Wederom netjes geregeld, goede communicatie en goed uitgevoerd!

De uitbreiding op het eerder geleverde systeem was wederom goed, netjes en vakkundig geinstalleerd.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Top bedrijf voor uw panelen

Verkoper super, qua uitleg en geen push verkoper. Controle /opname voor installatie botte monteur. Installatie vlot door leuk professioneel team.

Leuke mensen, die hun werk deden....

Gewoon goed, maar ik had ook een ideaal dak.....

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Goed maar uitleg van installatie kan beter.

Boeltje aangesloten , legt een folder/ boekje neer en als ik iets niet weet of snap kan ik het daarin opzoeken.folder is echter niet toereikend.Verder werken ze de aansluitkabels niet mooi weg op de buiten muren. Moet zelf vragen of er nog n aantal beugels bijgeplaatst kunnen worden. Dat doen ze dan wel!

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Een tevreden mens

Niks op aan te merken

prima ervaring, niet bijzonder maar prima

Goede service!

Ik heb het hele traject van offerte tot legging van de panelen als positief ervaren. Er was een goede vertegenwoordiger die ons alles heel goed en duidelijk uit heeft gelegd. De prijs van de offerte was alles incl, dus geen onverwachte kosten achteraf. Ook niet toen er een wijziging kwam op de manier waarop de panelen gelegd werden. Fijn dat de schouwing en het plaatsen van de panelen door dezelfde medewerkers wordt gedaan. Vriendelijke mannen, alles netjes achtergelaten en tijdens de plaatsing weinig om kijken naar.

Ontzettend goede service

Er werd super meegedacht bij het leggen van de zonnepanelen. Was ook erg snel klaar. Leuke mensen, laten alles ook ontzettend netjes achter. Goede uitleg gehad over alles. Echt mega tevreden!

Goed geinformeerd, snel geinstalleerd. Goede service.

Snelle & goede service.

Uiterst tevreden van 1e gesprek tot installeren

Wij zijn zeer tevreden over het hele proces vanaf 1e gesprek tot plaatsen , communicatie, duidelijkheid en de 4 mannen die keurig netjes de panelen geplaatst hebben. Vriendelijke mannen die heel netjes gewerkt hebben. In een woord Fantastisch. Bedankt. Vr. Groet Marleen Bijlsma-de Moel

Goed advies en komt beloftes na.

Na het persoonlijk advies bij mij thuis heb ik direct opdracht gegeven. Binnen 8 weken lagen de panelen op het dak. De opbrengst is prima.

Goede snelle installatie!

Zeer slecht. Niet aan te raden

Ik had vandaag een afspraak m.b.t aanschaffen van zonnepanelen. Ik werd doorgestuurd via ESSENT. Tot mijn grote verbazing belde jullie advieseur om 16:28 ( 2 min voor ons afspraak) dat hij vanochtend positief is getest en niet langs kan komen. Zwaar teleurgesteld in jullie bedrijf en adviseurs. Ik moest ook tijd voor vrij maken en zit voor niks thuis. Onbegrijpelijk dat iemand zo ongeinteresseerd 2 min van te voren de afspraak afzegt omdat hij vanochtend positief is getest. Ik laat het hier niet bij en zal deze naar ESSENT escaleren.

Van het eerste gesprek met de adviseur tot en met de plaatsing was goed te doen via Internet.

Alles, tot en met de werking van de zonnepanelen ging prima. Ik vond alleen wel dat er vaak medewerkers van nogal wat verschillende bedrijven over de vloer kwamen. Ook de aanvraag voor teruggave BTW ging vrij simpel via ZonnepanelenBTW.

Duidelijke informatie tijdens huisbezoek

Verschillende offertes gedaan voor zonnepanelen. Uiteindelijk besloten om voor de Pure Black zonnepanelen van Alpha te gaan. We hebben toch voor kwaliteit gekozen en voor de lange garantie. Gisteren geïnstalleerd en laat de zon maar komen!

Slecht advies en veel te duur, slechte/geen service

Te triest voor woorden, door fout van adviseur en onvoldoende voorbereidend werk, niet kunnen plaatsen van panelen i.v.m verkeerde beugels en gemetselde nok. Asbest was aanwezig maar er werd geen punt van gemaakt door adviseur. Alle kosten werden op mij verhaald inclusief een nieuw binnenwerk vd meterkast (simpel rijtjes huis ) voor 800,-eu ! 3 kwartier werk. Tevens 580,- annulerings kosten. Het geld ben ik kwijt en krijg er behalve hoofdpijn niets voor terug. Nooit meer !

Klasse

Een leuk stel monteurs en een fantastische samenwerking geweldig

Een bedrijf waar je op aan kunt: afspraak=afspraak

Vandaag donderdag 3 Maart zijn de zonnepanelen erop gelegd.. Dit is vol tevredenheid uitgevoerd, de bekabeling is netjes weg gewerkt..

In totaliteit prima

Vriendelijke en meedenkende werknemers die kwamen monteren. Adviseur was minder bereikbaar

Heel erg goed

De verkoper, was erg duidelijk en geduldig en nam de moeite persoonlijk langs te komen om het een en ander uit te leggen. De jongens van de installatie waren ook erg vriendelijk en netjes. Het is geen 10 omdat men iets beter had kunnen communiceren dat er een toegang via het dak gemaakt zou moeten worden.

Fantastisch

Vriendelijke ,beleefde monteurs. Mooi op tijd. Goed werk geleverd. Ik 1 woord geweldig

Top bedrijf

Kundige monteurs lagen er zo op.

Vriendelijk en snel

Ze waren op tijd vriendelijk en professioneel

Vakkundig mensen van Energie wonen.

Professioneel team heeft gezorgd voor een keurige installatie met respect voor andermans eigendommen. Gedreven en beleefde medewerkers. 1 opmerking: ik vind het jammer dat de bekabeling diagonaal en lios op het platte dak licht, deze had mooi haaks langs de gevel en dakafscheiding van de buren gelegd kunnen worden.

Goede service en duidelijke communicatie

Heldere toelichting en uitleg over stappen. Prijs kwaliteit heel goed. Montage binnen een paar uur gebeurd. App ook prima te gebruiken, gemakkelijk

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede