Jammer dat er geen tijd was voor al die ingeplande werk plaats te vinden. Nu moet er nog een afspraak geregeld worden voor het onderhoud van de CV ketel
Goede uitleg monteurs!
gewoon goed prettig was de de monteur de zelfde was geeft iets meer band met elkaar
Snelle service, betrouwbaar en deskundig.
Prima monteur, professioneel, aardig
goede klant vriendelijke service,
Nog nooit klachten gehad
de klant is Koning met alles. Fijn uw bedrijf te kennen!
zeer zorgvuldig - correct en vriendelijk - zeer betrouwbaar deskundige medewerkers met interesse voor de client
Eerlijk,komt met opbouwende tips
de ene monteur is wat kundiger als de ander.
Meestal komt hier dezelfde monteur, Ed, hij werkt met veel enthousiasme en lijkt het als een persoonlijke uitdaging te zien de ketels zo lang en goed mogelijk te laten functioneren. Prima.
----
In november en december 2 x een service-afspraak op de dag zelf afgezegd. In februari de afspraak gemaakt om brander van Nefit te vervangen per 31 maart. De monteur die op die dag kwam wist hier niets van.
Prima bedrijf
Prima bedrijf zijn jullie. Ga zo door.
Ik belde voor een storing aan de cv ketel. Binnen 3 uur was het probleem opgelost. Klasse!
na het melden van de storing was de monteur snel ter plaatsen en heeft de storing snel en kundig opgelost. Wel kregen we een rekening voor onderdelen, terwijl wij een abonnement hebben waarbij de prijs van de onderdelen meeverzekerd is. Daar heb ik een mailtje over gestuurd, maar nooit een reactie op mogen ontvangen.