Vlot en vriendelijk
De sericemonteur gaf uitleg en tips waar ik wat mee kan. De werkzaamheden waren volgens het boekje met de vermelding dat de ketel verder ok was.
Vriendelijk en beantwoorde al onze vragen
Met name compliment aan Ed! Hij is een prima servicemonteur. Denkt mee en niet alleen maar in het belang van jullie bedrijf maar zeker in het belang van de klant.
Vriendelijke monteur die veel kennis had en advies kon geven.
Correct, snel en vakkundig.
Ik krijg altijd goede informatie, als er een probleem is wordt het snel opgelost.
Altijd op tijd voor de service beurt bij calimiteiten ook snelle service dus tevreden
monteur vertelde dat hij aan onze ketel niets of bijna niets te doen hoeft te doen. na paar minuten weer veer vertrokken. de rekening is dan VEEL TE HOOG. op deze manier heb ik geen zin in een onder houds contrakt
Goed geholpen door Ed
Hebben een nieuwe ketel laten plaatsen door gasservice netjes gedaan door de mederwerkers enwaren correct en vriendelijk. Ik zeg ga zo door top!
prijs/kwaliteit geen vergelijking dus niet te beoordelen.
iK BEN ALTIJD ZEER TEVREDEN. MVG
Sinds enige jaren is mijn CV-Boiler-MV onderhoud bij Gasservice. Zeer tevreden ver de klantvriendelijkheid (afspraken en zo) en prettige monteurs. Klasse, zo hoort het!
Was een prettige monteur
We zijn wederom weer tevreden over het onderhoud en diegene die het onderhoud heeft gedaan van onze CVktetel
Monteur klantvriendelijk en werkt netjes
Wij zijn tevreden over zowel montage van de HR-ketel als het onderhouds- en servicecontract. Goede adviezen, adequate hulp. Dank!