Ik zeg doen

Uitvoering heel anders als mij was gezegd. Geen Steiger. 2 I'll van 3 personen. Mensen hebben ontzettend hard geweest. Ook de werktijd viel mee. 3 uur.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Goed. Alles is goed geregeld

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Helemaal goed.

Allereerst was er een goede adviseur langsgekomen, die alle mogelijkheden duidelijk vertelde. Nadat we de opdracht hadden geven was de communicatie prima. Ook de mannen die de panelen kwamen plaatsen uiterst vakbekwaam en vriendelijk. In een paar uurtjes was alles gefixed. De schade aan een dakraampje wat ontstaan was tijdens het installeren, is ook zonder problemen vergoed.

Verliep allemaal zeer soepel

Feilloze communicatie en installatie

Het verliep allemaal snel en vlekkeloos.

Goed geholpen met de aankoop. Installatie uitstekend, denkt mee met het leidingverloop zodat dit niet in zicht zitten.

Snel werken

Kwaliteit

De efficiënte manier van werken geeft aan dat het een ervaren ploeg is die de zonnepanelen plaatsen. Het systeem werkt goed en ziet er keurig uit.

Top gedaan en ook heel snel

Gewoon top geregeld

Hele vriendelijke monteurs

Erg fijne communicatie

Heel tevreden

Vaklui die de installatie van de zonnepanelen vlot en deskundig geïnstalleerd hebben!

Uitstekend van begin tot het eind.

Mijn ervaring met Energiewonen is zeer goed en ben dan ook uiterst tevreden. De Adviseur vertelt zeer open en transparant zijn verhaal over Energiewonen en de werkwijze. Daarnaast wordt er aandachtig geluisterd naar de wensen van de klant en komt er een duidelijke offerte met precies daarin vertaalt de wensen die kenbaar gemaakt zijn. Vervolgens is er een schouwing om zeker te zijn dat het voorgestelde in de offerte en werkbrief ook daadwerkelijk zo uitgevoerd kan worden. De installatie verloopt vlekkeloos en inspraak op dat moment is voor de installateurs geen enkel probleem. In mijn geval was het in samenspraak met de monteurs beter om de panelen in Portrait te leggen dan in landscape zoals in de werkbrief was omschreven. Ze denken zelfs op het allerlaatste moment met je mee aan een oplossing die voor de klant het beste voelt. Het eindresultaat is dat ze er een zeer tevreden klant bij hebben. Ik wil Chris Wieman van Energiewonen, Lotte en de 3 installateurs van 360duurzaam uit Eindhoven daarom ook hartelijk danken.

Werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd.

In eerst instantie was de meterkast niet meegeleverd en dus niet ingepland. Een echt probleem was het niet. Weekje later alles keurig rechtgetrokken.

Snel geregeld, geleverd en geïnstalleerd

Vlot verloop van kennismaking tot installatie. Alleen de communicatie ging in het begin een klein beetje mis. Ondanks het verzoek het contact via mij te laten verlopen benaderde EnergieWonen vaak eerst mijn man. Na dit nogmaals aan gegeven te hebben verliep dit wel goed.

Alles gong zoals afgesproken

Ontvang wel erg veel verschillende mails. Ben soms het overzicht wel kwijt

Vlotte zakelijke afhandeling, geen gezeur

Adequaat en professioneel. duidelijk advies.

Vakkundig

Beleefde werknemers en vakkundig

Was allemaal netjes geregeld en alles zeer supper op dak gelegd ook erg vriendelijke jongens die ook kleine aanpassingen deden en meedachten prima prima prima

Gewoon goed

Gewoon en super service

Installatie perfect, netjes schoon en snel gewerkt.

Zeer goed.

Naar alle tevredenheid

Carl heeft ons goed geïnformeerd en is afspraak nagekomen. De montage is goed en snel gedaan, zeer correcte medewerkers , wij kunnen jullie aanbevelen top.

Ondanks dat het in bedrijfstellen een weekje moest worden uitgesteld ivm software update is alles prima geregeld. Vriendelijke kerels, uitstekende communicatie.

Heel prettig personeel.

Alles is zeer vlot verlopen, van verkoper tot de installatie.

Prima geregeld

Vakbekwame monteurs

Zeer professioneel en prettig bedrijf.

Op aanraden van mijn buren bij Energiewonen terecht gekomen. Zeer vriendelijke maar vooral kundige vertegenwoordiger. Vervolgens perfect geïnstalleerd door 2 ervaren en klantvriendelijke monteurs.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede