Top service

Duidelijke uitleg, goede afspraken, vriendelijke monteurs

Goede ervaring met Erkamp

Vanaf het moment dat we een breuk in één van onze ruiten hadden aangemeld zijn we goed geholpen. Vrij snel stond de afspraak om de ruit in te meten, zelfde dag nog een offerte ontvangen. Omdat het speciaal glas betrof kon het wat langer duren. Maar uiteindelijk binnen 1 maand vakkundig geplaatst! Op basis van onze ervaring kunnen wij Erkamp zeker aanraden.

Snel ingemeten, snel geplaatst, vriendelijk te woord gestaan

Fijn dat het snel geregeld was, aardige mensen die het uitvoerden en zit er ook keurig in. Heel blij met iedereen van Erkamp Glas.

Mooi gedaan

keurig afgehandeld

Een prima ervaring,maar dat wist ik al van eerdere keren.

Netjes geholpen, aardige mensen. Plaatsen ging snel, alles weer netjes!

Uitstekende voorlichting en aanbevelingen voor de glassoort.

Vriendelijke en beleefde mannen. Keurig en netjes gewerkt. Heel tevreden.

Keurig

Netjes op tijd en keurig personeel

Prima werk afgeleverd

Werk is vakkundig gedaan en zijn zeer tevreden.

Al jaren onze glaszetter

Snel geregeld en advies over declaratie indienen. Bij mijn verzekering had ik het al ontvangen, terwijl de ruit nog vervangen moest worden.

Bijna perfect!

Deskundig advies, prima en duidelijke afspraken, snelle reactietijd, goede prijs, deskundige en aardige medewerkers die vlot en hard gewerkt hebben. Een punt van aandacht is, dat er meer aandacht zou moeten zijn voor de spullen van de woning. Bijvoorbeeld: looppad door woning afdekken met stucloper o.g., dit geldt ook voor de terrastegels, keukenbladen e.d.

Snelle, perfecte service

Ontzettend snel en professioneel geholpen, dankjewel!

Goed en netjes gewerkt

Naast goed en netjes gewerkt was er ook een korte levertijd!

Prettig contact, snel en betrouwbaar

De mensen van Erkamp hebben ons uitstekend geholpen met het plaatsen van een HR++-voorzetraam. Volgens andere glaszetters was dit niet mogelijk. Raymond kwam langs, nam de tijd om de opties te bespreken, maakte ter plekke de offerte en binnen twee weken was het voorzetraam geplaatst. De zetters waren vriendelijk en werkten snel en netjes. Alle afspraken werden duidelijk gecommuniceerd en de prijs was ook uitstekend. Al met al kan ik Erkamp glas zeer zeker aanbevelen.

volgens afspraak eerst ingemeten en het volgende bezoek was de ruit plaatsen.

netjes geholpen en geplaatst

Helemaal Top.

Het contact met Erkamp Glas hebben wij tot nu prettig ervaren, dit was de 2e keer, zowel tijdens de communicatie per E mail, alswel het in de praktijk opmeten van de opdracht. Het personeel die de ruit er uit halen en nieuwe er weer inzetten zijn kundig, professioneel en vriendelijk, de afwerking, het opruimen van het afval, de onderlinge communicatie, het was top. En men was ruim op tijd binnen het aangegeven tijdsbestek.

Top service

Vriendelijk en snel geholpen! Netjes werk geleverd.

Heel tevreden

Goed werk geleverd door vakmensen.

Een bedrijf wat haar afspraken nakomt en kwaliteit levert

Gewoon goed werkende nette monteurs en snelle service met duidelijk vastgelegde afspraken.

Correcte afhandeling net alles

Communicatie verliep erg goed in het voortraject en tijdens het plaatsen

prima bedrijf / tevreden klant

prettig contact goed personeel

Prima!

Prima ervaring met deze firma. De afspraken waren snel gemaakt, en snelle levering en plaatsing.

Deskundig personeel. Duidelijk in afspraken en uitvoering

Goed advies gekregen en uitvoering door een deskundige montageploeg.

Snelle levering en perfecte afwerking

Wij hadden speciale ramen voor in de badkamer, binnen een week geleverd en gemonteerd, netjes en schoon, perfect.

Nijverheidsweg 13

1442LD Purmerend