Laden reviews...
35 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Deze beoordelingen geven consequent een hoge waardering voor de kwaliteit van het eten en de betrouwbaarheid van de service. Gasten prijzen het vriendelijke personeel en de efficiënte levering, evenals een vlotte organisatie van de catering. Er is sprake van waar voor je geld en een over het algemeen positieve ervaring. De indruk uit de reviews is tevredenheid en betrouwbaarheid.
Service is prima Het eten erg lekker en warm gebracht En ruim voldoende
22 December 2025
Dineke
Kampen
Hapjespan en wraps besteld. Bestellen via site ging eenvoudig. Hapjes en wraps waren heerlijk! Na check voor van Guilik bleek dat zelf retour brengen ook mogelijk was na openingstijd. Daarmee deze kosten bespaard en snel retour gestort. Erg tevreden kortom en voor herhaling vatbaar.
22 December 2025
Renzo
Zwolle
Echt voor herhaling vatbaar en wil je iets met de familie of vrienden een aanrader het stampottenbuffet
24 October 2025
Karel
Oostendorp
20 October 2025
Saskia
Wezep
Niet zomaar n hapjespan maar een megapan vol met lekkere vleeshapjes. Van kippetje tot sparring stukjen en mini speklaphe tot balletje. Heerlijk voorgegaard en alleen maar opwarmen! In no time een hit op tafel. Tot de volgende party!
20 October 2025
Rob
Kortenhoef
50 jarig huwelijksjubileum volledig uit handen gegeven. Tent verwarming, stoelen, tafels, vis/vleesbuffet, salades, drankjes, enz. Het geheel werd opgebouwd en weer keurig afgebroken. De contacten met de medewerkers waren super. Zowel met het personeel van Van Guilik als van Catering Zwolle. Zeer aan te bevelen.
8 October 2025
Heimen
Oldebroek
We hebben de bbq All-in besteld en zijn volledig ontzorgd. Compleet met servies, drank, sauzen, salades, stokbrood en heerlijke vleessoorten. Gebracht in een koelwagen. Helemaal top!
6 October 2025
Simone
Soesterberg
Het was voortreffelijk. Alles goed geregeld en prima bedoening. Het eten was heerlijk
29 September 2025
Klaas
Almere
We hebben als familie de catering die zeer goed verzorgd was ,met de inrichting van de accommodatie door gemotiveerde medewerkers ervaren als een feest , wat we niet gauw kunnen vergeten . Onze dank d.d. 16-09-2025 fam J.B.Veltkamp
27 September 2025
fam. J.B.Veltkamp
Wapenveld
Heerlijk vlees, top service en uitstekend geregeld!
7 September 2025
Rie
Zwolle
Prettig offertegesprek gehad, goede service en voortreffelijk eten! Vriendelijke mensen, prijs kwaliteit is prima!
3 September 2025
Geja
Hasselt
Mail met mijn vraag werd snel en vriendelijk beantwoord, bestelling daarna was eenvoudig te maken. Later nog een keer mail contact gehad, wat ook snel en fijn werd beantwoord. De levering was netjes op tijd, vriendelijke chauffeur. We hadden voor 17pers. het BBQ pakket ALL-INN besteld, en het meest belangrijke was natuurlijk, de kwaliteit van het vlees. Nou die was voortreffelijk hoor, lekker gekruid en geen vette ben....e. Voldoende voor een ieder, ook de salades verdienen en 10, en brood was er ook genoeg bij. Het ophalen van de spulletjes was ook prima, we hadden het voor de deur gezet maar hebben helaas de "ophaler" gemist. Bedankt slagerij van Guilik voor de top service en de heerlijke producten.
1 September 2025
Chris
Apeldoorn
Wij (en ook de rest van de visite) waren heel erg enthousiast over het heerlijke eten en de bereiding van de personen die het opwarmden.
26 August 2025
Theo
Biddinghuizen
Voor de aanbreng tocht naar Sail Amsterdam voor de schippers en bemanning (60 personen) een BBQ verzorgd in de haven van Ketelmeer. Tafels, borden, bestek de hele mikmak, alles klopte!
26 August 2025
Lex Maat
Giethoorn
De producten zijn fantastisch, heerlijke BBQ met de hele familie gehad. Iedereen was enthousiast en vond het vlees, salades, stokbrood en de sausjes heerlijk. Alles was heel goed verzorgd. Voor herhaling vatbaar.
Jaap
Hattem
Vanaf offerte tot en met ophalen van de spullen is alles uitstekend verlopen. We werden goed geholpen in het maken van onze keuzes en voelden daarin ook alle ruimte. Op de dag zelf hebben de grillmeisters ons fantastisch ontzorgd. En het eten was geweldig. Ook van onze gasten hebben we diverse complimenten over het eten gekregen, die we uiteraard graag doorgeven.
Ramses
Apeldoorn
We hadden een schaal met hapjes en salades besteld. Alles zag er keurig verzorgd uit. Alles in aparte bakjes verpakt. Er werd ook ruim voldoende brood meegeleverd. Kortom: prima!
Elske
Drunen
eerst bezoekje afgelegd en gesproken met Patrick. Duidelijk werd e.e.a. uitgelegd nog enkele praktische tips werden gegeven.; Bestelling geplaatst en verder alles naar wens en op de afgesproken tijd geleverd. Vervolgens werd alles weer netjes opgehaald. Kortom voor herhaling vatbaar. Patrick is een vriendelijke jongeman die heldere taal spreekt.
20 June 2025
Hans
Epe
Wij hadden een barbecue bij ons thuis voor ongeveer 40 mensen. Vlees was super met de salades en stokbrood. En degene die alles kwam bereiden wist waar hij mee bezig was. Was voor mij een reden om hem nog een mooie fooi te geven. Al met al een geweldige middag/avond.
10 June 2025
Ronald
Heerde
Het was niet alleen heel lekker, het was ook precies genoeg! Iedereen heeft enorm genoten!
28 May 2025
Tom
Zwolle
Groot feest gehouden, bbq en grote pan, vlees en alles online besteld. Keurig op tijd geleverd en ook weer opgehaald. Vlees was erg goed.
27 May 2025
Hanneke
Doornspijk
Dit was mijn eerste ervaring met van Guilik en ik denk niet dat het de laatste zal zijn. Het bestellen was heel eenvoudig, contact (over de levering) was prettig, de levering was volgens afspraak en een bijzonder vriendelijke chauffeur. Werkelijk alles zat bij de bestelling (tot een snijplank voor het brood) mooi vlees wat keurig verpakt was, lekkere salades en een goed werkende BBQ. De schoonmaakservice is ideaal. Volgende dag is alles weer opgehaald.
25 May 2025
Ingrid
Dalfsen
Geweldige catering op locatie en de meneer die het kwam brengen hielp mij alles op de beurs te brengen. Geweldig! De relaties hebben heerlijk genoten van al het lekkers. Echt top!
24 May 2025
Terberg Matec Nederland
IJsselstein
Barbecue waarbij alles fantastisch geregeld is en de communicatie zeer goed. Brengen/ halen/ borden/ bestek/ gasbarbecue/ schoonmaak/ lekkere salades/ sauzen en brood en natuurlijk overheerlijk vlees & vis. Zelfs een mooi glutenvrij pakket, wat erg smakelijk was. Echt zeer compleet! Grote complimenten en tot de volgende keer!
19 May 2025
Evert
Molencaten flevopark
De communicatie verliep goed. En op de dag zelf verliep alles ook zeer naar tevredenheid. Het eten overtrad iedereens verwachting.
19 May 2025
Gianni