Goed vlees, je komt niets tekort!
Top ben zeer tevreden klant
alles prima en vlot geregeld
Mijn eerste ervaring was prima de service was goed ook van de persoon die het buffet bezorgde was zeer behulpzaam. Onze eerste ervaring was prima wij zullen zeker weer gebruik van jullie diensten maken. Vr.gr.Roel Balk
Prima geregeld. Goed vlees! Enig minpuntje: er waren geen vorken meegeleverd.
Goed vlees en goede service.
Snelle, betrouwbare levering van de BBQ producten. Vlees en salades lekker. Ook het verzorgen van de drankjes was goed geregeld.
Goed vlees en lekkere salades. Voldoende variatie/diversiteit vleessoorten en salades. Het bezoek was ook zeer tevreden.
Lekker eten voor een goede prijs. Snelle communicatie en klantgericht. In overleg is veel mogelijk.
Prima bbq. Goed geregeld
Altijd alles picobello voor elkaar.....zeer tevreden en erg lekker.....
Prima kwaliteit , gemakkelijk bestellen, leuk assortiment . Voor de klant mag de prijs altijd omlaag, vandaar ook n.v.t.. Vriendelijk geholpen. Ook de visite was tevreden, later waren er ook hapjes van van Gulik bij hen
2de keer bbq verzorgt naar volle tevredenheid. prive komt er ook nog een aanvraag!!
Een TOP ervaring! Absoluut voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel!
Uitstekende kwaliteit en service! Perfect! V
de warme en koude hapjes waren heerlijk en ook de salades. alles was goed verzorgd en zag er keurig netjes uit. alles is opgegaan, dus dat wil wat zeggen.
Familie en vrienden waren ook zeer tevreden.
We hebben een heerlijke bbq gehad, echt goed voor elkaar. Wat ik jammer vond is dat je geen vast tijdstip kunt afspreken (dit kwam i.v.m drukte). Nu werd alles bezorgd toen de gasten er ook al waren. Ook al je via de site wil bestellen kun je geen allergieën doorgeven, na telefonisch contact werd aangegeven dat je beter een mail kon sturen, misschien een idee om dit erbij te vermelden. Verder ziijn wij ZEER TEVREDEN!!!!!!
Herma, bedankt voor uw beoordeling en de feedback. Wij hebben informatie over de allergieën nu toegevoegd op de bestelpagina van de BBQ en bij de meest gestelde vragen.
Als jullie eet de volgende keer ook nog zon mee leveren kronen jullie ook nog een 10........ Nee hoor hem opmerkingen. Alles prima verzorgd
Goede kwaliteit,vriendelijke mensen,schoon ! Prima!
Het was echt super. Iedereen was zeer goed te spreken.
Duurzaamheidsstraat 19 C
8094SC Hattemerbroek