zeer snelle en goede service.

Topbedrijf

Eén ruit vervangen in een kunststof kozijn. Keurig op tijd en netjes gewerkt. Tevens een afspraakherinnering. Ook deskundigheid in offertefase.

Goede service en snelle levering.

Prima bedrijf!

Prima werk, op tijd en vriendelijk

Ik was zelf niet thuis, maar had alles met geregeld via de buurvrouw. Deze gaf aan dat het vriendelijke werknemers waren, en zover ik kan beoordelen is hun afgeleverde werk ook dik in orde.

Alles is prima verlopen

Snelle offerte, goede berichtgeving, snelle en correcte aflevering

relaxed

Vriendelijke mensen Netjes gewerkt

UItstekend

We zijn zeer tevreden. Ze kwamen 2 draairamen vervangen voor vast glas en een velux raam. In 2 uurtjes waren ze klaar en was alles ook mooi opgeruimd. Goeie ervaring dus met Erkamp.

Goede prijs, vriendelijke mensen, uitstekende kwaliteit

netjes en vakkundig

We zijn netjes en vakkundig geholpen. Nette en vriendelijke monteurs en goed advies in de winkel

Vriendelijke Vakmensen

Goed werk afgeleverd precies zoals ik het wilde. Nette werkers

Professioneel, correct en benaderbaar. Fijn geregeld.

Na informeel gesprek een goed advies ontvangen. Geheel volgens afspraak geleverd.

Professioneel

Goed meedenkend, stipt dus adequaat betrouwbaar bedrijf

De werkzaamheden werden keurig uitgevoerd in goed overleg.

Zeer positief

Fijne firma in mee te werken. Komen afspraken na en denken mee

Het zijn prima weklui en ruimen alles op.

Gewoon goed en correct

Goed en netjes werk volgens afspraak

Zeer positief,

Zorgvuldig vooronderzoek, gevolgd door een nog zorgvuldigere aanpassing van achterzetramen. Een uiterst deskundig team op de lokatie, voorzichtig, vriendelijk en correct. Het hele proces heeft wat langer geduurd dan gepland, maar het resultaat is heel mooi geworden. Aan te bevelen voor elk ander.

Prima service, vakkundig en vriendelijk.

Vanaf het egin heldere informatie en snel een offerte. Daarna via klantendesk snel ingepland en installateur kwam op tijd en was snel klaar. Vakkundig geïnstalleerd. Goed gedaan.

perfect

Vanaf het moment van inmeten tot aan het plaatsen zeer tevreden. Aardige glaszetters ook.

Fijne medewerkers, snel gefixt.

Vakkundig

Erkamp komt afspraken na en communicatie is zeer accuraat. En het werk wordt netjes afgeleverd. Aanrader !!!

Vakkundig, professioneel, vriendelijk en behulpzaam

Zowel op kantoor als op locatie voert professionaliteit, vriendelijkheid en behulpzaamheid de boventoon.

Een en al tevredenheid

De mensen waren uiterst vriendelijk, snelle offerte, snelle en goede levering. Deden iets 'extra's', ruimden de troep op. Niets negatiefs.

Keurig geregekd

Alle ramen op de begane grond vervangen . Goed advies en keurig geplaatst.

Top service

Duidelijke uitleg, goede afspraken, vriendelijke monteurs

Nijverheidsweg 13

1442LD Purmerend