Helemaal top. Wij hebben een nieuwbouwwoning en hebben ons hele huis laten voorzien van raamdecoratie en een zonnescherm aan de achterkant van ons huis. zeker een aanrader.
snelle service, vakbekwaam en prachtige rolgordijnen voor relatief goede prijs..
Bedankt voor de snelle levering
Prima bedrijf om zaken mee te doen!
We zijn dik tevreden met het scherm en het heeft zijn diensten al wel bewezen.Prima.
Fijn bedrijf,wij zijn keurig geholpen en goede uitleg en deskundig advies Prijs kwaliteit verhouding is heel goed Snelle en keurige montage Ga er zeker weer heen wanneer wij zonwering oid nodig hebben
Uitstekende ervaringen uitstekend adres
Sterrenbergweg 7