Goede service. Goed advies waar nodig. Reparatie of controle altijd netjes uitgevoerd...

Vriendelijke monteur, lijkt z'n werk zorgvuldig te doen.

Snel en adequaat geholpen

Het probleem is gelukkig binnen redelijke tijd verholpen. Op een verhelderende vraag over de factuur werd per e-mail niet gereageerd. Telefonisch rechtgezet.

Niks gedaan

De cv is opengemaakt maar er is niks schoongemaakt zag er allemaal goed uit zei de monteur maar wel 130 euro moeten betalen

Goede afspraken. Prettig geholpen. En Nette prijzen

Goede, snelle service

Altijd volgens afspraak Bij calamiteiten direct reactie

Prima service!

Prima monteur. Efficiënt!

Komt afspraak na

Al meer dan 40 jaar klant

Professioneel en klantvriendelijk

Heb ik al gedaan

Adequate monteur!

Weet van alle nieuwe regels.

De administratie niet op orde

Nadat ik een nieuwe CV-ketel had laten installeren in 2020 kwam ik er achter dat m'n onderhoudsabonnenment eenzijdig opgezegd. was. Ik ging van GasGarant naar GasBasis. Dit heb ik proberen te herstellen echter dit is administratief niet goed verwerkt. Na onderhoud op de nieuwe ketel in 2022 kreeg ik de rekening gepresenteerd op basis van GasBasis terwijl ik GasGarant had moeten hebben. Wederom dit geprobeerd recht te zetten en na een jaar 2023 kwamen we er achter dat ik nog steeds op GasBasis stond. En in 2024 krijg wederom de volle rekening omdat ik geregistreerd stond als GasBasis ipv GasGarant. Na 4 jaar eindelijk goed geadministreerd en nu heb ik weer m'n 'oude abonnement', GasGarant. Dus niet tevreden over de administratie maar wel over het onderhoud.

Keurige mannen zijn tevreden

De vragen dir we hadden hebben ze duidelijk beantwoord

Vakbekwame mensen en prettige ondersteuning

Goede adviezen. Telefoon wordt gelukkig snel opgenomen in het algemeen, vragen worden serieus behandeld. Offertes duren wat langer.

Betrouwbare zaak

Komen afspraken stipt na. Nette en beleefde monteurs. Betrouwbare zaak.

Controle op tijd en snel uitgevoerd.

Bedrag van de controle was aan de hoge kant: €177,42. Uw monteur heeft bij de jaarlijkse controle tevens een onderdeel vervangen. Op het betalingsbewijs is enkel het factuurbedrag te zien. Verder geen specificaties. Wellicht is een gespecificeerde rekening een optie. HG, Fred Kuiper.

Super.

Ben niet voor niets al ruim 40 jaar lid.

Ik ben goed geholpen

Ik ben goed geholpen.

Monteurs komen afspraken na.

prima ervaring

Zoals altijd goed en snel controle gedaan voor elfde jaar

Prima net en keurig bedrijf. Komt z'n afspraken na

Een 15 tal panden in service bij Gasservice. Bijna alleen maar goede etvaingen en anders wordt het toch goed opgelost.

prettig

Vriendelijk en duidelijk. Hij gaf al aan dat er misschien toch nog een keer naar gekeken moet worden

Helaas na een uur blijkt het nog te lekken. Verder bleek bij weggaan dat het in orde leek.

Waren keurig op tijd

Waren mooi op tijd en ruimte netjes achter gelaten

Fantastisch

De zeer correcte en vriendelijke Poolse monteur heeft vakkundig alles langsgelopen en ons voorzien van waardevolle adviezen

zeer goed

Deze keer met twee man, één man in opleiding. Beide zeer vriendelijk en behulpzaam. Géén aanmerkingen.. m.v.g. Hans van Ginkel

Langedreef 3

4131NJ Vianen