Goed en fijn geholpen

Vanaf het adviesgesprek tot en met de installatie is alles soepel verlopen. Het advies was heel duidelijk, waardoor we wisten welke installatie bij ons mogelijk is en wat we konden verwachten van de installatie en werking van de zonnepanelen. Tijdens het plaatsen is ook goed meegedacht, waardoor met name de omvormer een betere plaats in huis heeft gekregen dan verwacht. Alle medewerkers waren vriendelijk en professioneel. En natuurlijk belangrijk, de zonnepanelen doen wat we er van verwachten.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Fijne ervaring en zeer tevreden.

Fijn contact met de adviseur en niet opdringerig. Installateurs waren ook super goede lui, verstaan hun vak en werken netjes. REC panelen komen zeer goed uit de tests, aanrader.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

netjes afgewerkt

Vriendelijk personeel die uitleg geven wanneer je vragen hebt

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Keurig netjes gewerkt

Jullie hebben het goed voor elkaar er wordt snel gereageerd op mail. En monteurs die weten wat doen

Alles ging volgens afspraak.

Duidelijke communicatie per mail over de voorzorg maatregelen. Alles ging volgens afspraak. Zeer vriendelijke monteurs / installateurs.

Gewoon perfect

Het totaal van begin tot het eind perfect verlopen. Ook de installatie dag was perfect en vakkundig.

Een 10 meer dan waard

Zo zijn er maar weinig, werken en service zoals het hoort

Erg tevreden over het plaatsen en installeren van zonnepanelen van Energie Wonen

Vriendelijk personeel, ook erg tevreden over het plaatsen en installeren van zonnepanelen

Goed personeel

Goede service.

Alles is goed gegaan, alleen ging er wat mis, en de communicatie met de installateur liep wat stroef. Werd niet altijd teruggebeld, zodat ik onnodig zat te wachten.

Een betrouwbaar bedrijf in het nakomen van afspraken

Deskundig, meedenkend en vakkundig in het gehele proces

Zie onder

Prima organisatie met een eerlijk verhaal en een leuke groep monteurs

Prettige mensen, goed produkt, omslachtige organisatie

Prettige en snelle contacten, goed produkt vakkundige monteurs. Tot zover een tien. Maar het geheel van de organisatie is omslachtig. Het gaat over veel schijven. Voorbeeld: de aanleg van nieuwe panelen kan niet gecombineerd met verhelpen van storing in liggende panelen. Adviseur komt kijken en maakt foto's maar toch komen ze op de afgesproken datum met vijf man en twee auto's en gaan weer terug want niet het goede steigermateriaal bij zich. Komen bij veel wind op tweede afgesproken datum om vast te stellen dat het te hard waait om de klus te klaren en gaan dus weer.

Snel en vakkundig geplaatst

Hele proces van offerte tot plaatsing goed op de hoogte gehouden over de voortgang en snelle en duidelijke reactie op vragen.

Vlotte en goede installateurs

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen, wel heb in het voortraject meerdere keren dezelfde vraag gekregen, dit was wat rommelig.

Deskundig, betrouwbaar en zeer prettig personeel

Zie boven

Geen aftersales, dus geen service

In januari zijn de panelen geïnstalleerd en alles leek op het eerste gezicht prima. Na de storm blijkt echter dat dakpannen op de plekken waar men bezig is geweest (voor bedrading) verschoven zijn: het kan vrijwel geen toeval zijn dat alleen op die plekken (meerdere) dakpannen verschoven zijn terwijl wij hiervoor nooit stormschade hebben gehad. Als gevolg van het niet reageren (1.5w in afwachting) hebben wij nu een dakdekker in moeten schakelen wat onze zonnepanelen 400EUR duurder maakt.

Heel tevreden over het voortraject en goed tevreden over de montage

Informatie vooraf, verkoop en verdere administratieve afhandeling helemaal tevreden. Montage door beleefde mannen welke ook oor hadden voor mijn vragen. Behandeling van de panelen mocht iets zachtzinniger wat mij betreft en iets meer precisie. Uitleg/oplevering iets rustiger. Ze zitten er nu een week op en de REC panelen i.c.m. de Goodwe omvormer presteren fantastisch. Het weer is er deze week dan ook super voor maar top opbrengst. Hoogste piek is 6kWh geweest op de 16 panelen van 405 pW. Zeer tevreden dus.

Vakmanschap werken keurig

Snel en keurig vakmanschap

Goede service nette gasten

Goede service,

Heel goed

Vriendelijke verkoper, een snelle en duidelijke afhandeling van de administratie, en goed technisch personeel die alles netjes en snel installeren, en de werkplek netjes achterlaten.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede