geen
vlug en correct gewerkt
Goede service, nette onderhoudsmonteur
Gewoon goed
Ik hoop dat het goed gerepareerd is. Maar het is erg vervelend dat er niet gezegd kan worden in welk deel van de dag de monteur komt, je weet toch wat zo'n man moet doen die dag , dan weet je ook hoe laat je aan de beurt bent. Dit kan ook een reden voor mij om een onder bedrijf voor onderhoud te zoeken , die wel een tijdsindicatie kan geven.
Uitstekend, ik ben zeer tevreden.
Altijd vriendelijke monteurs en goed service.
altijd goede service en de werkplek wordt altijd netjes achtergelaten
hebben een week zonder verwarming gezeten. doordat er monteurs kwamen die niet wisten hoe ze een draadloze thermostaat moesten instaleren, of verkeerd installeerde. Ook was er een verkeerde thermostaat geleverd. in totaal moest er 6! keer iemand komen! Na een goede week hadden wij eindelijk weer een warm huis. Wij waren dus niet zo te spreken dit keer. Wij vonden dat we met een kluitje in het riet werden gestuurd. We kregen gewoon te horen dat er niemand beschikbaar was en dus zaten wij in het weekend in een koud huis. Niet prettig.
Afgelopen week Melding CV ketel niett te resetten, er moest een monteur komen, afspraak direct volgende dag. Prima
's Morgens gebeld over watertemperatuur. Eerst telefonisch enkele dingen gecheckt. Monteur is gekomen, omdat ik er niet was pas in de middag, en heeft het euvel prima verholpen.
Ik ben tevreden
je krijg goed advies en ze betrouwbaar
Zeer snelle service bij een storing. Het enige minpuntje is de telefoniste. Beetje kort door de bocht.en erg stug en onduidelijk in communicatie. Voorbeeld: Ja er komt iemand, maar ik kan geen tijd noemen. Ik moet dan zelf vragen, komt de monteur vandaag, morgen of nog later. Verder alles prima
Prima vakman , snel, goed en optijd volgens afspraak