Makkelijke website, bestellen en betalen is eenvoudig, afhalen goed geregeld en prettig dat we op zondagavond de spullen gewoon weer terug mochten brengen. Heerlijke producten en goede prijs kwaliteit verhouding
Goede service en heerlijk vlees, erg tevreden
goede ervaring klant vriendelijk en duidelijk en nette spullen
Alles prima, behave de salade. Die werd amper gegeten. Gratis Tip: in plaats daarvan komkommer, wortel, gebakken aubergine, Andere bbq Groenten, etc. tot de volgende keer!
bbq bij st. 't Hoefijzer
Prima service, snelle reactie op mail, heerlijk vlees en salades, vers brood. Kortom, echt goede kwaliteit!
Vooral de kip was heerlijk! Klein aandachtspuntje waren de salades. Deze waren qua hoeveelheid aan de krappe kant.
Top geregeld. Ga ik zeker vaker doen.
Vlees van de hapjes pannen was zeer goed.
We hebben dankzij de hapjes pannen en geslaagd feest gehad er waren ruim voldoende hapjes wij komen zeker weer
gewoon super kwaliteit en goed verzorgd voor herhaling vatbaar.
Prima kwaliteit en service
Door Van Guilik hebben wij een mooi feest kunnen geven. Hele goede kwaliteit producten, lekker vlees en salades. De biertap is een mooie aanvulling en het ijsbuffet is een geweldige afsluiting van een barbequefeest. Alles wordt heel compleet geleverd, aan alles is gedacht.
Duurzaamheidsstraat 19 C
8094SC Hattemerbroek