Filters

10

GEWELDIG!

WAT EEN SUPER FIJN BEDRIJF IS DIT NA EEN BIJZONDER PRETTIG TELEFONISCH GESPREK HEB IK EEN AFSPRAAK IN DE WINKEL GEMAAKT WAAR ALLES VLOT EN DUIDELIJK WERD DOORGESPROKEN. WAT IK HEEL FIJN VOND IS DAT ZE GOED LUISTERDE EN MEEDENKEN VERVOLGENS EEN MEETAFSPRAAK GEMAAKT OOK WEDEROM EEN SUPER CORRECTE MEDEWERKER DIE ZIJN VAK VERSTAAT !! IK HEB IN DE REGIO UTRECHT AL EEN AANTAL BOEREN AAN HUIS GEHAD MAAR HIER BEN JE AAN HET JUISTE ADRES DAARNAAST IS DE PRIJS KWALITEIT VERHOUDNG IN ORDE EN VOOR AL MIJN BINNENZONWERING WAS IK MEER DAN 1400 EURO GOEDKOPER UIT DAN BIJ ANDERE WINKELS DE ROLGORDIJN SCHEELDE MEER DAN 40% MAAR DAT KOMT OMDAT ZIJ DIE ZELF MAAKTEN WAT HEEL FIJN WAS OMDAT DIE DEZELFDE WEEK NOG HINGEN. IK HAD MIJN TELEFOON IN DE WINKEL LATEN LIGGEN EN NOG DIEZELFDE AVOND WERD DEZE NOG GEBRACHT OMDAT IK GEEN VERVOER HAD BIJ DEZE NOGMAALS DANK VOOR DE GOEDE ZORGEN !! INMIDDELS HEB IK ALWEER EEN BESTELLING GEDAAN EN TEVENS IS MIJN ZOON VOOR ZIJN NIEUWBOUW WONING OOK GESLAAGD EN OOK SUPER TEVREDEN. IK RAAD ERPE VAN HARTE AAN EN EEN DIKKE 10 VOOR JULLIE TEAM.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van A tot Z een prettige ervaring met Erpe Zonwering

Met dit bericht wil ik u informeren dat wij erg tevreden zijn over onze rolluiken. Het is mij tevens zelf gelukt om de handbediening/rolluikschakelaar te integreren en automatiseren met ons eigen domotica systeem SmartLife van Tuya. Ik heb de rolluiken in de app in een timer-tabel geprogrammeerd en kan ze daarmee ook handmatig aansturen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig en vriendelijk!

De monteurs doen hun werk professioneel en met een brede glimlach. Het resultaat ziet er goed uit, en alles precies volgens afspraak. Echt een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service

Naar tevredenheid snel en vakkundig geholpen . Echt dit is een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes op afgesproken tijd geleverd en gemonteerd

Prettig gesprek met de verkoper gehad die de verschillende opties uitlegde en ruime keus aan stoffen aanbood. Besteld en op de afgesproken datum en tijd keurig gemonteerd inclusief doorvoer voor de electriciteit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service!

Een van onze rolgordijnen die we 8 jaar geleden kochten werkte niet goed meer, dat wil zeggen hij bleef niet opgetrokken, maar rolde vanzelf weer naar beneden. Ik dacht, neem de oude even mee voor de kleur en afmetingen, dan kan ik een nieuwe bestellen. Maar nee hoor, er waren nog onderdelen en binnen 5 minuten was er een nieuw mechaniek geplaatst, nog voor ik het heerlijke kopje koffie op had! Waar vind je tegenwoordig nog zulke service? Top Erpé, blijf zo doorgaan!

 • Aanbevelen? Ja
9

Aanrader

Goed en duidelijk advies, alle verwachtingen zijn waargemaakt. Goede service, normale levertijden en een prima installatie team.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service, snel en accuraat

Op vrijdagmiddag een probleem ontdekt aan het zonnescherm waardoor het niet meer bruikbaar was. Even een belletje en binnen een uurtje stonden ze al op de stoep, ondanks dat het al bijna weekend was. Defecte knikarm meegenomen, nieuwe besteld en na levering heel snel en vakkundig gemonteerd. Advies? Zorg voor een goede schadeverzekering, onze schade werd helemaal vergoed. Gelukkig, want het liep helaas wel in de papieren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima Ervaring

Het goede gevoel starte al in de winkel. Lekker recht door zee en geloven in je eigen filosofie. Na een prijsopgave afspraak gemaakt voor inmeten op locatie zodat de offerte definitief gemaakt kon worden en enige verrassing achteraf van zeken niet gezien werdt uitgesloten. De installatie ging met zo prettig als contact met de winkel. Prima monteurs. Verstaan hun vak. Goede communicatie en ruimen alles op. Ik kan Erpe zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Topbedrijf, keurig personeel, doen alles wat ze beloven en meer

Al vele jaren tot volle tevredenheid klant bij Erpé. Alle rolgordijnen en horren in ons huis zijn door hen geleverd en gemonteerd. Nu we op zoek waren naar duette gordijnen was het vanzelfsprekend om ook nu weer bij Erpé te gaan winkelen. We werden ook nu weer fantastisch geholpen. De levertijd klopte precies. De montage werd door zeer vriendelijk en deskundig personeel verzorgd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top ervaring met Erpé Zonwering.

Omdat wij kennissen hebben die ook al eens bij Erpé Soesterberg hadden gekocht en ons vertelden over de goede kwaliteit en service hadden wij besloten een bezoek te brengen aan Erpé. Wij hadden een fijn gesprek en besloten een Suneye knikarm scherm te kopen bij Erpé in de elektrische uitvoering met afstandsbediening. Daarna kwam men inmeten, waren keurig op tijd en werden er nog een paar praktische zaken doorgenomen. Ook met de installatie was men keurig op tijd met twee medewerkers die elkaar erg goed verstonden en een keurige installatie hebben gedaan. Wij zijn dan ook heel blij dat wij voor Erpé hebben gekozen en hopen daar lang plezier van te mogen beleven. Dit bedrijf is een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
8

Vakmensen met kennis, die makkelijk goede oplossingen bedenken.

Mensen die de kou trotseren en goed werk uitvoeren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en goede prijs-kwaliteit

Wij zijn zeer tevreden over Erpe en komen voor een volgende zonwering zeker bij hen terug. Met name de installateurs, die van te voren komen inmeten en adviseren, verdienen een groot compliment. Ze doen hun werk vrolijk, netjes en met vakkennis. Ze denken ook proactief mee en handelen daarnaar. Zo bleek bij ons het raam aan de binnenkant dermate dicht tegen het plafond, dat de bovenkant vd zonwering zichtbaar bleef. De installeurs bedachten meteen een oplossing en voerde deze zonder meerkosten of gezeur uit. Top dus!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima en vakkundige monteurs, ze hebben ons weer blij gemaakt

Prima screen gepllatst door aardige en vakkundige monteurs, ze hebben ons wederom blij gemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Je wordt met vakkennis geadviseerd en mag deskundige montage verwachten

Zowel in de winkel als bij het inmeten op lokatie krijg je deskundig advies om de goede keuze te kunnen maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Absoluut een aanrader!

Vakkundige medewerkers die vanaf het advies, de aanschaf en de montage de klant totaal ontzorgen ! Erpé Zonwering is altijd berijd goed mee te denken en de wensen van de klant te vertalen naar een goede product keuze. Kopen bij Erpé is een feestje!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Markies gekocht, bij het bestellen goed, vriendelijk geholpen. Ook werd er met ons meegedacht. Snelle, goede service en het ophangen van de Markies ging super snel door echte vriendelijke vakmannen. Echt een top bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

In één woord: KLASSE!

Na 10 jaar en 4 katten later was het tijd voor nieuwe jaloeziën! De maten stonden nog in het systeem… Vlot besteld, vlot geleverd, vlot gemonteerd. Helemaal naar de zin. Topservice!

 • Aanbevelen? Ja
10

In 1 woord uitstekend!!

Heel fijn contact in het hele proces, van advies tot uitvoering!

 • Aanbevelen? Ja
10

Jarenlang plezier en service

Al tien jaar hebben we plezier van de producten die we met goed advies hebben aangeschaft bij Erpe (rolgordijnen en overgordijnen). De service is geweldig. Ook nu, als er na tien jaar een haakje of katrol vervangen moet worden, sturen ze het direct kosteloos op. Geweldig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer vriendelijk en goede service

Nieuw type buitenscreen laten monteren op lichtstraat, was de eerste voor de monteurs maar binnen afgesproken tijd gemonteerd. Ziet er erg netjes uit en werkt prima.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige screen

Een aantal weken geleden hebben we een screen laten plaatsen om de veranda af te sluiten. Vakkundig geplaatst. Zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Achteraf, 'n prachtige markies geworden!

Bij een huis uit 1934 hoort een markies vonden wij, alleen de levertijd van markies haalde men niet. Drukte bij Erpe en fabrikant speelde een belangrijke rol. Ook enkele communicatie probleempjes werden met Erpe en fabrikant zeer netjes geregeld. Het genieten van de markies gebeurde pas in de nazomer, zo gouw de zon uit het zuiden schijnt gaat de markies elektrisch naar beneden en is het genieten in de serre. Ad uit Soest

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed en professioneel vakwerk

Alles is professioneel en volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Zeer tevreden, vriendelijk geholpen en deskundig geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd