Prima service geen negatieve ervaringen en vriendelijk personeel

prima ervaringen met vriendelijk personeel en deskundigheid!!

Keurig afgehandeeld

Vlotte en goede afhandelinh

Klantvriendelijk, snelle reactie en goede service

Positieve ervaring, al jarenlang. Prima bedrijf met fijne service!

Als altijd goede service en voorlichting

Goed. Een goede monteur.

Wij kwamen thuis van vakantie en toen waren jullie al bezig (ik zag onze oude Vaillant op de parkeerplaats liggen). Via onze buren hebben jullie de klus goed kunnen doen en onze vakantie heeft er niet onder geleden..

Heel goed

Gemeld de tijd van komst , Correct af gehandeld .

Niet te overtreffen

Al 25 jaar heel tevreden over Gasservice. Fijn personeel, goed advies, altijd op tijd onderhoud, betaalbaar en altijd alles volgens afspraak. En wat zo fijn is: Je kan ze gewoon bellen!

Goeie service

Ze komen binnen de afgesproken tijd en leveren goed werk.

Super goed, zeer klant vriendelijk

Oude cv ketel vervangen door een nieuwe.

Kundige en vlotte onderhoudsservice

De monteur werkt netjes en vlot. Is vriendelijk en communiceert goed.

Een deskundige monteur

Ik ben zeer tevreden over het onderhoud. De monteur was zeer deskundig en oplossingsgericht.

Goed vakwerk

De monteur die onze ketel heeft nagekeken leek ons erg vakbekwaam. Wij gaan vol vertrouwen de winter tegemoet.

Prima bedrijf!

Na een aanvraag voor onderhoud van onze cv- ketel werd in overleg een datum geprikt. Enige tijd voor de bewuste datum werd me een mail gestuurd met een herinnering aan onze afspraak en een tijdstip waartussen de monteur zou komen. De vakman kwam op tijd, heeft de ketel gecontroleerd en schoongemaakt wat er schoon te maken was. Soepel verlopen van afspraak tot en met uitvoering daarvan.

Goede service en fijne monteur

De afspraak voor controle is netjes nagekomen en uitgevoerd.

Voor mij is Gasservice een zeer goed bedrijf met een menselijk gezicht

Toen de leverancier van mijn airco mij in de steek liet met een fabricagefout namen zij de verantwoording op zich en betaalden de helft van een nieuwe.

Goede monteur. Werkt netjes. Prettige vertegenwoordiger van jullie bedrijf

Goede communicatie en ruimte om afspraak zelf aan te passen.

Altijd goede service, en snel

Nooit geen probleem.

Duur voor een stageloper

170 euro moeten betalen voor een half uur werk. uiteindelijk kon de monteur alleen kijken of alles goed was en de filters vervangen. Uiteindelijk bleek er een gasklepje lek dus die moest volgens de monteur vervangen worden een week later kwam zn collega die vervangen die er wel verstand van had. Maar die kreeg van het magazijn een gebruikt klepje mee die nog lekker was dan die ik al had. uiteindelijk heeft die van de originele het rubbertje vervangen en toen was die lekdicht. Dus als die eerste monteur er gewoon verstand van had gehad en dat gelijk gedaan had dan had ik niet nog eens een middag vrij hoeven te nemen. wat mij gewoon ook nog eens geld kost boven op die 170 euro echt schandalig zulke woekerprijzen rekenen voor iemand die zn vak fatsoenlijk uitvoerd

prima gewerkt.

Afspraken goed nagekomen, keurig gewerkt en opgeruimd. Aardige jongens.

Kwaliteit en prijsverschil is niet in balans

Voor een 1/2 uur werken 160,- aftikken is het niet waard

Technisch onderhoud is goed, contract onhelder

Ik moest de kosten van het onderhoud zelf betalen terwijl mijn maandelijkse contract betalingen doorlopen, ik ben daarover niet geinformeerd

Goede ervaringen

Ik heb een ketel en vloerverwarming bij gasservice ik ben zeer tevreden over dit bedrijf ik kan het mensen echt aanraden om voor gasservice te gaan als er ook een probleem voor doet wordt het ook heel snel verholpen dus voor ons een top bedrijf wij willen geen ander meer

Monteur goed, nazorg slecht

De monteur was goed en gaf goed advies. Heb afgerekend voor 1 jaar all inn contract. Nadat de monteur vertrokken was niets meer vernomen van de gasservice omtrent afgesloten contract. Misschien heb ik verkeerde verwachtingen, maar lijkt mij in ieder geval logisch dat je een contract met ingangsdatum ontvangt.

goed op af gesproken tijd gekomen en werk goed afgeleverd

Langedreef 3

4131NJ Vianen