Snel & Goed

Klantvriendelijk personeel. Gingen snel te werk. Goed overleg over wat puntjes m.b.t. de beglazing en kit. En nog advies voor naderhand als de kit toevallig net even niet goed afgestreken is.

alles goed afgehandeld

alles netjes geregeld van begin tot het eind van de opdracht

Ik ben goed en snel geholpen door Erkamp

Ik ben goed geholpen door Erkamp met het vervangen van ramen. Ze hebben hun zaken goed op orde en zijn makkelijk bereikbaar. Fijne mensen!

Topervaring met Erkamp Glas: betrokken, vriendelijk en vakmanschap waarop je kunt vertrouwen

Wij hebben een super goede ervaring met Erkamp Glas. Vanaf het eerste contact voelde het direct professioneel en prettig. In tegenstelling tot andere bedrijven kwamen zij zelf bij ons thuis om alles in te meten, wat voor ons als leek echt een groot pluspunt was. De communicatie was snel en duidelijk, offertes werden netjes en snel per mail gestuurd en op vragen kregen we direct antwoord. Als klant weet je gelijk waar je aan toe bent. De vakmannen waren heel vriendelijk. Ze werkten netjes en altijd met een lach. Op voorhand legde zij de stappen goed uit. Als klant ervaar je dan ook het vakmanschap dat zij meebrengen. In slechts 3 dagen zijn bij ons 36 ramen vervangen, alles strak afgewerkt en schoon achtergelaten. We hebben helaas ook mindere ervaringen gehad met andere partijen, dus dit viel echt positief op. Betrouwbaar, punctueel en klantgericht. Echt een aanrader als je een glasbedrijf in Purmerend zoekt!

Vakwerk geleverd

De mannen van Erkamp hebben vakwerk geleverd. Goede communicatie, nette prijs en snelle plaatsing thermopane

Snel en vakkundig

Binnen een uur nadat ik gebeld had over een gebroken ruit waren ze ter plaatse om een noodruit te plaatsen. Twee dagen later hebben ze deze vervangen voor de echte ruit. Ze zijn snel, vakkundig en zeer vriendelijk. Ik raad Erkamp glas daarom absoluut aan.

Vervanging glas prima uitgevoerd

Dit zoals ik reeds van Erkamp gewend ben

snel en vriendelijk

Ik ben supersnel en vriendelijk geholpen, zowel aan de telefoon, als door de man die kwam inmeten en door de mannen die het raam kwamen zetten.

Erkamp medewerkers werken netjes secuur en zijn erg aardig

Van begin tot einde uitleg wat ze gingen doen en hoe ze werken. Netjes nieuwe raam met rooster laten plaatsen.

Snel, efficiënt en degelijk

Keurig op afgesproken tijd, ramen zijn snel en efficiënt vervangen en heel keurig afgewerkt

Snel en vakkundig

Bij het eerste kontakt gelijk al een goed gevoel, duidelijke offertes; binnen een paar dagen ingemeten met uiteindelijk een snelle en vakkundige installatie! En.... keurig op de afgesproken tijd aanwezig, daar kan menig aannemer een voorbeeld aan nemen.

Kan niets anders zeggen dan een goede service

Ze kwamen de afspraken na, informeerde optijd, werken netjes. Zeker voor herhaling

Ruit stuk? Erkamp Glas is een zeer fijn en professioneel bedrijf met vanaf de start goede telefonische en schriftelijke communicatie, snelle actie en levering. Én deskundige glaszetters die fijn meedenken en net dat stapje extra zetten.

Snel en simpel een ruit laten vervangen.

Telefonisch goed bereikbaar. Middels één telefoontje alles doorgenomen, vervolgens kwam er heel snel iemand langs, de ruit besteld en binnen een week de ruit keurig geplaatst. Als nieuw !

Vakkundige mensen die net te werk gaan!

Fijn bedrijf, duidelijke communicatie en vakkundig personeel. Alles wordt netjes afgewerkt en achtergelaten. Erkamp kan ik zeker aanbevelen!

Goed, snel en vakkundig

....

Aanrader!!!!

Super lieve, fijne mensen. Er werd snel geschakeld en de reparatie was binnen enkele weken gefixt. Raam ziet er weer als nieuw uit!!!

vakkundig gemonteerd en af gewerkt

Bestaande deur van nieuw glas voorzien. afwerking schilderklaar opgeleverd. Zeer tevreden

Keurig

Prima netjes en top een kleine opmerking er stond begintijd tussen 9.00 en 11.00 wat op zich prima is alleen waren ze er rond 8.30 waar nog niet op gerekend was. Met andere woorden spreek dan af dat jullie er tussen 8.00 en 10..00 zijn dan kan daar rekening mee worden gehouden.

Kundige en meedenkende medewerkers. Top !!

Uitstekende service. TOP !!

Goed gedaan

Geen verdere

Zeer goede, deskundige service!

Het raam van onze schuifpui werd snel vernieuwd. Service was zeer goed.

prima geregeld

Goedendag Prima mensen keurig werk en de rommel nemen ze mee.

Snel opgemeten en geleverd.

Snel geplaatst, schoon werk geleverd.

Uitstekende voorlichting. Snelle levering. Zorgvuldige plaatsing. Nette afwerking en prima "after sales.

Polderweg 25

1446 AA Purmerend