Medewerker kwam netjes op afgesproken tijd. gaf ook aan dat we volgend jaar een hogere rekening kunnen verwachten i.v.m. een te vervangen onderdeel.
Alles prima geregeld.
Vriendelijke monteur die ook uitleg geeft wat er extra moet gebeuren. Prima service/
Afspraken worden altijd optijd en goed nagekomen
De uitleg die ik kreeg van de heer van Rossum was prima. Ik ben zeer tevreden over de monteurs.
Snelle en vakkundige service, was mooi op tijd gekomen. Vriendelijke man
Erg tevreden
Monteurs zijn altijd vriendelijk en doen gewoon lekker hun werk waar ze voor komen. We hebben nog wel een vraagje: met het laatste onderhoud is de standaardtemperatuur hoger gezet, zodat het minder lang duurt dat het hier warm is. We twijfelen toch een beetje - na het zien van een woonprogramma - of dit wel goed is voor de vloerverwarming. Wellicht is die twijfel niet nodig, maar mocht het niet OK zijn, kan het dan weer teruggedraaid worden?
het valt ons op dat de monteurs verschillende meningen hebben over iets betreffende het onderhoud.
Er wordt goed aandacht besteed aan het onderhoud van decv-ketel. Goede advisering over eventuele aanschaf van een andere ketel.
Ik ben overall zeer tevreden met Gasservice, 1 puntje, dit jaar duurde het lang voordat de jaarlijks onderhoud gepleegd kon worden. Echter, onderbezetting en de griepgolf heeft dit veroorzaakt. mijn advies, iedereen aan de vitamin pillen :-) mvg Mohammed
Goede service met vriendelijke monteur die duidelije uitleg gaf.
Prima!
alleen ervaring met onderhoud - schoonmaken dat gaat gewoon goed en is in verhouding prijzig jullie vakmanschap komt alleen tot uiting bij calamiteiten en dat speelt bij ons gelukkig niet
Goed geïnformeerd tijdens onderhoud
Zoals ieder jaar prima en vriendelijk! Overigens wil ik een nieuwe klant aanbrengen, hoe kan ik dat doen?