Wat mij betreft zou de service nóg beter kunnen als bijvoorbeeld ook de aansturing (via de thermostaat) ook even gecheckt zou zijn. Verder helemaal prima!
Komt afspraken goed na en handelen hetproblrrm prima af.
storing op zaterdag,werd snel terug gebeld en de storing was ook in de middag verholpen,fijn
Al jaren prima. Ik kan er niets anders van maken. :-)
heb geen verstand van het testen ,maar heb vertrouwen in dat het goed is gegaan heb niet gezien dat hij de ketel heeft schoon gemaakt
Snelle en adequate service. Uitmuntende monteurs. Mijn complimenten
Snelle afwikkeling van afspraken, goede service verlening en professionele montage; verder geen klachten.
Deze week kregen we uw service monteur op bezoek voor het jaarlijks onderhoud van de CV ketel. Tevens hebben we een voorzetgashaard, die dit jaar eveneens voor onderhoud moest. Hierin bleek genoemde monteur geen ervaring te hebben en heeft dit door geschoven naar een collega. M.i. moet de planning hier rekening mee houden, zodat men de juiste man op de juiste plaats heb. Met dit bericht wil ik beslist het vakmanschap van genoemde monteur niet omlaag halen!!
Monteur op tijhd en alles goed geregeld
prettige samenwerking met monteur
Bovenstaande zijn eenvoudige vragen maar voor een leek niet echt te beoordelen! Internet kon ik 's avonds voor de afspraak geen tijd van de monteur vinden... 'sMorgens gebeld en te horen gekregen dat de monteur tussen 1 en 3 uur kwam terwijl hij op dát moment (9 uur) op de stoep stond!
Kundige monteur met veel uitleg. Snel en goed.
alles goed geregeld
Een monteur met kennis van zaken. Prima, zoals afgesproken, cv-ketel gemonteerd