Adviesgesprek was duidelijk. Klantenservice was behulpzaam en installateurs waren zeer bekwaam, vriendelijk en netjes. Bij EnergieWonen was het geen probleem dat wij maar 8 panelen op het dak geplaatst konden krijgen, daar waar we bij een ander bedrijf meteen nee op rekest kregen, omdat ze deze pas vanaf 10 panelen plaatsen.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Erg Goed

duidelijke uitleg bij offerte aanvraag. keurige afhandeling. Montage perfect gelopen, vakbekwaam en super leuk montage team die na montage ook keurige uitlag gaf.

van begin tot eind allemaal keurig verzorgt

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Een goed proces vanaf eerste kennismaking tot oplevering

Een prettig eerste contact met Michel Oosterkamp. Een goede opvolging door de backoffice. Team wat de plaatsing verzorgde: netjes, hebben alles keurig opgeruimd, fatsoenlijke omgangsnormen: een visitekaartje van het bedrijf

Zoals alles is gegaan vanaf begin tot einde erg tevreden

Ben erg blij dat ik alles via Essent heb gedaan

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Gewoon goed

Gewoon goed

Het is geweldig

Gisteren zijn de monteurs geweest. Keurig gewerkt. Zeer correct, klantvriendelijk en veel kennis van zaken.

Goed advies en goede montage

Vanaf het begin af een goede begeleiding gehad, je ziet ook meteen het resultaat in de app!

Nog geen app. Gekregen.

Professioneel en servicegericht

Van het voorlichtingsgesprek en de offertes tot het daadwerkelijk installeren van de zonnepanelen, is EnergieWonen, van begin tot eind, open en duidelijk geweest in de communicatie. Elke medewerker die ik trof van EnergieWonen heeft me vriendelijk te woord gestaan. Van de expert die de voorlichting en offertes deed, tot de secretaresse die me op de hoogte hield van de procedures en datums, en de heren die uiteindelijk het dak opgingen. Het is dat ik nu al zonnepanelen heb anders had ik het zo weer gedaan via EnergieWonen.

Keurig geregeld allemaal!

Vriendelijk en ervaren personeel

De installateurs werkten netjes en deskundig. Installatie is keurig gedaan en daarna netjes achter gelaten. Enig minpuntje is dat de app het de eerste dag ong. 2,5/3 uur heeft gedaan en daarna is uit gevallen. Na diverse malen (via mail) contact te hebben gezocht, ontving ik een handleiding waarmee ik het kon oplossen. Echter lukte dit niet na 4 á 5x proberen. Vervolgens zelf een WizKid ingehuurd en die heeft het (anders dan in de handleiding stond!) moeten oplossen. Niet netjes dat er niet even iemand van het bedrijf langs is gekomen, dan hadden ze zelf kunnen constateren dat het niet mogelijk was om dit met de handleiding op te lossen.

Goed geregeld

Goed geregeld en snel gelegd

Prima geregeld en snel gelegd

Snel en goed geregeld

Fantastisch werk gelverd.

Alles keurig door de monteurs geplaats. Kabels perfect weggewerkt.

Vakmensen weten waar ze over praten!

Word netjes behandeld door de verkoper en montage team!

Duidelijke procedure.

Vakkundige vriendelijke medewerkers. Zowel installateurs als degene die van te voren langskomt om alles door te spreken.

Goede voorlichting en prima service

Er wordt goed uitgelegd welke mogelijkheden van toepassing waren op ons huis. Daarna hebben gekeken wat uiteindelijk de beste keuze was. Duidelijke communicatie over het vervolg proces. Netjes en naar wens geïnstalleerd

Zeer netjes envolgens afspreken

Keurig op tijd zoals afgesproken en ben ook goed tevreden over het geleverde werk

zeer slechte service

Heb verschillende momenten gehad dat onze zonnecollectoren het totaal voor enige maanden totaal geen opbrengst gaven. Het duurde maanden tot er aktie is ondernomen. Nu doen het weer een aantal zonnepanelen het niet en na maanden nog geen aktie. Tijdens verkoop is alles goed geregeld in praktijk is het huilen

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer veel moeite

Keurig en netjes

Zeer betrouwbare organisatie

Goed advies gekregen betrouwbaar en werken met garantie fonds. Monteurs zijn beleefd en werken zeer nauwkeurig, panelen liggen zeer netjes en kreeg ook op al mijn vragen goed antwoord, en ik heb echt veel gevraagd, al met al leveren ze kwaliteit.

Erg prettig en vertouwd

Vanaf begin tot einde erg profesioneel en deskundig ervaren. Duidelijke communicatie en snelle handelingen.

goede service en hele snelle levering / afwikkeling! Kortom TOP

Zeer snelle opvolging en levering van mijn zonnepanelen. Goed advies en vakkundig installatie team

prima.

goed aanwezig op afgesproken tijd ,keyrige installateurs!!

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede