede communicatie. Installatie idem dito. Zeer tevreden en voldoet in alle opzichten aan de gestelde verwachtingen.

Grandioos

Netjes en zorgvuldig gewerkt .goede uitleg en vriendelijke monteurs

Top service met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

EnergieWonen heeft mij van begin tot eind ontzettend goed geholpen. Het traject was gestart d.m.v. een uitgebreid gesprek aan huis waarbij goed naar mijn wensen is geluisterd. Al mijn vragen werden direct beantwoord en het proces werd direct uitgelegd. Uiteraard werd er een passende oplossing wat betreft zonnepanelen voorgesteld. Na akkoord werd het proces zeer snel in werking gezet zonder enige problemen met leveringsproblemen van zonnepanelen wat wel het geval is bij andere partijen. De installatie van de zonnepanelen werd uitgevoerd door uiterst bekwame professionals die mij helemaal hadden meegenomen tijdens dat proces. Het hele systeem werd aan mijn uitgelegd en mijn vragen werden allemaal beantwoord. Voor 7 panelen waren de heren ongeveer 4 uur bezig wat, mijn inziens, erg snel is. Dit kwam ook goed uit vanwege het thuiswerken in de Corona situatie. Overigens hield iedereen zich netjes aan de Corona regels (1,5 m e.d.) wat ook zeer prettig was. De panelen liggen nu netjes op ons dak en het is nu wachten op de zonnige dagen. Afsluitend wil ik benadrukken dat ik zoveel service en kwaliteit niet had verwacht voor de lage kosten via EnergieWonen. En dat is nog vóórdat we geld terugkrijgen van de Belastingdienst. Werkelijk top service met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

Na aansluiting door EnergieWonen houdt de service op

Sinds 4 maanden werken 2 panelen niet meer. Na verschillende keren aandringen werd na 2 maanden een optimizer vervangen. Dit was niet de oplossing. Sinds die tijd bijna elke week een herinnering gestuurd, waarop het antwoord kwam dat het spijtig was dat men nog niet gereageerd heeft. We zijn nu weer 2 maanden verder zonder enig resultaat. Ik zou geen 2e keer meer hier zonnepanelen bestellen!!!

goede adviseur en snelle levering

het gesprek met dhr. F van der steen was duidelijk, helder en vriendelijk. Hij dacht mee en kwam met verschillende opties. de uitvoering was snel en goed. Begin van de middag waren alle panelen geplaatst en alles geinstalleerd. Het contact met Fabian was vriendelijk en snel. Een reactie hadden we binnen enkele uren en zijn antwoorden waren duidelijk en helder.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede