Vriendelijk monteur, mooi op tijd, en geef goed advies.
Prima bedrijf
Op afgesproken tijd aanwezig. Bij onderhoud en/of storingen snelle en kundige hulp.
Gb
Plezierige en nette monteur
keurige nette en vakkundige monteur,met ook duidelijke uitleg over de conditie van de ketel.
Het onderhoud ging weer zo als ik van jullie gewent ben, goed en snel.
super tevreden!
De medewerkers zijn goed. Zijn alleen niet te vreden over onze ketel ( Itho ) maakt herrie en tapwater in de badkamer blijft lang koud.
Prima en een betrouwbare organisatie
Betrouwbaar en correct
Laatste keer wel vergeten afvoerslangetje in pijp te doen waardoor alles nat werd. Gebeld maar bij nader inzien zelf kunnen verhelpen.
Al jarenlang een betrouwbaar bedrijf.
Zeer tevreden over de snelheid en vakmanschap waarmee de storing is verholpen.
Vriendelijke en snelle service. CV ketel doet het na 12 jaar nog steeds prima, bij Gasservice aangeschaft en altijd door Gasservice onderhouden.
Gewoon een prima bedrijf