Ook nu weer was de monteur op het afgesproken tijdstip aanwezig.
Wij beoordelen Gasservice als goed. Monteur Gerard gaf echter aan dat hij onze Allure luchtverwarmer niet op de fabrieksspecificaties kon doormeten omdat hij de hiervoor benodigde meetapparatuur niet in zijn auto had. Deze meetwaarden, als gespecificeerd in de Installatievoorschriften van Brink ( hoofdstuk 9: onderhoud )zijn bij het onderhoud januari 2015 wel gecontroleerd. Wij verzoeken u er zorg voor te dragen dat de installatie bij iedere onderhoudsbeurt volledig op basis van de Brink onderhoudsvoorschriften wordt door gemeten.
Remeha combi ketel stond in storing E5. De gebruikershandleiding gaf aan: monteur bellen. Binnen enkele uren was er een monteur aanwezig. Storing is verholpen, service en uitleg van het probleem ook goed.
Elke servicemonteur doet op een totaal andere manier het onderhoud. de een komt met een stofzuiger, de ander haalt alles open.
Monteurs zijn betrouwbaar en vriendelijk. Dat is heel belangrijk voor de consument.
Prima, net zoals vorig jaar onderhoud verricht met nuttige tips over (vanwege leeftijd ketel) in de toekomst aan te schaffen rendementsketel.
De manier van afspraak maken is prima. De montuur is keurig netjes en beleefd. Heb de monteur even bezig gezien en weet heel goed waar hij mee bezig is. Dat geeft vertrouwen in uw bedrijf.
De scores in de beoordeling spreken voor zich.
Tot nu toe goede ervaring, betrouwbare medewerkers die ook mondeling info geven