Super service

Alles, vanaf de eerste afspraak tot en met de oplevering ging uitermate soepel. Top geregeld alles!!!

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

conform afspraak alles uitgevoerd

top

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Zeer tevreden over plaatsing, uitvoering

Het werk is netjes en vakkundig geleverd en uitgevoerd.

alles ging zoals afgesproken / vakkundig

alles ging zoals afgesproken / vakkundig

snel en uitstekend

Van verkoper tot installateur, alles gegaan volgens plan, vriendelijk en correct.

Vakkundige installatie van de zonnepanelen

Vriendelijke medewerkers die de installatie in een kort tijdsbestek hebben geïnstalleerd, aangesloten en afgerond. Meedenken met de klant hoe eventuele aanpassingen gedaan zouden kunnen worden.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Veel moeite

Kundige vakmensen die de zonnepanelen hebben geplaatst

Kundige vakmensen die na het schouwen de zonnepanelen vlot hebben geplaats. In goed overleg is het gelegd.

Positieve ervaring

Jammer dat een beetje water in de kruipruimte een issue was. Twee weken later stond er veel water en moest ik een rioleringsbedrijf inschakelen

Na wat opstartproblemen toch allemaal gelukt

De verkoper had niet goed uitgerekend wat er op ons dak paste dus ter plekke moest er een nieuw legplan gemaakt worden. Ook de plaats van de omvormer was niet ideaal dus deze ergens anders gehangen. Alles netjes opgelost ben zeer tevreden

Goede en vriendelijke uitvoering en service.

Gedurende het traject ben ik zeer goed geholpen, vanaf het begin (informatie verstrekken) tot het einde.

Uitstekende service

Nette offerte, snellere service dan verwacht, en fijne omgang. Vakmensen die goed werk hebben geleverd

Prima ervaring

Goed overleg met de installateurs i.v.m. weersomstandigheden. Installateurs vriendelijk en netjes en deden hun werk goed.

Goed en snel geïnstalleerd, maar daarna...

Het Enphase solar systeem was in no-time goed en vakkundig geïnstalleerd. De registratie bij Enphase zou volgen maar na een week nog niet gedaan. Na een mailtje ondanks drukte geregistreerd maar niet aan aan mij doorgegeven. De Enphase Enlighten App geeft een heel summier overzicht en ziet er heel anders uit dan in de App store. Nu blijkt dat er tijdens de installatie stroomspoelen hadden moeten gemonteerd (tegen meerprijs) om een goede monitoring te krijgen. Dit is nooit met mij gecommuniceerd. De spoelen zijn niet duur, zeker niet ten opzichte van de totale prijs van de installatie. Ik heb naderhand ook gevraagd wat het bijplaatsen van 5 panelen kost maar daar heb ik nooit antwoord op gekregen.

Ben goed tevreden met het leggen van de zonnepanelen

Het personeel ging uitermate deskundig te werk. Er moet nog wenl iets gebeuren en dat is de zonnepanelen nog aansluiten via mijn modem op mijn mobiel. Op 3 februarii lukte dit niet omdat ik mij wachtwoord niet kon vinden. Deze is nu wel bekend. Dit ka nu dus wrde afgewikkeld. Hopelijk kan uw bedrijf dit in orde maken.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Super service

De werknemers zijn heel vriendelijk en werken netjes. Alles naar tevredenheid opgeleverd. Dit bedrijf is echt aan te raden.

Prima geregeld

Veel te veel mail berichten, geeft verwarring en irritatie

efficient en professioneel

Duidelijk en helder proces, communicatie is b.v. prima. Daadwerkelijke installatie van de zonnepanelen is uitstekend verlopen!

Goed en professioneel gedane installatie domoor vriendelijke montage team!

Als zéér prettig ervaren...

alles keurig geregeld, komen afspraken na

duidelijke informatie, keurige afwerking en snel

Zeer vriendelijk en professioneel

Vanaf de sales moment, tot de volledige informatie en erna het installatie, zijn we geweldig verholpen en geïnformeerd. Team doe thuis kwam om alles te installeren was geweldig, leuke heren, harde werkers.

Goed, snel en uiterst correct

Alles klopte. Zeer gedegen en vriendelijke verkoper. Correcte afhandeling en tot nu erg tevreden over het product

Prima voor mekaar.

Heb twee montage ploegen, gehad dit omdat tijdens de montage de wind te hard aantrok om nog veilig de plaaten te kunnen plaatsen, tweede ploeg heeft de platen gemonteerd. Beide montage team’s prima, goed en zeer netjes gewerkt. Ben uitters tevreden.

Van offerte tot uitvoering alles correct verlopen.

Offerte duidelijk, planning/levering/ uitvoering en installatie naar wens verlopen, contact met medewerkers goed. Een klein minpuntje, telefonisch contact met het bedrijf (088-5566770) had een essentiële vraag. Niemand gesproken en verbinding werd verbroken

zonnepanelen heel goed geinstalleerd

aardige en vakkundige monteurs hebben eind januari mijn zonnepanelen geïnstalleerd. ik ben er heel blij mee! de app van Enlighten liet even op zich wachten, maar die heb ik ook nu sinds vandaag.

Wij zijn blij dat we met energiewonen in zee zijn gegaan.

Zeer gedreven werknemers. Van voorlichter tot installatie monteurs. Niet verder shoppen, maar ga voor EnergieWonen.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede