betrouwbaar en bij storing direckt beschikbaar
Ervaringen met monteurs tot nu toe altijd prima. Maar ik word GEK van jullie enquête verzoeken. Ik heb mij nu 2x uitgeschreven voor deze enquête omdat ik niet mee wil werken aan de enquête. Ik blijf echter verzoeken van jullie ontvangen, 5(!!!) stuks in de afgelopen 7 dagen. Belachelijk en voor mij reden om een andere onderhoudsbedrijf te zoeken als dit niet zeer snel stopt.
OP tijd, beleefd en werken netjes
Snelle service, goede bereikbaarheid en flexibel in het plannen van afspraken. Top!
centrale verwarming geïnstalleerd, prima werk, op tijd klaar; ik ben zeer tevreden met de monteurs, die ook alles netjes achtergelaten hebben
Rustige en efficiënte monteurs, die binnen het afgesproken tijdsdeel hun werk doen. De huidige CV-ketel heb ik nu al weer ruim 9 jaar, met slechts 1 keer storing.
Altijd vriendelijke en service gerichte monteurs bij jaarlijkse controle en storing en snelle actie bij lekkage.
Altijd op tijd.
Aardige monteur en gaf goed tekst en uitleg en advies, volgens mij heet hij Ed.
Gewoon een goed bedrijf!
Erg dure onderhoudsbeurt deze keer: 249,-
Alles gebeurd volgens afspraak én op tijd. Inplannen en eventueel aanpassen van de afspraak is eenvoudig en handig te doen op internet.
Prima bedrijf / monteurs. Denken mee en de teller gaat pas lopen als er echt iets aan de hand is.